АКТУЕЛНО

Лозанка Радојичић у емисији Људовање на РТРС – Зашто се и даље ћути o страдањима наше војске на КиМ од стране терориста из Албаније?


Људовање, РТРС
11.11.2016.

Лозанка Радоичић је мајка младића који је са 19 година, касних ’90-их прошлог вијека, погинуо бранећи Србију од напада који је на њу извршила сусједна Албанија.

Сазнаћемо како је са тек пола времена предвиђеног за обуку и по чијем наређењу, Владимир Радоичић завршио у патроли на тада, а и сад, најнеуралгичнијој тачки Европе. Покушаћемо да сазнамо нешто о том времену у коме је НАТО, заједно са Албанијом, извршио напад на суверену европску државу, чланицу УН-а, без сагласности Савјета безбједности.

Покушаћемо разумјети и вријеме у коме је српски народ толико понижен да је сахранио легитимно изабраног предсједника у дворишту породичне куће, као кућног љубимца.

Питаћемо госпођу Лозанку како то да је филм на коме се њен син види мртав Влада Србије игнорисала кад се појавио на друштвеним мрежама и како су тада успјешно прећутане истине о отимању косовске земље, о убиствима Срба и других становника Косова и Метохије?

Ово Људовање посвећено је онима за које постоји опасност да буду проглашени неважним, емисија посвећена онима које упорно хоће да осуде на заборав.