Генерал Младић

Писма генерала Ратка Младића руском брату


СРБски ФБРепортер: Пред вама је транскрипт најновије преписке са генералом Ратком Младићем, коју објављујемо љубазношћу брата Игора Самојленка из Русије.

***

8.5.2017. г

Поштовани пријатељу Игоре

Хвала Вам на дивној  честитки за Нову 2017. годину и за мој рођендан!

Вама, Вашој породици, свим људима у граду Ступино и у целој РФ честитам 9. мај, Дан победе над фашизмом и желим Вам мир, слободу и свако добро од Господа Исуса Христа!

Сутра ћу уживати у паради руских оружаних снага свих видова војске! И у ово време запад (САД и њени НАТО сателити) прете светском миру, шире се на исток

ка Русији, С. Кореји, Кини, Ираку и врше агресију на Сирију, Авганистан, Ирак и подстичу рат у Украјини! Требамо бити врло опрезни!Запад јуриша на исток исто као Наполеон и Хитлер и имају исти циљ да поробе Русију и цео свет!

Ја с вами, живела Русија!

Ваш пријатељ и саборац Ратко Младић

 

***

11.5.2017. г

Поштовани Брате Игоре Самојленко, добио сам Вашу дивну разгледницу и прелепе жеље! Хвала Вам на пажњи и разумевању. И ја Вама честитам День Заштитника Отечества; Христов Васкрс и уједно честитам 9. Мај 2017. Дан победе над фашизмом!

На ТВ (РТС-1) гледао сам импресивну параду у Москви и дивио сам се целим током параде!

Русија je целом свету приказала своју огромну моћ. ОС (Оружаних снага, прим. прев.) Русије и сви ешалони су били импресивни као и најновија – врхунска војна техника свих видова и родова војске! Све је савршено, модерно, прецизно и убојито!

Говор Председника Путина је савршено тачан, прецизан и добронамеран – мирољубив!

Приказана нова средства технике су импресивна! Посебно ме радују новине по питању ПЕ дејства, нова средства везе, нови радари, нова ПО средства (ракете), нови тенкови, артиљеријска средства, нове далекометне ракете, најновији авиони СУ -30, нови хеликоптери, нова ловачка и бомбардерска авијација, нова оруђа за снег и северне крајеве Русије, нови бродови и подморнице, нове врсте убојних средстава итд!

Русија је пуно уложила средстава у модернизацију својих оружаних снага! То ме радује, јер су се НАТО снаге (САД и део Европских земаља), након Перестројке нагло рашириле до граница Белорусије, Русије, Ирана, Кине, С. Кореје, Ирака, Авганистана, Либије, Сомалије, Еритреје, Чада, Сирије (коју бомбардују), Украјине итд!

Што се НАТО шири? Где то они јуришају? Све чине да ослабе Русију, да је санкцијама ослабе, исцрпе и да у погодном тренутку преко Украјине и прибалтичких земаља нађу изговор за напад на Русију!

Русија им је главна мета и желе да је посвађају са целим светом, да је ослабе, разједине и нападну, опљачкају и колонизирају! То је њихов вековни сан! Живела Русија!!!

Поштовани брате Игоре, пуно Вас поздрављам и желим Вам слободу, мир и успех!

Ваш пријатељ Ратко Младић

***

13.5.2017.

Поштовани пријатељу Игоре,

Добио сам Ваше лепо писмо!
Хвала Вам на добрим жељама!
Честитам Вам Христово Васкрсење и уједно и 9. Мај 2017. г, Дан Победе над фашизмом!

На РТС-1 (БГД) гледао сам цео ток Параде у Москви!

Све је било импресивно!
Русија се са Владимиром Владимировичем Путином поново уздигла у врх светске – космичке силе!

Руско оружје и техника поново блиста пуним сјајем!

Видео сам многе новине, како у копненој војсци, тако и у авијацији и „поларној војсци“!
Све је моћно, јако, прецизно, веома убојито, далекометно и изузетно ефикасно!!! Велики је напредак у домену ОЈ, артиљерије, ракета, ПВО-система, радара, електронике, веза, електронског извиђања, опто-електронских средстава, као и по питању позадинских средстава за потребе ОС Русије!

Нисам уочио да се развијају беспилотне летелице, а то би ваљало и масовно производити!

Задивљен сам новим типовима авиона, тенкова, ракета, артиљеријских оруђа, транспортера, разних  м/возила итд!

Поштовани Игоре, тако је време – нестабилно, претеће (НАТО – се шири) и морамо се добро припремити да да им осујетимо зле намере!

НАТО – коалиција (САД и део европских земаља) се шири уз границе Русије, Белорусије, Ирана, Кине, Северне Кореје, ратују против Сирије, Ирака, Абганистана, Либије, у Украјини, шире се на Исток ка Русији  (Евроазијском копну)? Шта то они хоће? Хоће да у повољном тренутку упадну у РФ, Иран, С. Кореју, Кину, да би својом „једно-поларном“ стратегијом колонизирали и пљачкали  планету Земљу и набројане државе! Имају мрачне планове и опасне намере!

Игоре, Вама, Вашој породици и целој РФ желим свако добро, успех и напредак!!!

Ваш пријатељ и саборац

Ратко Младић

***

13.5.2017.

Пријатељу Игору са поштовањем!
Ратко

1 reply »

  1. Срби су поносан народ и велика им је част што имају Ратка Младића, највећег јунака 21. века.
    Његова вера, храброст, пожртвованост, и оданост према својој отаџбини су најузвишеније врлине, које човек може имати.

    Свиђа ми се