АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

ПАТРИОТСКИ БЛОК – САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ ПРЕДСЕДНИЧКИХ ИЗБОРА


СТАВ ПАТРИОТСКОГ БЛОКА ПОВОДОМ ПОДВАЛЕ ЗВАНЕ ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ И ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ОПШТЕНАРОДНИ БУНТ!

 

У окупираној Србији су расписани председнички избори. Било би смешно да није жалосно. Гладном и опљачканом народу бацили су коску да се око ње занима, режи и уједа, да би иза њихових леђа, на добро познат начин, окупатор поставио свог сарадника за даљу издају народа и државе!

У условима окупације не постоје избори. Који год кандидат да буде наводно изабран од стране народа на ,,изборима”, биће заправо постављен од стране окупатора, биће сарадник окупатора! Народ се не пита чак нити када би се једногласно одлучио за неког одређеног ,,кандидата”!  Сетите се само честитке Европске уније Николићу која је дошла у 17.00 сати! Тиме су отписаном Тадићу скренули пажњу да се не игра ,,демократских” избора на којима би он био ,,изабран”, јер ,,председника” у Србији поставља ЕУ, односно окупатор!

Коме то није јасно, друго нешто од овога што га је снашло, није нити заслужио.

Зато је одговорност оног мањег дела становништва, који је сачувао здрав разум, још већа. Одговорност за будућност Србије, за опстанак Србског народа, чак и за те, духом и свешћу, сиромашне суграђане. Позивамо зато своје суграђане да не троше своју енергију на препирку чији је ,,кандидат”  лепши, чији ,,кандидат” лепше говори у оној јавној кући где старлете и спонзоруше ,,одлучују” о будућности и судбини Србије. Не замерајте се својим пријатељима и родбини навијањем за другог ,,кандидата”, јер преокрет и крај агоније Србије у коју су је гурнули издајници на власти се може десити само на улици масовним изласком народа.

Зато позивам пре свега пензионисане генерале и адмирале, сва војна лица, жандармерију и полицију, да се у среду, 29. марта, испред Генералштаба на Дедињу у ул. Незнаног јунака испред броја 38 са почетком у 12.00 сати,  окупе и ставе на чело народа и оно мало што је остало од војске да се обрачунамо са издајницима и окупаторима. Војска мора овог пута да понесе свој део одговорности или је више неће бити. Министар одбране им је већ наменио судбину бораца против исламског тероризма негде у свету, одвојених од својих породица и своје земље. Војска Србије је продата од стране издајничког режима зарад опстанка на власти, зато војску морамо пробудити, то су наша деца, наши суграђани! Они треба да бране Србију, а не белосветски олош који нас је бесомучно 78 дана бомбардовао и још нам се ругао именом злочиначке агресије назвавши је ,,Милосрдни анђео”!

Народе србски, браћо и сестре, Србију убијају на наше очи! Убијају нам и децу отровним вакцинама, запрашују нас отровима из авиона као да смо инсекти, а не људи! Прогласили су нас живим носиоцима резервних органа за белосветски олош и спремају се да нас обележе чиповима као стоку!

Издали су Србски народ на Косову и Метохији, продали су Косово и Метохију и све што су наши очеви и дедови тамо градили деценијама. Отерали су на стотине хиљада најстручнијих младих људи у робље ван граница наше земље, а празну Србију попуњавају тзв. мигрантима! Ми и не знамо шта су све ти издајници потписали у Бриселу, али против тог издајничког Бриселског споразума само је један Србин изашао сам пред Ненародну скупштину и јавно позивао војску и полицију да ухапсе председника Србије, Владу и Генералштаб због издаје народа и државе!

То је био Никола Алексић, председник Патриотског блока, који вас и сада позива да у среду, 29. марта, са почетком у 12.00 сати дођете пред Генералштаб и заједно пробудимо војску и изведемо је на улице.

То је једини начин да се раскине окупација Србије и да се Србија пробуди из самртног сна који је води у нестајање са лица Земље и брисања са географске карте света!

Како радили, тако нам Бог помогао!

 

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ПАТРИОТСКОГ БЛОКА

2 replies »

  1. Ko moze da organizuje navijace da nam se pridruze,da se ujedine grobari i delije sad kad je naj bitnije da se bratski krene u oslobadjanje. Ovo je utakmica zivota za sve nas.

    Свиђа ми се