MAIL - RSS FEED

(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН 32: БЕРЛИН ИЗА МАРТОВСКОГ ПРОГРАМА- УКЛАЊАЊЕ ДОКАЗА УЧК УБИСТВА НОВИНАРА ЛОТОНА


Извештај: БНД је знао унапред за планиране нападе, на Косову (Дојче веле) 19 новембар 2004
Kosovo_in_turmoil_-_March_2004_Немачка влада је демантовала да је БНД обавештајна служба прикрила важне информације од својих „миротворних трупа“ на Косову, у време избијања етничких сукоба у марту. У четвртак увече, немачка тв станица ЗДФ је навела да је три седмице пре напада 17 и 18 марта 2004 (на Србе), који су оставили 19 мртвих и преко 1.000 рањених, БНД прислушкивала разговор током кога је један исламски фундаменталиста (Семадин Џезар „Командант Хоџа“) организовао нападе Албанаца на мањинске Србе. ЗДФ наводи да је тај човек био на платном списку БНД. Представник за штампу немачке владе Бела Анда је одбацио оптужбе ТВ куће ЗДФ, додајући да немачка влада не може да јавно расправља о таквим питањима, пре него што су она постављена у парламенту. Немачки „мировњаци“ из редова КФОР-а су такође оптужени да су били „неприпремљни“ и да су реаговали недопустиво споро на ово насиље… (фбр превод)
Линк: http://www.dw.de/report-bnd-knew-of-kosovo-attacks/a-1402045

СРБски ФБРепортер

НЕМАЧКА ВЛАДА „ДОЗВОЛИЛА“ МАРТОВСКИ ПОГРОМ 2004 НАД КОСОВСКИМ СРБИМА

US soldiers from KFOR force smiling while in their background Serbian house goes up in flames KOSOVO 2004 АМЕРИЧКИ ОКУПАТОРИ ИЗ РЕДОВА „КФОРА“ ПОЗИРАЈУ СА ОСМЕХОМ ИСПРЕД ЗАПАЉЕНЕ СРБСКЕ КУЋЕ НА КиМ, 18 МАРТА 2004. ТАКВУ СУ „ЗАШТИТУ“ У ВРЕМЕ „МАРТОВСКОГ ПОГРОМА“ 2004 ДОБИЈАЛИ КОСМЕТСКИ СРБИ ОД СТРАНЕ ОКУПАЦИОНИХ НАТО ТРУПА НА ЈУГУ СРБИЈЕ…

Иначе, Џезар је био један од главних организатора Мартовског погрома 2004, над српским цивилима на Косову. Непосредно пре почетка погрома над Србима, Џезар је био прислушкиван (и под контролом) од стране немачког БНД-а (вероватно као „двоструки агент“ коме „нису веровали“), те је на тај начин немачка тајна служба и немачка влада имала рана сазнања о планираном погрому над Србима, али није ништа учинила да их спречи. Ови подаци су дошли из извора самог БНД-а, да би непосредно после „мартовског погрома“ над Србима, били јавно обелодањени на немачкој ЗДФ телевизији..

Report: BND Knew of Kosovo Attacks (deutsche welle), Date 19.11.2004

nin142_3The German government denied Friday…

View original post 900 more words

Категорије:MAIL - RSS FEED

2 replies »

  1. Гледајући слику и оног десно како се кези, вероватно очекујете цивилизовану и смирену реакцију посматрача.

    Свиђа ми се

  2. Па јадна ви мајка,шта треба више да се деси да схватите што је врло једноставно схватити?Чим се ујединила Њемачка Југославију су разбуцали и организовала је свих 19 разбојника(католичких земаљ.а Ватикан мора аминовати и благословити по старом ђавољем обичају) да три мјесеца бомбардују Србију и пробају све врсте дозвољеног и недозвољеног оружја,укључујући први пут послије Хирошиме и Нагасакија и нуклеарно, само на модернији начин(на стотине,можда и хиљаде,малих н. бомби).Њемачка је прва признала Косово и прва тамо направила амбасаду.Нијемци су на Берлинском конгресу на Српскпј тетиторији напрабили Албанску државу.У Америци живи око 40.000.000 Нијемаца.Те Србе нијесу побили шиптари.Њих је Тадић побио.Треба ли и то објашњавати како?Садашњу имовину нијесу шиптари случајно узели без цента надокнаде.То им је поклонио Тома николић и Александар Вучић побогу браћо!Ако овог пута не изаберете праве људе, и Бог ће од нас дигнути руке јер ће схватити да тако треба да нас нестане заувијек као народа, јер ми вршимо колективно самоубиство!

    Liked by 1 person