АКТУЕЛНО

Бошко Обрадовић: Живим за то да се Српска и Србија уједине


bosko

 Двери, 25.9.2016.

Инфо служба Двери жели да подсети јавност у дану када се одржава референдум у Републици Српској, на изјаву председника Двери, Бошка Обрадовића, дату за Балкан инфо, да се политиком бави, како би за време свог живота дочекао осамостаљење Републике Српске и њено присаједињење Србији тј. уједињење Републике Српске и Србије у заједничку државу.
„Након тога бих придодао и нови референдум у Црној Гори, где ће српски народ у Црној Гори поново имати прилику да се определи да уђе у ту заједничку државу са Републиком Српском и Србијом. Ја за то живим. То је мој политички програм“ – истакао је председник Двери, Бошко Обрадовић.

Линк до целе емисије на Балкан Инфо

„Залажем се за српске интеграције, уједињене српске земље и Српску унију. Мене не занима Европска унија и евроатлантске интеграције и НАТО. То интересује Вучића и неке друге западњаке. Мене интересују Српске интеграције и Српска унија“ – рекао је Бошко Обрадовић.

Председник Двери је закључио да би српским политичарима то требао да буде циљ, Српска унија, јер су Срби разбијени у више држава, које морају да обнове у јединствену српску државу.

Информативна служба Српског покрета Двери

 

2 replies »

  1. Колико и како се Бошко залажеш, тешко ћеш дочекати да србске земље буду уједињене.
    Уједњиње свих србских земаља, спречавају оних који су тражили, да Двери уђу у парламент и њихов слуга, Александар Клинтона Вучића. Запад и Америку не можемо срушити, али можемо срушити, велеиздајнички режим Александра Клинтона Вучића. Бошко и Дверјани својим деловањем никада ништа нису радили да се сруши велеиздајнички режим А.К.В., већ му упућује некакве апеле и захтеве. Тражити од Вучића да уради нешто добро за Србију, је исто као и тражити од хитлера да престане са убијањем јевреја.
    Само одласко фашиста са власти је престало убијање јевреја, тако и иодаском вашингтонских и бриселских слуга са власти у Србији, може престати, уништавањем србског народа и можемо кренути ка уједињењу свих србских земаља.

    Свиђа ми се