АКТУЕЛНО

Драган Станојевић у емисији Буквално – Патриотско језгро се налази у дијаспори!


Разговор са господином Драганом Станојевићем, председником српске дијаспоре

Емисија БУКВАЛНО емитована је 11.10.2016. године на интернет радију/ТВ Снага Народа. Теме разговора биле су:

– ДЕКЛАРАЦИЈА О СРПСКИМ ЖРТВАМА
Историјска иницијатива Председника Скупштине дијаспоре и Срба у региону, Драгана Станојевића, припадника дијаспоре и организација из света да се у Србији уведе дан сећања на све српске жртве 20. века. Тим поводом је предложио декларацију коју би Влада Србије требало да усвоји, као и предлог за прављење меморијалног центра свим српским жртвама.

– ПОЛОЖАЈ СРБА У УКРАЈИНИ
– ЕВРОАЗИЈСКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ

– ГЕОПОЛИТИКА И ЕКОНОМИЈА

Извор: Радио Снага Народа

7 replies »

 1. Vrlo me intrigirala informacija o tim spiskovima ukrajisnskih fasista i tih ukrajinki koje zive u Srbiji i huskaju protiv Srba i Rusa! Proto b=neverovatno,sta one trae u Srbiji ako tako vole svoje fasite,sto se nisu za njih udale?! To su pretpostavljam one koje su se skinule sa sipki pa nasle ovde nase „stradalnike“ jadno i bedno!

  Свиђа ми се

 2. Драгане велики Србине, стварно ти се дивим за све! Добро рече водитељка,на теби се не види умор као код нашег вође јадног,уби се од рада а нама све горе! Имаш леп осмех који је искрен и из душе. Желим ти сваку срећу!

  Свиђа ми се

 3. Како је лако се примити на све и свашта. За погледати је сајт Новости из 2013 и наслов:Dragan Stanojević: Srpski vođa – kozački ataman. Ту је и Драганова слика са Великим вођом. А новинари ко новинари само да направе сензацију. Уместо да нас упознају где су регистроване те Драганове организације и који то Срби из дијаспоре стоје иза њега? Можда би могли наше пријатеље у дијаспори, да употимо на те организације. А тек у наслову: „Патриотско језгро се налази у дијаспори!“ И то нам прича приче човек, који онолико времена проведе вршећи послове обезбеђења!!!???

  Свиђа ми се

  • Боже не могу да верујем колики болесник и колики степен зависти ти показујеш овим коментаром. Ни један аргуменат,само нека клевета пронизана завишћу! Пун је интернет информација и докуманата о његовој организацији, на сајту ладе исто лепо пише да је изабран за председника, народ га подржава и то се свугде види, Читао сам шта је све урадио,па то још нисам видео нигде и човек је страдао због свега тога а онда се нашу неки овакви зло-зависници који пљују без икаковг основа или аргумента. Дој је таквих „паметњаковића“ Србији неможе бити боље!

   Свиђа ми се