ДРУШТВО

Косовска Митровица: Изгореле просторије које су користили Народни покрет „Отаџбина“ и народни посланик Славиша Ристић! Конференција за медије заказана за сутра


ПОЖАР У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ:
Изгореле просторије Српско-Руског пријатељства

foto_vest__1486456829

Просторије „Руско-Српског“ пријатељства у близини кафеа „Долче вита “ у северном делу Косовске Митровице користили су Народни покрет „Отаџбина“ као и народни посланик у Скупштини Србије Славиша Ристић.

Ватрогасци су угасили пожар, а обављен је и увиђај, али није саопштено шта је узрок пожара.

izgorela

Према речима очевидаца, због велике концентрације дима евакуисани су поједини станари зграде у којој се налазе просторије тог друштва.

mrkoНа лицу места јутрос је био и члан председништва Народног покрета“ Отаџбина“ Марко Јакшић који је за паљење просторија оптужио Србе и премијера Србије Александра Вучића.

Управо у овим просторијама написани су многи текстови о издаји Срба на Косову и Метохији и ово није једина паљевина, мени су пре две године запалили ауто, то је исти рукопис и ово је само пример како се Вучић обрачунава са својим противницама“, рекао је Јакшић.

Према његовим речима, јучерашњи критички текст око рушења зида код моста на Ибру био је највероватније повод за паљење просторија.


Извор: Вечерње новости

***

НАЈАВА: Конференција за медије

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина, ће 08.02.2017. године (среда) у 11 часова одржати КОНФЕРЕНЦИЈУ ЗА МЕДИЈЕ.

Тема: Паљење просторија Народног покрета Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“.

На конференцији ће говорити:

Славиша Ристић, Народни посланик у Скупштини Србије и члан „Отаџбине“,

др Марко Јакшић, члан председништва Народног покрета Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ и

Момир Касаловић, председник Друштва српско-словенске солидарности „Григорије Степанович-Шчербина“.

Конференција ће се одржати испред спаљених просторија (Владе Ћетковића 3, код Долчевите) са почетком у 11 часова!

Извор: народни покрет Срба са КиМ „Отаџбина“

4 replies »

  1. Господ да сачува све нас па и доктора Јакшића од ових велеиздајника….док не дође нови Гаврило и покаже овога пута нашем канцелару ( престолонаследнику ) где лежи зец неће да се среде ствари….много смо пустили све те издајнике да се шепуре по земљи Србији и да је распродају као своју прћију….па неће до века…
    +++МИР ЗА СЛОБОДУ – ГЛАВУ ЗА КОСМЕТ+++

    Свиђа ми се

%d bloggers like this: