АКТУЕЛНО

Народни посланик Двери, Срђан Ного лакше повређен у саобраћајној несрећи


Информативна служба Двери, 11.10.2017

Народни посланик Двери, Срђан Ного имао је саобраћајни удес данас у поподневним часовима у улици Кнеза Милоша у центру Београда. Из до сада неразјашњених разлога аутомобил којим је управљао Ного скренуо је у леву саобраћајну траку.

Према изјави Срђана Нога, аутомобил је из чиста мира одједном скренуо у леву траку. Ного је додао да је пре три дана на истом возилу затекао исечену гуму, коју је одмах заменио другом. На аутомобилу су видни трагови оштећења, али и неприродан положај левог предњег точка, који указују на могућност саботаже.

Срђан Ного је лакше повређен и налази се на лекарском прегледу у Ургентном центру у Београду.

Српски покрет Двери изражава основану сумњу да је на возилу којим је управљао Ного, извршено намерно оштећење управљачког механизма. 

С обзиром да је Ного у претходним данима и искључен са седнице Народне скупштине због изношења чињеница о спрези организованог криминала и врха власти, као и због све видљивије нервозе Вучићевог режима када је Ного износио доказе о корупцији на највишем државном нивоу, изражавамо забринутост за живот народног посланика Двери и његове породице и тражимо од надлежних органа да хитно изврше увиђај и утврде чињенице да ли су наше сумње оправдане.

Поручујемо режиму, уколико се установи било каква криминална умешаност у овај случај, да им ово неће проћи и да неће зауставити нити заплашити Двери у откривању истине и смењивању ове бахате и криминалне власти, која је упропастила Србију као ни једна у последњих 27 година вишестраначја.

Информативна служба Српског покрета Двери

4 replies »

  1. БРАТЕ СРБИНЕ НЕК ТЕ ГОСПОД ЧУВА И СВЕТИ ОТАЦ ВАСИЛИЈЕ ОСТРОШКИ СЛАВА МУ И МИЛОСТ ПОЗДРАВ ЗА НАШУ БРАЋУ И СЕСТРЕ НА КОСОВУ МЕТОХИЈИ ПРОГЛАСИТИ ОКУПАЦИЈУ КОСОВА МЕТОХИЈЕ И РСК ДА ЦЕЛИ СВЕТ ТО ВИДИ ТО СУ СРБСКЕ ЗЕМЉЕ ДАЋЕ БОГ ДА ЈЕДНОГ ДАНА БУДНУ СЛОБОДНЕ И УЈЕДИЊЕЊЕ СА СРБСКОМ ПРОШИРЕНОМ ЦРНОМ ГОРОМ РЕПУБЛИКОМ СРБСКОМ И СКАДРОМ КА ГЛАВНИМ ГРАДОМ СРБИЈЕ И СЕВЕРНОМ ТЗВ албанијом КОЈА ЈЕ СРБИЈА СРБСКИ БЈЕЛАШ СССС

    Свиђа ми се

  2. ISTO se dogodilo i Velji Ilicu na njegovom automobilu – isto na levom prednjem tocku: vesanje je bilo iseceno, samo je Velja to na vreme primetio, nije mu se desio udes. Postoje i slike te sabotaze tj. ostecenog vesanja na tocku.

    Izgleda da je to uhodana metoda tajnih sluzbi, nesto slicno sabotiranju kocnica, samo tehnicki perfidnije…

    Свиђа ми се