ПАТРИОТИЗАМ

Видео доказ – Сребреница 1995: „Дошао је дан да ме видите уживо. Ја сам генерал Младић. Сви сте безбедни и све вас пребацујем за Кладањ“


„Пуцали сте на мене, ја вам опраштам и поклањам живот!“ (ВИДЕО)

kolaz general Mladic

Новости 14. јул 2015.

Шта се заправо догађало у Сребреници 1995. године и како се генерал Ратко Младић обраћао избеглицама сведочи овај видео који је дуго био цензурисан

Након што је Сребреница пала, муслимани из Жепе су се предали, а генерал Младић је наложио њихову безбедну евакуацију ка територији које држе трупе Алије Изетбеговића. Младић је ушао у сваки од аутобуса у коме су били муслимани, спремни за евакуацију, лично ушао, представио се и у сваком одржао сличан кратак говор, обећавши безбедан пролазак и пожелевши срећан пут и миран живот.

„Ево дошао је дан да ме видите уживо. Свашта су вам причали о мени. Сад ме гледате, ја сам генерал Младић…. Жао ми је што је до овога дошло, али криви су неки међу вама, ја не! Срећно!“

„Дошао је дан да ме видите уживо. Желим вам срећу и да више не ратујемо! Да се снађете у животу и сви да живимо у миру… Памет у главу, ово вам је направио Алија и његова банда…. Довиђења“ – овако је причао Младић у обраћању избеглицама.

Он је такође упозорио војно способне и нагласио да им сад поклања живот, иако су неки од њих на њега и пуцали.

„Међу вама има и војно способних, који сте до сада на мене пуцали. Свима вам опраштам и поклањам живот. Сви сте безбедни и све вас пребацујем за Кладањ. Немојте више долазити преда ме на фронт. Следећи пут нема опроштаја. Сад вам поклањам живот. Ја сам према вама милостив, а ви према нашој деци нисте били 92 године у кањону Жепе“.

Некима се и лично обраћао објашњавајући ситуацију у којој с налазе:

„Мехмеде, жив ми био и памет у главу. Могли сте ви да живите овде, нико вас не би дирао да се ваши нису лаћали нашег живота и улазили у наша села. Срећно децо, растите у миру!“.

6 replies »

 1. Vecina od nas su znali Mladica, i znali smo sta se dogodilo u Srebrenici, ali takodje svesni smo da David protiv Golijata nema sanse, nadajmo se boljitku i da svi shvate pravu istinu, mada ce to biti veoma tesko.

  Свиђа ми се

 2. Прави злочинци су Алијина војска, на челу са Насером Орлићем, која је починила прави геноцид над цивилима, Србима у околним селима Сребренице али и Честитим Муслиманима, који нису хтели да се одрекну истине и прихвате измишљену лаж, јер у Курану пише

  Allah dž.š., kaže: „I klonite se kipova i kumira poganih, i klonite se lažnog govora!“ (el-Hadždž, 30.)

  Allah dž.š., kaže: „Allah neće ukazati na Pravi put onome koji u zlu pretjeruje i koji mnogo laže!“ (Gafir, 28.)

  Allah dž.š., kaže: „Neka prokleti budu lažljivci & koji su, utonuli u neznanje, ravnodušni!“ (el-Zarijat, 10,11.)

  Исто тако, злочинци су сви они који су осмислили, признали измишљени геноцид над Муслиманима у Сребреници и који га промовишу као и догађај.који се десио.

  Свиђа ми се

 3. Генерал Младић је геније. Оваких је мало. Читајте ово и препричавајте о човеку, надчовеку.
  Њему не суде, немају зашта. Суде нама. Суди нам Љајић, Кандић. Чеда, Вукчевић, Векарић и остала кучја продана фашистичка банда.
  Има ли неко у овој држави да ово објављује сваки дан да свет зна какви смо и коме суде?
  Доле тиранија и квазидемократија Европске уније и НАТО.
  Слава Српској војсци. Смрт непријатељима Србије.

  Свиђа ми се

%d bloggers like this: