АКТУЕЛНО

Интервју са уредником Таблоида Милованом Бркићем: Александар Вучић је пројектована личност, оспособљена да Србији нанесе зло (видео)


20. децембар 2016. КМ Новине

Интервју аутора „Балкан – инфо“ са Милованом Бркићем, главним уредником Магазина Таблоид.

Одлично обавештени и од свих режима прогоњени новинар, Милован Бркић, говори пре свега о владавини Александра Вучића. Од свих Вучићевих потеза он пре свега „његово криминално понашање“ описује као историјко.

Србија је увек у својој историји имала на власти људе који су били склони криминалу и пљачкама. Људи из горње структуре друштва су имали привилегија али не у мери у којој је то данас потпуно незамисливо.
  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: ⏯

Извор: КМ Новине 
***
Из описа видео записа:
Гост емисије „Интервју“ био је господин Милован Миша Бркић, главни и одговорни уредник магазина „Таблоид“ и један од најзабрањенијих новинара у Србији. Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о аферама Александра Вучића и његових пријатеља, од када се познају Миша Бркић и Александар Вучић, да ли је Вучић пројектован да би нанео зло Србији, колико милијарди евра је до сада опљачкао Вучићев картел, зашто се новац крије у банкама у Емиратима, да ли Вучићев пријатељ Бин Зајед болује од сифилистичког лудила, на које начине Вучић пљачка Србију, зашто Вучић има потребу да се окружује хомосексуалцима, да ли је Вучић насилник и шта се крије иза тога, зашто Вучић сакрива своју сексуалност као змија ноге, ко је Вучићев биолошки отац, да ли је Вучић психички растројена особа и душевни болесник, зашто Вучић припрема бекство у Уругвај, каквим понижењима је Шешељ излагао Вучића док је био члан СРС, да ли је тачно да је Вучић морао да једе шампите са пода, када су стране службе заврбовале Александра Вучића, да ли је Зоран Ђинђић пре свог убиства ступио у контакт са руским дипломатама, каква је веза Александра Вучића са међународном трговином наоружањем, како се обогатио Вучићев кум Никола Петровић, да ли Вучићев картел контролише трговину наркотицима, у какве криминалне радње је умешан Вучићев брат Андреј, како је Златибор Лончар стекао поверење Вучића и његових хомосексуалних партнера, да ли је Вучићев син Данило конзумирао наркотике, да ли плен звани „Србија“ постао премали за Вучићев картел, можемо ли очекивати сукобе унутар Вучићевог картела, зашто се Шешељ и Вучић мрзе из дна душе, колико пара Александар Вучић дугује Милу Ђукановићу, да ли Ђукановић и Вучић треба да буду у страху због свог пријатељства са Владимиром Бебом Поповићем, али и о бројним другим занимљивим темама.

Интервју је снимљен 11.12.2016. године у нашим просторијама, у Београду.

Извор: BALKAN INFO – Zvanični kanal

9 replies »

 1. За поштоваоце лика и дела господина Бркића са његовог сајта:
  Milovan Brkić je rodjen 11 novembra 1956 godine u Ljuboviji, Srbija.
  Tekstove je objavljivao u ‘’Studentu’’, ‘’Mladosti’’, ‘’Omladinskim novinama’’, „Dugi“, „Ilustrovanoj politici“, ‘’Radio TV reviji’’, ‘’Našoj borbi’’, ‘’Danas’’-u, ‘’Srpskoj reči’’ ‘’Svedoku’’, ‘’Ježu’’, ‘’Zum Reporteru’’, u sarajevskom ‘’Oslobodjenju’’, ‘’Našim danima’’, zagrebačkom ‘’Poletu’’, ljubljanskoj ‘’Mladini’’, mariborskoj ‘’Katedri’’….
  Pero Milovana Brkića ispisalo je oko tri hiljade tekstova, komentara, reportaža, intervjua.
  Minulih godina Brkić je dao preko 200 intervjua stranim novinama, radio i TV stanicama. Njegovo novinarstvo izazivalo je pozornost svetske, srpske i jugoslovenske javnosti. Njegove sudske procese i javne sukobie sa ljudima iz gornje strukture vlasti pratilo je preko hiljadu napisa u domaćoj štampi. Tim povodom Brkić je dao nekoliko stotina intervjua.
  Do sada je bio tužen više od 7oo puta, zbog ‘’uvreda i kleveta’’, ‘’širenja lažnih vesti’’ i „povrede ugleda predsednika SRJ“. Izgubio je samo spor s Markom Miloševićem, sinom Slobodana Miloševića.
  Imao je dve samostalne izložbe zabranjenih tekstova. Prvu 1984 i drugu – još posećeniju – 1986 godine. Obe su bile zabranjene, ali održane.
  U produkciji „Radija B-92“, o Brkiću je snimljen dokumentarni filim ‘’Novinar Brkić: sam protiv svih’’, u režiji Janka Baljka.
  Služba državne bezbednosti Srbije vodila je dosije o Milovanu Brkiću počev od 1980 godine, po kategoriji ‘’unutrašnjeg neprijatelja’’ do 1990 godine kada je, u skladu sa promenama u društvu i njemu promenjen status, prebačen je u nadležnost kotraobaveštajnog dela Službe – po osnovu saradnje sa stranim obaveštajnim službama.
  Dosije je i dalje otvoren…
  Као што се види, „објављивао је“, са 18-20 година и више, у Студенту, Младост, Омладинске новине, Дуги, све новине у којима у она времена није могао свако да објављује. Не пише, да ли је и шта од школе завршио. Пише, да је имао две забрањене изложбе, које су „одржане“. Пише да је велики број пута био тужен, али је изгубио само један спор. Основао лист ТАБЛОИД. Па сам назив говори о чему се ради. Очигледно је био претеча таблоидизиране штампе и других медија. СДБ води „досије“ почев 1980. године, а он као „противник режима“ ондашњих и садашњих, 1984 и 1986 прави „изложбе“ и добија спорове. При руци нам је и текст, како пролази обичан човек против појединца у правосуђу, а ми господо коментатори, треба да поверујемо, да је Бркић „борац“ против режима!!??

  Свиђа ми се

 2. На све горе наведено, тачно или само сумња, народ нема могућност-тачније моћ да предузме коректне законске мере, као што је случај са припадницима војске, полиције, државне безбедности који службом морају да знају шта се дешава у изданој, опљачканој и окупираној Србији, Србкињама, Србима, осталим поштованим грађанима матице и расејања драгој домовини! Као што је познато горе наведени припадници су били неми посматрачи и саучесници, са делом народа који су чланови издајничких странака и партија, у свим нечасним злоделима! Србију довести у ред може се само саветом упокојеног оца Тадеја, какве су Ти мисли, такав Ти је живот, који каже: Србе довести у ред може се само ОБЕЛЕЖАВАЊЕМ! На кући, вратима стана, личној карти, челу-печат, стоји шта је ко: издајица, лопов, криминалац, злобан, пакостан, завидан…….
  Што значи да је Србија прва земља са обележеним грађанима, пример целом свету, морални чин од историјског и планетарног значаја!

  Свиђа ми се

 3. Odlicna emisija, odlican novinar, gospodin Brkic. On je u pravu kad kaze da ce ga amerika smeniti a ne napaceni i prevareni srbski narod, na zalost. Istorija potvrdjuje, vekovima, da kolonizatori smenjuju svoje vazale kad ih potrose, i kad postanu omrznuti strasno u narodu, ili kad se narod digne na pobunu, onda postavljaju nove vazale preko kojih i dalje vladaju. Posto okupator-kolonizator ima samo jedan cilj u svojoj koloniji, a to je da traju vecno, ili sto je moguce duze i u tom smislu, oni ne zele nikakave promene i sve rade da ostane status kvo u porobljenoj drzavi. Kad postavljaju novog vazala, slugu, svog agenta, onda pokrenu svoju mocnu propagandnu masinu, i tog novog vazala predstave narodu kao novog „spasitelja“ nacije! Tako kod naroda stvaraju iluziju promena, a u stvari oni i dalje vladaju, jer se nista ne menja. Primer je u Srbiji, svi predsednici od 5.oktobra 2000-te godine su bili americki vazali, sluge Vasingtona, koje su oni nametali zaludjenom narodu kao „idealan“ predsednik, bas „pravi“ patriota, koji ce „od sada“ da vodi drzavu u novi procvat, napredak, blagostanje….Lazu narod da se stanje u drustvu menja „demokratskim“ putem, tkz. glasanjem! Istorija jos to nije dokazala! Kolonizator ili okupator, svejedno, uvek i iskljucivo uvek bira svog vazala koji ima prljavu i problematicnu proslost, koji ima dosije, sa kojim ga ucenjuju i drze u saci. Okupator sve radi da spreci da slucajno na vlast ne dodje kandidat koga je narod izglasao. Napravili su takav sistem. Primer je americki glasacki sistem koji tako funkcionise od 1778. god. Tamo nikad narod nije izabrao svog kandidata, a ubise se od glasanja!!! Samo jos da dodam, tvrdi se da je i Merkelova ucenjena. Inace citam ponekad magazin Tabloid, i zaista je odlican casopis. Pozdrav glavnom uredniku!

  Свиђа ми се

 4. ako si novinar, zasto se trpas u psihopatologiju? cinjenice na videlo, a ostalo nas ne zanima, ili mozda neke zanima, ali opet cinjenice kriminalnih aktivnosti su bitnije… posle cetvrtine odgledang nisam vise imao zivce da slusam o licnosti a.v.

  Свиђа ми се