ИЗБОРИ 2017

БАЛКАН ИНФО ИНТЕРВЈУ: Бошко Обрадовић – Вучић штити политичку мафију која пљачка српски народ!


БАЛКАН ИНФО – Званични канал, 15.03.2017.

Гост емисије „Интервју“ био је господин Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери и кандидат за председника Србије.

Бошко Обрадовић je рођен 23. августа 1976. године у Вранићима код Чачка. После завршене Гимназије у Чачку студирао је србистику на Филолошком факултету Универзитета у Београду, где је дипломирао 2002. године.

Аутор је дипломске студије „Милош Црњански и нови национализам” (Хришћанска мисао, Београд, 2005), за коју је добио награду „Милош Црњански” за најбољу књигу есеја објављену на српском језику у периоду 2003-2005.

Са још двоје студената Филолошког факултета 1999. покренуо је гласило студената србистике Двери српске, које је временом прерасло у један од водећих српских часописа за националну културу и друштвена питања, из чијег круга сарадника је 2003. формирано удружење грађана Српски сабор Двери.

На ванредним републичким изборима 2016. био је један од носилаца изборне листе Двери – Демократска странка Србије. Након избора, под његовим вођством, Двери први пут у историји улазе у Народну скупштину и формирају посланичку групу са седам народних посланика.

Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о томе:

– зашто су Двери постале политичка странка и да ли су на тај начин издале обећања из 2012. године,

– шта је разлог за прављење компромиса Двери са остацима жутог режима и да ли су Двери изгубиле на жестини и борбености по питању изборне крађе уласком у Скупштину,

– да ли Борис Тадић и остали истакнути чланови његовог режима треба да заврше у затвору и како су Двери реаговале на позив Демократске странке својим бирачима да подрже Двери, +

– која држава би била кључни стратешки партнер Двери њиховим доласком на власт,

– да ли се Двери залажу за улазак Србије у Евроазијску унију и да ли је Бошко Обрадовић русофил,

– зашто је Бошко Обрадовић изјавио да „не жели да Србија буде руска губернија“ и да ли би Двери пристале на увођење санкција Русији,

– зашто је Бошко Обрадовић одбио да присуствује протестима „Не давимо Београд“,

– да ли је довођење Ивана Пернара у Београд била грешка Двери или би они то поново урадили,

– како Бошко Обрадовић одговара на оптужбе политичких противника да све више подсећа на Чедомира Јовановића,

– колико новца сваког месеца добија Војислав Шешељ од Александра Вучића да би ћутао,

– како ће Двери радити на решавању Косова и Метохије као окупираног дела територије Србије,

– да ли је Бошко Обрадовић Љотићевац и какав је његов став о Димитрију Љотићу,

– како је могуће да Шешељу лауфер није јавио ништа о активностима Вучићевог најближег окружења,

– шта су Двери откриле о криминалним активностима Александра Вучића и људи из његовог режима,

– да ли ће Вучић признати да познаје Станка Суботића „Цанета“ и Ненада Ковача „Нешу Роминга“,

– зашто Шешељ не сме да крене у борбу против политичке мафије и да ли је он њен део,

– колико су Мило Ђукановић и Александар Вучић платили Владимиру Беби Поповићу да ради најпрљавију пропаганду за њихове интересе,

– како је Синиша Мали постао градоначелник Београда и каква је његова веза са Дарком Шарићем и Станком Суботићем,

– да ли Александар Вучић штити политичку мафију која пљачка српски народ,

– зашто Бошко Обрадовић сматра да Александар Вучић не може да победи без изборне крађе,

– да ли Двери имају шансу да њихов кандидат Бошко Обрадовић уђе у други круг председничких избора,

– какав је став Двери о Вуку Јеремићу и о Саши Јанковићу,

– како Двери гарантују да неће подржати Александра Вучића ни под којим условима,

– какву сарадњу имају Бошко Обрадовић и Саша Радуловић у борби против режима,

– шта Бошко Обрадовић мисли о кандидатури Љубише Прелетачевића Белог,

али и о бројним другим занимљивим темама.

__________
Интервју је снимљен 12.03.2017. године
у просторијама Балкан ИНФО у Београду

4 replies »

  1. Тако је Павле.Бог ти дао здравље. Тако треба да мисле сви који воле свој народ и своју Србију.С вјером у Бога и наше спасење и избављење.Боже спаси нас и продовиди са нама и подари нам способне,честите и поштене људе који ће чувати нас и нашу мајку Србију.

    Свиђа ми се

  2. СЛУШАО САМ ГОСПОДИНА БОШКА ОБРАДОВИЋА СМИРЕН ЈЕ И ПАМЕТАН ЧОВЕК АКО ПРИЧА ИСТИНУ КАО ШТО ОБЕЋАВА СРБИЈИ И СРБИМА ЋЕ БИТИ БОЉЕ НЕК ПОДРЖИ СВЕТОСАВСКУ СРБАДИЈУ И БИЋЕ НАШ ЧОВЕК ПРОТИВ римског папе и унијата ТО БИ ТРЕБАО ДА БУДЕ СВАКОМ ПРЕДСЕДНИЧКОМ КАНДИДАТУ ЦИЉ ЗНАЧИ БОРБА ПРОТИВ римског папе и унијата ОД 1054 ОНИ СУ ПРОГЛАСИЛИ папу ДА ЈЕ ЊИХОВ ТЗВ светац МОЈ ЈЕ ГОСПОД И СВЕТИ САВО РАСТКО НЕМАЊИЋ И НЕМАЊИЋИ СВЕВЛАДОВИЋИ БАЛШИЋИ КАЛИНОВИЋИ СРБИ ЗАГОРАНИ И СВЕ УНАЗАД ДО ЛЕСАНДРА КАРАНОВИЋА

    Свиђа ми се

  3. Имамо ли ми будућност са овим кандидатима,запитајмо се једно најозбиљније,јер немамо више времена за губљење,све нас је мање,годишње нам преко 50 хиљада младих,школованих оде у свет,дупло више умре па саберимо за пет година пола милиона ће нас бити мање. Бирајмо људе за спас,уозбиљимо се немамо више права на грешке.

    Свиђа ми се

  4. Бошко Обрадовић, Председник Покрета Двери је најбољи кандидат за Председника Србије за којег треба гласати, и ево зашто; Он једини од свих кандидата има један цео и остварив програм за спас нашег народа и обнову Србије. У тај план су укључени сви важни видови нашег живота: Очување и побољшање државе, и њене заштите, привреде, пољопривреде, законодавства, школства, здравља, заштита радника, сељака, пензионера, инвалида, мајки и деце, србске државне имовине и много другог. Да би тај Бошков план био остварен ми треба да му се придружимо и то остварење нашим делима помогнемо јер само заједно, удружени, у томе можемо успети. Нема сумње да би остварење овог плана одмах донело побољшање животних услова обичном човеку који се данас мучи и страда. Али да би ово остварили морамо одмах да се ослободимо предрасуда које су нам утувили у главу да је политика једна криминална активност. Ако поштени и искрени људи у њој не учествују онда је она криминална работа као што је данас. Међутим то је наша дужност као грађана, као заштитника породице. Сви треба да учествују према својим могућностима, у решавању важних, друштвених питања за наш народ и нашу државу која треба да га штити. Јер тада се бринемо за нашу породицу, за наше ближње и наш народ.

    Свиђа ми се