АКТУЕЛНО

КНТД се пита: Ко је то овластио НВО изричито лезбејске орјентације да се представљају као једини заштитници жена и женских права?!


КНТД се пита: Ко је то овластио Невладине организације изричито лезбејске орјентације да се представљају као једини заштитници жена и женских права?! Откуд им тапија на такво нешто?! Откуд им право да све наше жене “гурају” у хомосексуализам?!

Удружење грађана Ко Нам Трује Децу
председник; Зоран Јовановић 01.05.2017

***

Ко се то усудио да све наше мајке, супруге, ћерке, рођаке, другарице, пријатељице, колегинице, комшинице… сврста у угрожену врсту људи, које ето, баш овакве организације морају заштитити?! Да ли се ми понешто питамо?! Да ли се оне на којима “леже” наше породице, којима дугујемо наше постојање, са којима делимо све невоље нашега живљења, понешто питају?!

Ко то намеће лажне заштитнице, које сваком својом “крокодилском сузом” убирају евре иностраних донација?! Зар толики уложен новац не би имао већи ефекат да је управо мајкама дат да лакше са очевима чувају осиромашене породице или их једноставно натера да га потроше на себе (јер су себи увек последњи приоритет)?!

Оне мисле да су свезнајуће, агресивно не бранећи заправо никога сем себе саме и своју добит. Оне чак не бране ни права ЛГБT популације, већ напротив, својим поступцима чине, да кроз народ буде хомофобију и нетрпељивост. Да ли случајно или им је баш хомофобија потребна да би инострани давалац давао још више ?!

“Ко нам трује децу” чине са 60% укупног чланства управо жене. Оне које су се пробудиле и листом стале у заштиту сопствене деце од “Образовних пакета против сексуалног насиља”, писане руком невладиних заштитница, препознајући управо у тим и таквим пакетима сексуално насиље над децом.

Наше жене су победиле, а њихове лажне “заштитнице”остале збуњене и поражене, јер забога, нису очекивале да ће оне о којима тако “великодушно брину” показати снагу и памет која је ваљда била резервисана само за њих и њихове лезбејске организације.

Породице су устале и неће стати. Њихов лажни хуманизам поплочан личним интересима неће проћи нашим балканским сокацима. Ма како нас сматрале затуцаним, разочараћемо их нашим напредним идејама и традиционалним вредностима.

ПС. Хомофобија не живи у Србији, као што ни њихова идеологија неће обитавати у нашим школама.

у име Удружење грађана ”Ко Нам Трује Децу”
председник Зоран Јовановић

1 reply »

 1. „Илустрација на страни 263 образовног пакета за основне и срдње школе:
  Данас ћемо да се играмо.
  Ти дираш моју пишу,
  а после ја твоју.
  Онда добијеш џепарац.“
  Ово је интелектуална својина аутора предложеног текста образовног пакета за основне и средње школе, које је Минстарство повукло, а темељи се на
  “Борби против сексуалног насиља над децом – између међународног права и ЛГТБ идеологије“?!

  Драган Славнић

  Свиђа ми се