АКТУЕЛНО

Звонко Михајловић: Нова БРУКА „Срба“ (шиптарских поданика) на Косову и Метохији


25.12.2016. Србин.инфо

Zvonko

Раговање Звонка Михајловића поводом сукоба покрајинског одбора СНС и Покрета социјалисте око министарског места у тзв. влади Косова.

****

Ситуација на КиМ никад гора. Албанци заокружују тероторију интегришући корак по корак северни део Косова и Метохије. Стрпљиво граде институције. Преузимају комплетну имовину Републике Србије под своје окриље.

У већинско српским срединама спроводе различите методе мењања етничке структуре становништа у своју корист. У корену гуше сваки покушај повратка прогнаних Срба на своја вековна огњишта. Све су учесталији инциденти у којима су по правилу једине жртве Срби, без откривања починиоца. Купују и отимају српску покретну и непокретну имовину… Сви ови проблеми стварају психозу страха и неизвесности код Срба од тога шта доноси нови дан и чему се људи могу надати. Да Срби данас живе лоше у доброј мери допринели су и ови што се свађају око министарких фотеља.

Држава Србија ништа не предузима на плану заштите свог становништа, већ напротив. Превара звана бриселски преговори има за циљ, да код људи који су остали да на живе на КиМ упркос свему, створи привид како неко покушава и чини све да им олакша живот. А истина је уствари нешто сасвим друго.

Ми смо пре почетка преговора, иако на окупираној територији, имали своје институције које су нам пружале сигурност и биле гарант опстанка. Оне се једна по једна свакодневно гасе и нестају, захваљујући управо преговорима који се воде у Брисел. Сваки нови споразум који се тамо постигне је уствари нови уступак и корак уназад за српску страну. Бриселске преговоре Косовско Метохијски Срби виде као отворену издаје актулне Владе у Београду. И управо зато се поменута Влада коју чине напредњаци и социјалисти из петних жила борила да у ту издају уведе и све Србе у јужној Српској покрајини. И нажалост делимично је успела у томе.

Данас је на КиМ ситуација таква да постоје људи које регрутује америчка амбасада у Приштини у координацији са “Владом Косова“ за реализацију својих интереса и те људе заједно инфилтрира у редове напредњака и социјалиста. Приштина врши фалсификовање избора у користи поменутих људи и доводи их на челна места у општинама са већинско српским становиштвом.

Са друге стране Влада у Београду такође те исте кооптиране људе доводи на руководећа места у преосталим српским институцијама чиме се власт концентрише у рукама малог броја људи али оног најгорег које је спремно да верно служи туђину и успуњава сваки њихов захтев на штету сопственог народа којег су се очигледно одрекли. То су најгори издајници који не прежу ни од чега не би ли се додворили својим газдама у Београду и Приштини који такође имају своје газде у Бриселу и Вашингтону.

Данас се ти отпадници свог народа међусобно оптужују ко је штетнији по српске националне интересе а да иронија буде већа једни за друге говоре да су издајници. Групација која се окупља око СНС је спремна на све. Они су већ у појединим општинама на власти са албанским партијама. Издаја, криминал и корупција им је основна одлика. Редовно фалсификују изборе користећи велики новац до којег долазе на сумњив начин, али и не прежу ни од тога на употребе физичку силу јер имају заштиту од свих страна коју себи обезбеђују својом сервилношћу и спремношћу да са издајом иду до краја.

Тренутни њихов унутрашњи сукоб око некаквих министарских места најбоље одражава њихов карактер и недвосмислено показује шта је за њих примарно. И оно што је још важније показује да су ти послушни Срби само параван и сенка од људи у институцијама “Републике Косово“ на чијем се челу налазе. Оно што једино може бити позитивно у целој овој причи јесте то да су ти људи пројекат за једнократну употребу чији рок трајања полако почиње да истиче.

2 replies »

  1. Највећа издаја Космета управо тече од 1945 године доласком безбожних комуниста који још увек владају окупираном Србијом и Србским народом. Они само привидно мењају имена,боје и и користе перфикс„демократски„а у сржи је све по старом да се Србски народ и држава сведу на неку територију и обичну масу људи.То су данас деца или унуци комесара и оних који су помагали насељавање шиптара а забранила повратак преко 200 хиљда Срба тада ,а и сада немогу се вратити и они који су протерани 1999 године. Зар то није издаја у етапама и немојмо се чудити што тако раде па крв није вода.

    Свиђа ми се

  2. ИСПРАВНО БИ БИЛО РЕЋИ шиптари АКО УПОТРЕБЉАВА СЕ РЕЧ албанци ОНДА ЗНАЧИ ДА СЕ ОДРИЧЕМО КОСОВА МЕТОХИЈЕ 1912 СУ енглеска италија и аустрија ПРОГЛАСИЛЕ ТЗВ албанију ДА КРАЉЕВИНА СРБИЈА НЕ ИЗАДЂЕ НА СРБСКО МОРЕ ОНДА ОНИ КАЖУ ЕТО ОЈАДЂЕНА СРБИЈА ИМ ПРИЗНАЈЕ ДА ИМАЈУ ИМЕ албанци И ОНДА КАЖУ ДА ЈЕ КИМ ДЕО ТЗВ велике албаније ПОРЕКЛОМ шиптара СУ СЕ БАВИЛИ МИЛОШ С МИЛОЈЕВИЋ ОЛГА ЛУКОВИЋ ПЈАНОВИЋ ПАНТЕЛИЈА СРЕЋКОВИЋ ЈОВАН СПАСОЈЕВИЋ ЦВИЈИЋ И МНОГИ ДРУГИ СРБИ КОЈУ ЗНАЈУ ИСТИНУ У ПАМЕТ СЕ ДОЗОВИТЕ БРАЋО СРБИ И СЕСТРЕ СРБКИЊЕ СССС

    Свиђа ми се