Хуманитарна акција

Молимо вас, људе које не познајемо, да нам помогнете да Немању избавимо из овог пакла


Извори: ОШ Јован Миодраговић Београд, Србија Данас
24.6.2017.

___________

Поштовани,

Зовем се Сандра Дамчевић. Са супругом Слободаном имам двоје деце, ћерку Настасију (9) и сина Немању, који ће 21.7. ове године напунити 7 година.

 

Крајем маја Немањи је, након наизглед безазленог одласка код офталмолога, затим неуролога и урађене МР, откривен малигни тумор на мозгу. Почетком јуна Немања је оперисан на Клиници за неурохирургију КЦС, а ХП налазом малигнитет је потврђен. Према мишљењу лекара зрачење и хемотерапија су хитни. Време нам није савезник.

Најбоља искуства и резултате у лечењу ове врсте тумора (Medulloblastoma, класични тип, градус IV) има болница Gustave Roussy у Паризу.

Од сазнања да нам је Неца оболео од ове опаке болести, живимо неочекивани и нежељени, паралелни живот, у којем има простора само за једну мисао – како да помогнемо свом детету.

Свесни смо и да ову тешку и неравноправну битку не можемо добити сами и да нам је поред помоћи рођака и пријатеља, потребна и помоћ вас, људи које не познајемо.

Зато вас молим, да у складу са својим могућностима, допринесете нашим настојањима да Немању избавимо из овог пакла, вратимо му осмех на лице и омогућимо да живи своје дечачке снове.

Свим срцем захвални,

Породица Дамчевић

У Београду, 20.06.2017. године

Хуманитарни рачуни отворени код Комерцијалне банке:

Динарски:
205-9011007127981-39 Сандра Дамчевић,
корисник рачуна Немања Дамчевић

Девизни  за уплате из иностранства:
РС35205903102407124975 Сандра Дамчевић,
корисник рачуна Немања Дамчевић

1 reply »