ДРУШТВО

Апел за помоћ породици Милоша Јовановића, храброг борца на Кошарама, сада тешког болесника кога су сви заборавили


„Прву помоћ“ Јовановићима одмах је однео познати новопазарски хуманитарац Хидо Муратовић

Борио се Милош храбро на Косову, на албанској граници свакодневно је био под НАТО бомбама и ударима терориста из Албаније који су кидисали на Србију, издржао је у рову све до наредбе о повлачењу и жив се вратио кући, али се одмах потом тешко разболео.

***

У засеоку Троштице, удаљеном два километра од Белих Вода и магистралног пута Нови Пазар – Сјеница, у изнајмљеном и дотрајалом кућерку склепаном од летава и блата, у беспућу и беди, живи породица Милоша Јовановића (38), војника и храброг борца на Кошарама, сада тешког болесника и невољника, кога су сви заборавили.

Уз Милоша су његова мајка Роса (62) тешко оболела од карцинома дојке. Сестра Марина (35), једина здрава, тешком муком у немаштини брине о болесном брату и још болеснијој мајци. Од имовине поседују само краву и неколико кокошака. Ако се изузме Росина социјала од 13.000 динара, других примања немају а неретко су и гладни.

Цео текст на сајту Новости: Наш борац са Кошара не би смео да гладује

___________

ЖИРО РАЧУН

У Комерцијалној банци у Новом Пазару јуче је отворен жиро рачун за помоћ породици Јовановић. Број је 205-9011007013986-02 на име Марине Јовановић. Прилоге је могуће уплатити „Пост-нетом“ или „Вестерн унионом“ на адресу Марина Јовановић, село Троштице 36300 Нови Пазар.
Са Јовановићима је могуће контактирати и путем бројева телефона 065/474-54-33 и 020/351-580.

5 replies »

  1. ИСПРАВКА ТРЕБАЛО ЈЕ ПУСТИТИ рвате и Словенце ДА ИДУ ГДЕ ГОД ЖЕЛЕ АЛИ ДА НЕ УЗИМАЈУ НАШУ СРБСКУ ЗЕМЉУ ГРЕШКА НИЈЕ БИЛО НАМЕРНО НЕК УЗМУ СВОЈУ ЗЕМЉУ АКО ЈЕ ИМАЈУ

    Свиђа ми се

  2. СВАКА ЧАСТ СРБИМА МУСЛИМАНИМА КОЈИ СУ ПОМОГЛИ ТО СУ ЉУДИ И БРАЋА И СЕСТРЕ ОД БОГА ИМ ЗДРАВЉЕ БИЛО И СВЕ ИМ ЖИВО И ЗДРАВО БИЛО ТРЕБА СВАКОМ ПОМОЋИ АКО СЕ МОЖЕ БЕЗ ОБЗИРА КОЈЕ ЈЕ ВЕРЕ ЧОВЕК ЈЕ ЧОВЕК СВИ СМО СРБИ ВИШЕ ЈА ВЕРУЕМ ЧЕСТИТИМ СРБИМА МУСЛИМАНИМА НЕГО ОНИМ латинима тзв рватима

    Свиђа ми се

  3. НА ЖАЛОСТ СОЛУНЦИ СУ ИСТО ТАКО БИЛИ У ИСТОМ СИРОМАШТВУ ДОК ЈЕ КРАЉ АЛЕКСАНДАР ДОЗВОЛИЈО ДА рвати и словенци КОЈИ СУ УБИЈАЛИ СРБЕ ПО МАЧВИ БИВШИ аустроугарски официри и редови ДОБИЈУ ЧИНОВЕ КРАЉЕВИНЕ Схс ТО НИГДЕ У СВЕТУ НЕМА ТЗВ ИСТОРИЧАРИ КРИЈУ ИСТИНУ ЗАШТО СЕ СКЛЕПАЛА КРАЉЕВИНА Схс НАВОДНО НЕМАЈУ ИЗВОРЕ ? ДА ЛИ ЈЕ ОН ТО ХТЕО ИЛИ СУ ГА НАТЕРАЛИ лажни ПРИЈАТЕЉИ енглези и французи ЈЕДИНИ ПРАВИ ПРИЈАТЕЉ НАМА СРБИМА ЈЕ ГОСПОД И ЦАРСКА РУСИЈА НЕ црвена освајачка армија стаљињова ВЕЋ РУСКА БЕЛА ГАРДА ПО МОМ МИШЉЕЊУ ДА ЈЕ КРАЉЕВИНА СРБИЈА УЗЕЛА САДАШЊУ БОСНУ ДУБРОВНИК СРБСКУ ТРОМЕДЂУ УСКОЧКУ КРАЈИНУ И БЕЛУ КРАЈИНУ ПРЕМА СКАДАРСКОМ ЈЕЗЕРУ СРБИЈА БИ БИЛА СВОЈА НА СВОМЕ ТРЕБАЛО ЈЕ ПУСТИТИ рвате И Словенце НЕК ИДУ КУД ЖЕЛЕ АЛИ ДА НОСЕ СА СОБОМ СРБСКУ ЗЕМЉУ ВАЉДА ЋЕ СЕ ГОСПОД СМИЛОВАТИ СРБСКОМ РОДУ ДА НАМ ПОШАЉЕ СВЕТЕ НЕМАЊИЋЕ ДА СЕ УЈЕДИНИ ВАСКОЛИКО СРБСТВО СССС

    Свиђа ми се

  4. Тај Хидо Муратовић је оличење хуманитарца на простору Пештера ,Рогозне и Голије и ефикаснији је од свих државних организација попут Црвеног крста и Центра за социјалну помоћ и то је доказ колико је држава неефикасна,нереална и жали Боже што џабе плаћају људе у тим институцијама а потпуно су неефикасни. Државу не интересује сиротиња,па ни борци који су дали животе или здравље на фронту као што је дао Милош Јовановић.

    Свиђа ми се

  5. Увек Србија греши када су у питању прави борци и патриоте,тако су радили са Солунцима,тако и сада раде а нажалост привилегије су даване онима који су пре заслуживали суђење за издају него ли за јунаштво. Све је још увек код нас наопако и са тим Србски народ мора да се избори ако желимо опстанак и праведно друштво.

    Свиђа ми се