АКТУЕЛНО

„НЕ МОГУ, АНА ЈЕ ТУ!“ – Скупштина Србије жмури на промоцију хомосексуализма у школским уџбеницима, да се не би увредила ЛГБТ министарка!? (видео)


Гојковићка одузела реч Мартиновићу због министарке лезбејке (Фото: ЈуТјуб, Правда)

12.24.2016. Правда 

Делује као да унутар владајуће коалиције постоје супротстављени ставови поводом хомосексуализма и његове промоције у школским уџбеницима.

На апел посланице ЛСВ Маринике Тепић да посланици не гласају за избор Данице Маринковић за чланицу Одбора Агенције за борбу против корупције, шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић одговорио је на интересантну примедбу о томе због чега је Маринковићка „неподобна“ за обављање те функције.

Наиме, Мартиновић је на скупштинској седници у петак оценио да је главна замерка Маринковићевој што је она удата и што има децу и што је то наведено у њеној биографији. Он је, затим, читао наводе из уџбеника који су, како је навео, промовисали Бојан Пајтић (ДС) и Мариника Тепић (ЛСВ) осврћући се на себи својствен начин на дефиниције и изводе истраживања о хомосексуалности.

Мартиновић је изнео низ невероватних цитата из поменутог уџбеника који промовишу хомосексуалност и накарадне поставке породичног живота.

Посланици су на то негодовали, а председница Скупштине Маја Гојковић је, у стилу „доброг друга шаптача на часу“, добацила посланику владајуће странке да је на седници и Ана Брнабић, први српски министар који је јавно декларисани хомосексуалац (лезбејка).

Подсетимо, министарка Брнабић у петак је у Скупштини присуствовала расправи о сету предлога закона. На констатацију Тепићеве да је Мартиновић управо тиме увредио и министарку, Гојковићева је посланици искључила микрофон и одредила паузу.

Извор: Н1, Правда

4 replies »

  1. НА ЖАЛОСТ У ТОЈ СКУПШТИНИ СУ СВЕ ЂЕЦА И УНУЦИ комуниста јамара усташа СЕМЕ ИМ СЕ ЗАТРЛО ДА БОГ ДА МЕНЕ НИКО НЕ МОЖЕ ДА УБЕДИ ДА НИЈЕСАМ У ПРАВУ ДА ЈЕ ДРУКЧИЈЕ БИ ОНДА СЕ НАШАО НЕКИ СРБИН КОЈЕГ ОНИ ГЛУМЕ ДА ПОНИШТЕ СРАМНУ комунистичку одлуку КОЈУ ЈЕ ПОТПИСАО БОЖЕ МИ ОПРОСТИ СВЕШТЕНИК владо зечевић ДА СЕ СРБИМА ТРАЈНО ЗАБРАЊУЈЕ ПОВРАТАК НА КОСОВО МЕТОХИЈУ А ШТО ЈЕ ЈОШ ГРДЂЕ ЗЕЧЕВИЋ ЈЕ ОД ВАСОЈЕВИЋА ПЛЕМЕНА А СВИ БРДЂАНИ СУ ВЕЋИНОМ БИЛИ У ЧЕТНИЦИМА комунисти СУ ВЕЋИНОМ БИЛИ ОНИ ИЗ СТАРЕ ЦРНЕ ГОРЕ Е куге комунистичке јамари ОЦА ВАМ ЈЕБЕМ СВИМА И крваву ону шугаву звезду ђаволску петокраку ОНА к … ЈОВАНКА ЛИЧАНКА ЈЕ џубре КОЈА ЈЕ ЖИВЕЛА СА сатрапом ПОСЛЕ НЕ ДОВРШЕНОГ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА

    Свиђа ми се

  2. Цццццццц… државу Србију воде педери, лезбејке, изадајници територије и народа, екуменисти, паписти, сав остали шљам !

    Свиђа ми се