АКТУЕЛНО

Мр Биљана Спасић – Како Руси побеђују белу кугу? (видео)


19.10.2016. Православна породица 

Мр Биљана Спасић износи драгоцене податке о томе како се у Русији већ неколико година успешно боре са белом кугом, држава и Црква заједно. Предавање одржано у оквиру Недеље породичног јединства 10.-16.9.2016. у сали општине Врачар.

2 replies »

 1. У том духовном убијању наше деце, кључну улогу има реформисана школа (идејни творац је Сорош) или боље рећи сатанизована школа. Просветни радници уче децу лажној слободи, која је у ствари ропство сатани, где им је све дозвољено по оној песми “узми све што ти живот пружа…“, да не поштују никакве ауторитете посебно своје родитеље, да без имало стида испољавају своје најниже страсти и агресивности.
  “…Не поштује млађи старијега,
  Но се млађи паметнији гради…
  Нит дјевојке држе дјевојаштво,
  Свилу носе, гријехом се поносе,
  Млади момци поштењу се смију,
  А свој разврат ни од ког не крију…“[2]
  Некада су Срби своју децу васпитавали кроз радне обавезе, учећи их: скромности, чедности, поштовање родитеља, учитеља и старијих особа, пристојности у међуљудским контактима, љубави према вери својој и отаџбини. Данас је супротно, грех је постао мода, односно он је кроз антихришћанске законе које нам намеће “светска елита“, озакоњен. Добровољно или под притиском, постајемо народ који не поштује своје наслеђе, своју историју и предање, народ новог доба – постајемо обезбожени, анационални, безлични, бесловесни, обичне сировине, заглупљена и безлична маса која не зна да мисли својом главом и са којом је лако манипулисати.

  Свиђа ми се