АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Зоран Миливојевић: Мора се трагати за узроцима а не за последицама насиља које потреса Србију (видео)


Извор: Снага Народа
Водитељ: Дејан Булајић
Гост: Зоран Миливојевић

1 reply »

 1. На врсног стручњака, господина Миливојевића, навалило је и “ кусо и репато“ не зато што нису разумели о чему пише и говори, мада им интелигенција заиста није јача страна, већ по задатку, ти углавном најлошији „курцисти“ из најнижег ешалона.
  То су исти они који су нам, за сами почетак, уводили пројектовану, по белосветским институтима, наводну „школу без насиља“, а као последицу добили насиље баш у тим школама, никада веће,
  Онда су почели да „штите“ чланове породица једне од других и то углавном жене од мужева, децу од родитеља, родитеље од деце, али су претходно спровели политику економски спржене земље и све нас оставили на ледини па ко(ј) нек се бави крупним и ситним криминалом, као мером опстанка, ко(ј) митом, а ко(ј) корупцијом, ко(ј) проституцијом сваке врсте, подвођењем и завођењем, навођењем, бацањем магле, распиривањем најнижих страсти, производњом лажи без краја и конца, убиствима, самоубиствима, самоповређивањем, самопонижавањем…. углавном, нигде поштена посла!
  И сада крив Миливојевић што се усудио, заиста веома благо, да осветли медејин синдром. Као да они знају, господине Миливојевићу, шта је то. Није било на курсу! А нису ни плаћени да знају, већ да појма немају.
  Срдачно Вас поздрављам и, не дајте се горима од Вас!

  Свиђа ми се