КОРУПЦИЈА

Синиша Тодоровић (бивши функционер СНС) у емисији „Профилисање“


Синиша Тодоровић

Радио Сербона, 12.03.2017.

Емисија: „Профилисање“
Аутор и водитељ: Томислав Црногорац

Гост: Синиша Тодоровић, некадашњи члан ГО СНС и први човек напредњака у Сомбору

О актуелној политичкој ситуацији у Србији, анализа ефеката рада власти, изборима, кризи, шансама… Разговор са председником покрета „Народна алтернатива“ Синишом Тодоровићем, некадашњим чланом ГО СНС и првим човеком напредњака у Сомбору, које је својевољно напустио пре нешто више од две године.

2 replies »

  1. Лицемерство нема границе! Аутор приступи СНС, постане први човек и замисли, да му је право место за плакање: Biro za društvena istraživanja (BIRODI) je “think-tank” organizacija u oblasti društvenih i političkih nauka, koja sprovodi primenjena istraživanja, vrši analize, predlaže i sprovodi održiva rešenja u okviru javnog, civilnog i komercijalnog dela društva. Замислите тражио је подршку од “think-tank” организације! Наравно, да је постао БИВШИ! Није му пало на памет, да они око њега нешто знају о “think-tank” па су избегли сусрет са „стручњацима“. И сада се једи? Приступио СНС и мисли, да цео СНС треба да га слуша, јер је први човек у Сомбору!!?? Још један пример, како вода лако уђе у уши.

    Свиђа ми се

  2. Свака досадашња власт је управо дошла на власт варајући народ да ће се борити против корупције и то не да се није десило,него је питање да ли ће се у Србији уопште некада десити.Сетимо се само фарси о Карићу,Мишковићу,Динкићу и другима ,све то иде у круг и сви на крају чисти као суза.Па дали смо ми уопште нормални докле више да им пролазе лажи,еј народе Србски отрезнимо се крајње је време.

    Свиђа ми се