АКТУЕЛНО

Двери: Продаја имовине „Југоекспорта“, енормне вредности, заказана је за данас и то по багателној цени


Продаја имовине „Југоекспорта“, енормне вредности, заказана је за данас и то по багателној цени. Вучићев режим је спремио нову пљачку.

Двери: „Југоекспорт“ – Нова пљачка Вучићевог режима

Информативна служба Српског покрета Двери
26.12.2016.

Вредна имовина у центру Београда, зграда „Југоекспорта“ у Коларчевој улици и локала у Француској и на Тргу републике, укупне површине око 9.300 квадрата продаје се по срамно ниској цени од 7,5 милиона евра, пошто је вишеструко умањена вредност која је у марту 2015. године процењена на 48,5 милиона евра.

Beograd ; Trg Republike ; Jugoeksport ; zgrada 27.09.2010. Snimio:Dragan Jevremovich

Српски покрет Двери пита Александра Вучића – коме планира да поклони вредну имовину „Југоекспорта“, коме сада враћа дугове, за чије интересе сада ради?

Зашто надлежне институције ћуте, зашто се Привредни суд није изјаснио о приговорима које су поднели повериоци поводом ове сумњиве продаје?

Овај пример је још само један у низу показатеља да Вучић од 2012. обмањује грађане да је некакав велики борац против корупције и криминала, а заправо је та његова борба једна обична маркетиншка кампања која траје пет година.

Вучићев режим је омогућио да Србију и грађане пљачкају страначки паразити, тајкуни који не плаћају порез, иностране фирме које добијају енормне субвенције, а израбљују наше вредне и квалитетне раднике, иностране банке које имају највеће каматне стопе у Европи.

Од суштинског значаја за опоравак Србије је да што пре дође до пада Вучићевог режимa и промене политике која је током последњих 16 година Србију довела до економског и социјалног краха.

У 2017. години пред нашим грађанима је јасан избор – промена или наставак овог урушавања Србије и стандарда грађана. Промена политике је шанса да се Србија поново изгради и да интерес обичног човека буде на првом месту, а не интереси крупних капиталиста, тајкуна и банака.

 

2 replies »

 1. Српски покрет Двери пита Александра Вучића – коме планира да поклони вредну имовину „Југоекспорта“, коме сада враћа дугове, за чије интересе сада ради?
  ++++
  За чије интересе он ради ?
  То је већ познато и врапцима на грани.

  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=06

  И не само он.
  Али, никад није лоше да капне нешто и са стране.
  Од оних гованца који увек знају одговор на његово омиљено питање: “ А колики је мој део „?

  Свиђа ми се