АКТУЕЛНО

КОМЕНТАР: Саша Касаловић – Одмах покренути широки фронт борбе за ОТАЏБИНУ!


zastava-trobojka-srbija-620x330Преносимо у целости КОМЕНТАР Саше Касаловића на вест СМЕНЕ У БЕЗБЕДНОСНОМ СЕКТОРУ: Чишћење од страних шпијуна или од нелојалних кадрова

***

Саша Касаловић:

Ствар је врло једноставна!!! Оформити народне паралелне структуре власти и кренути у акцију против страних агентура и издајника који су поробили наш систем.

Значи, оформити народну милицију и службе праћења, јављања и узбуњивања.
Оформити народни суд и судити издајницима у одсуству и све то јавно објављивати а спровођење пресуда у дело извршити када се за то стекну услови. Свако мора да зна шта га чека за дела која је учинио против државе и народа. Верујте, неће им бити свеједно!

Све патриоте од струке, које поробљени систем прогони, укључити у новооформљене народне институције и тако покренути широки фронт борбе за ОТАЏБИНУ!

Јер народ има право на ову врсту акције пошто је угрожен са више страна и из више праваца као што су:

-најезда исламиста са Блиског истока,
-распродаја народне имовине непријатељима Отаџбине,
-ГМО рат против србске нације,
-запрашивање и геноцид над србским народом који нам долази са неба Србије,
-Велеиздајничка политика власти у Србије,
Геноцид над нашом културом и религијом… итд.

Народ има право да се самоорганизује и да прати ситуацију која се око њега одвија и која га се егзистенцијално тиче!
Ако неће сам народ а ко ће у његово име!?

————

6.11.2016. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

10 replies »

 1. Тога је већ све било, службе се прилрпе за појединце и крај, а народ ћути и чека, незнам шта вериватно нешто са неба,a y Бога слабо верује.
  Сетите се четничких патрола, по узору на козачке, везано за емигранте није дало плода, једном речју моје племе сном мрвим спава.
  Што се тиче служби ту се греши ми имамо проблем са КОС-ом ( кастна окупациона сила).То је велика цифра, но минорна у односу на народ, но она је дошла на крилима револуције давне 45, допуњавала се са овим лажним и ту су академија наука, врх полиције и војске,добар део припадника служби, дипломатски кор, плус дођоши тј јаничари из народа који су немилосрднији од њих, али зато су и ту. Све у свему око 100.000 лопова,тајкуна,олигарха,пијавица,мафијаша,сатрпа туђих служба и влада,чувара тог система,којекаквих службеника по државним институцијама, али нема ту радника и сељака.
  То је тумор који никако да се одстрани, а он се цео скида не део, јер се лако обнови,сведоци смо. Нажалост то нико и не спомиње, немогуће да нико није приметио, стога ту реформе и политичко ангажовање не помаже, кроз историју постојао је само један лек, шта рећи до оне старе : Батина је из раја изашла!

  Свиђа ми се

 2. @ЧЕТНИЧКИ ШЕКУЛАР
  Само настави да МРЗИШ! Колико ми је познато, мржња НИЈЕ позитивна човекова особина, бар у православљу, којим се ти „дичиш и поносиш“.

  Свиђа ми се

 3. ЖИВ БИЈО БРАТЕ СРБ И САЛЕ комуњаро млинаревићу КО СИ ТИ ДА МЕНЕ ПИТАШ КОЛИКО САМ ОСНОВАО ЧЕТНИЧКИХ ОДБОРА ? ЈА САМ ЗА ВЛАДИКУ АРТЕМИЈА И СВЕТОСАВЉЕ ТО ТЕБЕ ЖУЉА Е МРЧО ЧИТАМ ТЕ КА КЊИГУ ЕВО САД ДА ТИ КАЖЕМ мрзим све партизане и усташе ЈЕЛ ЈАСНО МРЧО ?

  Свиђа ми се

 4. @срб03122010
  Мени није познато ништа о аутору. Нема разлога, да сумњам у његову борбу до сада о којој пишете. Потпуно погрешно разумете мој коментар. Написао сам : „Аутор нам саопштава, да је ствар врло ЈЕДНОСТАВНА!“ Та оцена ми је засметала. Тешко да је то једноставно. Покушајте да мој коментар схватите, као питање, ШТА РАДИТИ, како би и ја подржао ту борбу.

  Свиђа ми се

 5. Аутор нам саопштава, да је ствар врло ЈЕДНОСТАВНА! Нажалост, не саопштава нам, шта је предузео да се та врло ЈЕДНОСТАВНА ствар покрене. Или мисли, да то неко други треба да покрене. Као ЧЕТНИЧКИ ШЕКУЛАР. Као направимо одборе!? Па направи бар један, или се прикључи већ постојећим, а има их. Доста те празне приче и очекивања, да то неко други уради.

  Свиђа ми се

  • Није тачно. Саша је био један од бранитеља Севера КиМ. Тај народ тамо је мирним путем без да се огрешио о Бога и људе, па чак и непријатеље и домаће издајнике, својим останком, сачувао да Србија још увек постоји. Саша је свакако за ових 5 година као и сви остали родољуби са КиМ, продужио агонију нашим непријатељима и издајницима, без обзира на папирну издају КиМ. Сада он, као и многи други, који то покушавају, а који нису миљеници власти те их и нема у медијима, он, покушава да помакне народ са мртве тачке. Ти си необавештен, а можда и Ви сте необавештени о њему и сличнима, или не желите да будете обавештени јер сте добро плаћени за то! Један уметник је 2011 рекао на КиМ, народе, кренимо у устанак. Међутим, то је рекао уметник, уметници су деца. А данас, јели данас зрело да се народ јави, дигне глас, формира одбрану цивила од најезде странаца и локалне неправде, ако каже један Саша и њему по части слични, јесте. Стога „друже Слободане“ не трабуњај и не замајавај народ јер си оним што си написао стао у одбрану оних против којих је стао Саша.

   Када су четници, наравно не Они, већ неки садашњи фолкчетници, када су дошли на Зупче барикаду, питали су за оружје, питали су за мотке, бомбе, хтели да направе хаос, збрку, пуцачину и побегну. Знаш шта је тај Саша урадио!? Напојио их је, нахранио, држао неколико дана док нису схватили са каквом одбраном имају посла. И онда су се они, ти парадни фолкчетници са својим врховним парадним командатном покупили и без извршеног задатка „минирања“ вратил у базу.

   Исто се десило и неким тамошњим издајницима, исто се десило и свима осталима који су ишли тамо да их „бране“. Сви су ухваћени у лажи, али нико није убијен. Довољно је што су ухваћени у неистини. Јер тиме они су постали, они, о којима прича Саша.

   Наши непријатељи против којих се треба борити, тројанкси коњи, ил како год хоћеш, семе зла, које је порасло и које данас, треба одвојити, како кукољ од жита, у Србском народу.

   Зато је Саша у праву. И зато ће овакви као што је Саша, почети полако да у народу буде оно што ви немате. Љубав за ближње своје, јер, рече Господ: „Од ове љубави нико нема веће него кад ко живот свој положи за пријатеље своје.“ (Јован, 15, 13)

   Свиђа ми се

 6. @ЧЕТНИЧКИ ШЕКУЛАР
  Шта си до сада чекао и коолико си одбора формирао? У Србији постоји организација РАВНА ГОРА. Погледај сајт, па се прикључи. Овако само таласаш на празно.

  Свиђа ми се

 7. Истински свесни и национално трезвени Срби,не дозволимо да нас непријатељи Србства потпуно униште.Немамо права да више ћутимо,због наших славних предака,и будућих потомака.Нажалост вековима налазе савезнике у нашем народу,изроде и одроде Србства и увек нас заједнички черече,у свим временима јањичара на претек. Мислимо Светосавски,и Лазаревски,чувајмо православље,одбранимо част Србских јунака и једном створимо јаку и праведну Србију за све нас.Избори су превара,ткз.„демократије„зато паметни ,мудри и разумни Срби станите на чело,изборимо се и отерајмо све продане душе,које нас уништавају и затиру.

  Свиђа ми се