MAIL - RSS FEED

(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН 4: 2004- ПОГРОМ СРБА НА КиМ И ПОГРОМ ХАИЋАНА ОД СТРАНЕ УЧК ТЕРОРИСТА


17. МАРТ 2004. – ЗАПАДНО СПОНЗОРИСАНИ ПОГРОМ СРБА НА КОСОВУ
Те исте 2004., 17. марта је организован, наводно спонтани, погром над Србима на Косову, под „покровитељством“ окупаторских НАТО трупа, са циљем да се преостали Срби етнички почисте са својих вековних огњишта, и тако смањи потреба за већим присуством НАТО трупа на Косову. Као што знамо тај циљ је данас већински остварен. Поред учешћа, већ ноторног Голдберга, посебно прљаву улогу у том погрому је одиграла немачка обавештајна служба „BND“…

СРБски ФБРепортер

ПУЧ НА ХАИТИЈУ УЗ ПОМОЋ ШИПТАРСКИХ УЧК ТЕРОРИСТА!?

HAITI UCK NED

Мало је познато, да су председника Хаитија, Жан Б. Аристида, поред „америчких хуманитараца”, “уклањали” и шиптарски УЧК терористи…

Током 2003. на Хаитију, демократски изабран председник Аристид и његов (у народу широко прихваћен) политички покрет „Лавас“ постали су сметња америчким интересима у том делу света.

Џејмс Фоли (већини нас познат као представник за штампу америчке владе, у време НАТО бомбардовања Србије) постаје амерички амбасадор на Хаитију. У исто време на Хаитију се напрасно појављује фамозни Филип Голдберг, чија ће улога у тој сиромашној, али за Америку стратешки важној земљи, постати јаснија у каснијем тексту. У овом конкретном случају улога Фолија и Голдберга је била насилна промена Аристидовог, и успостављање про-америчког режима на Хаитију.

2004., Филип Голдберг постаје шеф Америчке мисије у Приштини и главни „официр за везу“ између шиптарске терористичке УЧК и америчке администрације.

У исто време амерички амбасадор на Хаитију Џејмс…

View original post 495 more words

Категорије:MAIL - RSS FEED