Коментар дана

Небојша Јовић – РЕПУБЛИКО СРПСКА СРЕЋАН ТИ ПРАЗНИК ВЕЧНОГ ПОСТОЈАЊА!


11721116_1133055526709878_1336801831_n

Небојша Јовић*, 25.9.2016.

***

Дакле, Србија није подржала 99,8% Срба у РС!

Може ли Додик да се кандидује за ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ?!!!
Какав би то био фијаско овог „озраченог НАТО талога“ који деценијама води Србију!

На сва континуирана понижења Србије од 1945. па Милошевића, преко Ђинђића, Динкића, Коштунице, Тадића, па до данашњих Дачића, Вучића и Николића, који су почели мазохистички да уживају у понижењима од Брисела, преко Вашингтона, Приштине, Сарајева, Загреба, Сребренице…

КОНАЧНО ЈЕДНА „ПОБЕДА“, ПОНОС, ЧВРСТ КАРАКТЕР И ПРЕ СВЕГА САМОПОШТОВАЊЕ КОЈЕ „ОВОДРИНСКА СРБИЈА“ ДЕЦЕНИЈАМА НЕМА!

Пречесто ми „оводринска посрнула Србија“ и „ОНОДРИНСКА ПРАВА СРБИЈА“ личе на близанце где је све позитивне особине повукла Република Српска, а све најгоре, сав нус-продукт, нажалост, ова анационална-геј-мигрантско-секташка Србија.

И време је да Дрина уједини срБски народ, спере ову пошаст Београда и заротира две творевине – да Републику Српску са својим НЕЗОМБИРАНИМ народом постави на чело васколиког срБског народа, а ове несрећнике пребаци да ли у Сарајево или Загреб, свеједно, али само што даље, најдаље од народа срБског!!!

Подсетићу да је и наш референдум на северу Космета, где је такође 99,5% Срба рекло да је Косово и Метохија део државе Србије, игнорисао не Загреб или Сарајево, већ пре свих БЕОГРАД! Тај вечити антисрБски Београд.

РЕПУБЛИКО СРПСКА СРЕЋАН ТИ ПРАЗНИК ВЕЧНОГ ПОСТОЈАЊА И НЕКА ВАС, А И СВЕ НАС, БОГ И СВЕТИ АРХИЂАКОН СТЕФАН ЧУВАЈУ И САЧУВАЈУ!!!

_________

14494717_1440745942607500_4184208782592623273_n

___________

* Небојша Јовић је један од бранилаца Косовске Митровице. Детаљније у тексту: Шиптари су 1999. могли да уђу у српски део града, да су кренули на сва три фронта! (ВИДЕО)

7 replies »

 1. @андрей
  Вазда се јави неко, ко незна да чита, а и пише неким чудним писмом. Можда ти није познато, али МЛИНАРИЋИ и Млинаревићи нису исто. Научи, да читаш, за почетак. Где нађе, да Небојша позива на јединство? Очигледно је, да тврди, да постоје неке нове поделе. Пажљиво читање се учи у основној школи. Очигледно је, да постоје пропусти у твоме образовању и то од малена.

  Свиђа ми се

 2. Сретењског референдума на КиМ су се прво одрекли сами Срби на КиМ. Част изузетцима. Митровица је ,,легла на руду,, одавно. Шиптари се слободно шетају ,а њихове квазиинституције укорењују.

  Свиђа ми се

 3. Овај Вучићевац не разуме поруку. Небојша позива на јединсво подељених.
  Сви Млинарићи – Вучићи и ини су разјединили србе на јужњаке, ове оне, тамо амо.
  Не дели крива Дрина србе, него разни Скотови споља и изнутра.

  Свиђа се 1 person

 4. Нажалост још један текст, који заговара поделу Срба. Имамо „другу“ и „трећу“ Србију, а сада добисмо и „оводринска посрнула Србија“ и „ОНОДРИНСКА ПРАВА СРБИЈА“. Аутор додаде јо једну поделу „антисрБски Београд.“ и остали. Човек само може да се запита: ДОКЛЕ СА ПОДЕЛАМА?

  Свиђа ми се

  • Зашто не одеш да се лечиш у неку здравствену установу за душевне болести,уместо што покушаваш писањем по интернету?!

   Свиђа се 1 person