АКТУЕЛНО

Чедомир Јовановић: Николић не сме да остане на месту председника Србије!


ceda

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић гостовао је на хрватској националној телевизији, у емисији „Недељом у два“.

На питање водитеља емисије какве су прогнозе за кандидата за председника државе на будућим изборима Јовановић је рекао да „ће Вучић морати да се кандидује на председничким изборима“, а да ће ако до тога не дође, кандидат власти бити особа коју он подржи, односно да то може да буде само Томислав Николић.

Јовановић је рекао да постоје три кључна разлога због којих, како је рекао, Николић не сме да остане на месту председника Србије.

– Николић у другом мандату је Николић који има обавезу да потпуно заустави Бриселски споразум, он је у другом мандату брат Милета из Бањалуке и нема ништа од озбиљног решавања проблема у БиХ и Николић у другом мандату је Николић који ће ојачати везе Србије с Русијом – оценио је Јовановић.

 

ИЗВОР: ВЕСТИ

————————————–

29.1.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. Оваквих смо увек и сваком времену имали а можда данас и понајвише,сетимо се Димитрија Туцовића који је осуђивао Србску војску да је окупирала Стару Србију и угњетавала шиптаре,а трг је до скора имао у Београду,па шта се чудимо Чеди Јовановићу,и Вуку Драшковићу и многим другима који јавно подржавају лажну државу„косово„што за новац ,што да би само наудили Србији и Србском народу. Зато у инат свим непријатељима не дајмо Космет.

    Свиђа ми се

  2. Зар и ти брате Бруте?Зар и ви губизе вријеме са оваквим као овај.Озвршите дератизацију и дезинфекцију кроз цијелу редакцију,може вас снаћи мишија грозница или Афрички спру(повраћање и водена столица док не умрете).

    Свиђа ми се