АКТУЕЛНО

ИНТЕРВЈУ: Светозар Радишић – Ватикан је светски центар сатанизма и обожавања ђавола! (видео)


prof-radisic

Гост емисије „Интервју“ био је господин проф. др Светозар Радишић, пуковник Војске Србије у пензији. Експерт за стратегију и војну доктрину, борбену готовост, „сведимензионалну одбрану“, „психолошки рат“, „неоружане облике агресије“ и „нови светски поредак“.

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о агресији на Србију 1999. године, како владари из сенке владају светом, зашто су убијени Џон Кенеди и Зоран Ђинђић, да ли је Србија окупирана 5. октобра 2000. године, како се манипулације користе као ратна стратегија, како изгледају тајне америчке војне базе у којима се проучава контрола људског мозга, да ли постоје ванземаљци и колико су тачне приче о неидентификованим летећим објектима (НЛО), шта стоји иза пада НЛО-а у Розвелу и шта је проблем у таквим тврдњама, да ли је Земља равна плоча и како се те тврдње могу доказати, зашто је забрањен приступ Антартику и шта се тамо скрива, да ли је Никола Тесла одговоран за експлозије у Сибиру, да ли се рак може вештачки изазвати и да ли је Уго Чавез убијен баш на тај начин, колико су опасни мобилни телефони и друге модерне технологије, колико су људи данас везани за интернет и колико је то сигуран начин за чување података, да ли је тачно да је интернет измишљен у Пентагону, како изгледају масонске ложе данас и како оне врше одабир чланова, да ли је Светозар Радишић некада био члан масонске ложе и какве обавезе на себе мора да преузме човек који жели да постане масон, да ли српски патријарх подржава сатанизам тиме што сарађује са папом и зашто је Ватикан светски центар сатанизма и обожавања ђавола, која је разлика између црног и белог папе, како је могуће да језуит постане бели папа, зашто свету прети велика опасност од језуита, да ли је црни папа владар света из сенке, како Стари Египат и њихова магија повезује цео свет данас, да ли се континуитет масонерије вуче још из времена Старог Египта, зашто други народи не знају истину о Винчи и о Лепенском виру, да ли је српски народ најстарији на планети и како то доказујемо, да ли је Александар Вучић свестан моћи коју има као владар Србије, зашто је „Београд на води“ претња по будућност грађана, шта Светозар Радишић највише замера Александру Вучићу, да ли српском народу прети изумирање од беле куге, ко уништава Војску Србије и претвара је за друштво за заштиту од поплава, зашто Војска Србије није дорасла изазовима са којим се наша држава суочава, али и о бројним другим занимљивим темама.

Извор: BALKAN INFO – Zvanični kanal

———

3.12.2016. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

5 replies »

 1. американци СУ УКРАЛИ ОД НИКОЛЕ ДРАГАНИЋА ТЕСЛЕ ТАЈНО ОРУЖЈЕ НИЈЕ СЕ МОГЛО ТО ПРЕБАЦИТИ У РУСИЈУ ПОШТО ЈЕ стаљин БИЈО савезник хитлера ПОСЛЕ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА американци СУ ПРЕБАЦИЛИ нацисте ДОБРЕ СТРУЧЊАКЕ КОЈИМА СУ ДОБИЛИ СЛОБОДУ У ЗАМЕНУ ДА РАДЕ ЗА ЊИХ И ПРОМЕЊЕЊА СУ ИМ ИМЕНА ТО НИЈЕ РЕКАО СВЕТОЗАР РАДИШИЋ Е РАДИШИЋУ ВИШЕ МИ ЧЕТНИЦИ ЗНАМО НЕГО ВИ комунисти југословени

  Свиђа ми се

 2. Мислим да је боље да се интервју са овог снимка прекуца јер многи људи не воле да гледају снимке него да читају текст…

  Свиђа ми се

  • ja isto vise volim da procitam, ali i ovo do sada sto sam procitao mi je mnogo: pa, ovaj covek, prof. dr. ima odgovore na toliko pitanja, da sam ja zabezeknut; kako vec nije objavio neku knjugu?

   Свиђа ми се

 3. Србија нажалост већ давно није истински слободна земља,већ иде из окупације у окупацију,из канџи масона у фашисте потом окупирана од безбожних комуниста,данас кроз такозване демократске промене иде евроунијатима,ка глобализму и питање је дали се можемо икада отргнути од свих грабљивица.Како да сачувамо Православну веру и Светосавље једини гарант слободе србске душе.

  Свиђа ми се