Национално питање

Бошко Обрадовић: Вучићева Влада је gay-friendly Влада (видео)


Да ли нам то СНС уводи квоте па убудуће неће бити Владе Србије без толико и толико хомосексуалаца у њеном саставу? Да ли ће СНС да уведе квоте и за вртиће и школе, полицију и војску? Јасно је да је Вучићева Влада gay friendly Влада, а не про-породична Влада, и то се посебно види ових дана када се сви државни органи такмиче у подршци јавном ЛГБТ окупљању, грубо кршећи Устав.

Подсећамо јавност да је ЛГБТ тема наметнута тема која нема утемељење у реалности. Оно на шта Двери упозоравају годинама сада се, корак по корак, дешава пред нашим очима.

Јавна окупљања ЛГБТ популације нису сама по себи циљ. Циљ је постепени улазак у све поре друштва и институције система: у уџбенике, социјалне установе, у МУП, војску, медије, да би следећи корак био промена законодавства, која би омогућила склапање истополних бракова и усвајања деце, а онда на крају и укидање слободе говора и изражавања када је у питању критика права које ужива ЛГБТ заједница у друштву.

За ову нашу тврдњу, бројни су примери широм света у свим земљама у којима су измењени закони у корист позитивне дискриминације ЛГБТ популације, а која се косе са основним људским правима свих грађана загарантованих Универзалном декларацијом УН о људским правима, код нас Уставом Републике Србије и многим другим правно обавезујућим документима широм света.

Нико из Двери није коментарисао сексуално опредељење било ког човека, па ни министара у Влади Републике Србије. Ми не улазимо ни у чију приватност нити ћемо то икада радити. Ми се – управо супротно – залажемо за чување и одбрану приватности од насртаја споља и покушаја тоталитарног надзора од стране савремених информационих технологија и државе.

Нико не би ни знао да је Ана Брнабић хомосексуалног опредељења да то на сва звона није рекламирао нико други већ лично Александар Вучић приликом представља будућих чланова свог кабинета. Друго је питање да ли је Ана Брнабић предложена за министра зато што је лезбејка и само зато да би светски медији јавили да је то први такав случај у „конзервативној балканској земљиˮ.

Што би рекла једна италијанска политичарка: „Честитке Вучићу за нову Владу у Србији; први пут геј министар, снажна порука за свеˮ. Да ли нам то СНС уводи квоте па убудуће неће бити Владе Србије без толико и толико хомосексуалаца у њеном саставу? Да ли ће СНС да уведе квоте и за вртиће и школе, полицију и војску?

vucic-gej-silueta

Јасно је да је Вучићева Влада gay friendly Влада, а не про-породична Влада, и то се посебно види ових дана када се сви државни органи такмиче у подршци јавном ЛГБТ окупљању, грубо кршећи Устав. У томе је посебно одмакао скупштински Одбор за људска и мањинска права и равноправност полова и Одбор за европске интеграције, који су се претворили у главне промотере идеологије хомосексуализма у Србији.

Да се разумемо: нико не би причао о сексуалној оријентацији нове министарке да се Вучић тиме није похвалио, као да је то за похвалу у земљи у којој 40.000 људи више умре него што се роди на годишњем нивоу.

Власт би требало да се истиче са Министарством за породицу и борбом против беле куге, а не хомосексуализмом као неком вредношћу за 21. век. За СНС је нормално да дете има тату и тату. За Двери је једино нормално да дете има тату и маму. И то је разлика између Двери и СНС.

Да бисмо указали каква би требала да буде пропородична политика Владе Србије, у суботу, 17. септембра 2016. од 10 до 14.30 у згради Народне скупштине Републике Србије (Краља Милана 14), одржаћемо Регионалну конференцију Светског конгреса породица у организацији Српског покрета Двери. Поред предавача из Србије, учешће су потврдили предавачи из САД, Русије, Италије, Француске и Грузије.

zavrsna-768x576

Закључке конференције у виду „Београдске декларације 2016.“ делегати СКП, уз пратњу породичних људи и уз дефиле дечије механизације, предаће Влади Републике Србије. Дефиле родитеља и деце са дечијом механизацијом: колицима, ролерима, скејтовима, тротинетима и спортским реквизитима почиње испред споменика Цару Николају Другом у улици Краља Милана у 14.30.

Дођите да покажемо право лице породичне Србије!

Бошко Обрадовић
Председник Српског покрета Двери

6 replies »

 1. Ех те вредности новог светског поретка,нажалост сада изгледају нормално,но једнога дана стидеће се свако ко организује,овако нешто а тек они који помажу и из буџета и овако осирошеног народа троше тај новац, који би и те како значио да се млади запосле .формирају породице и да победимо белу кугу.Али народе Србски,ви хоћете овакве власти које раде по налозима запада,а не по Божјим законима,и зато ћемо горко зажалити.

  Свиђа ми се

 2. gluposti!
  ljudsko pravo je da se svako izjasni po bilo kom pitanju…nacionalna pripadnost,vreska, seksualna orijentacija…
  i ko to može da zabrani?
  Boško?
  ma da, kako da ne
  ti si, boško druže moj, trebao biti u Hitlerovoj naci-mašini, tu je tebi mesto, i tvojim Dverima, a ne u 21. veku.

  Свиђа ми се

  • А ти си друже очигледно у Вучићевој секс машини.Ето и ја имам право да се изјасним и да плаћам порез да гледам гологузе мајмуне који шетају улицама са све обезбеђењем и имам право гласно да плачем када ми ти исти министри уведу Цигане, Шиптаре, Арапе да се населе на нашој земљи и такође да плачем док сви водни ресурси , Епс и иоле добро стојеће компаније одлазе на добош.Али увек могу да се веселим Педер балу и да се радујем што је Србија изнедрила тако освешћене младе људе попут тебе.Благо свима нама.Нарочито нашим старима, који се преврћу у гробу као на роштиљу када се наказност и болест ставља у ранг такозваних људских права.Ако је ово заступао Хитлер, ја сам нациста.

   Свиђа ми се

   • Jeste zastupao Hitler….ali tebi treba makar dva razreda škole da bi to znala.
    Zato se ti lepo raduj onome što voliš, ostavi druge da se raduju onome što vole.
    Znaš, ljudska prava su malo širi pojam od onoga što ti misliš…setićeš se toga kad ti muž sledeći put „utera pamet“ u glavu…vidiš, ja sam i protiv toga, nisu žene tu da ih neko tuče i gazi…i uostalom kako si uspela da uguraš EPS,vodne resurse i ostalo u priču o ljudskim pravima?
    Rekao bih ti još neke stvari, ali sam siguran da to ne bi uspela shvatiti.
    Drži se ti šporeta, kad si već to odlučila ( i to je ljudsko pravo, da se ne mešam u tvoj izbor)

    Свиђа ми се

  • Kako je medicina dokazala da su homo-, sodo-, nekro-seksualci bolesni ljudi, a prema bolesnicima treba postupati humano, onda, jedino rešenje za vas je da taj spisak uzmemo i sve vas hospitsalizujemo!! каже:

   Znaš li ti šta je ljudsko pravo?!?!? Elemrntarno ljudsko, osnovno, neprikosnoveno, pravo je pravo na rad, pravo na život i pravo na slobodu!!! A shodno tome Osnovno ljudsko pravo , je pravo na dostojanstven život!!! Sve ovo što si ti naveo u ljudska prava je srkundarno, daleko amnje važno!!!
   Zbog toga, tebe, koji se samog sebe lišio pravih i neprikosnovenih elementarnih ljudskih prava i samog sebe ograničio na uživanje manje važnih prava, pitam odakle tebi smelosti da:
   1) Ko si ti da nazivaš glupošću omalovažavaš i negiraš zagarantovana ljuska prava? Kako se usuđuješ da zagarantovana ljudska prava poništavaš i anuliraš objavljujući kao ljudska prava samo nacionalnui versku pripadnost i seksualnu orjentaciju??? Početna reč tvog komentara i one tačkice koje si ispisao nabrajajući ljudska prava samo doprinose da čitalac nedvosmisleno zaključi, da su po tebi ljudska prava koja si nabrojao bitnija i važnija od zagarantovanih ljudskih prava.
   2) Ko si ti da zagovaraš i namećeš sekundarna ljudska prava iznad elementarnih ljudskih prava i da svako ljudsko biće, odnosno svakog građanina Srbije, isticanjem sekundarnih ljudskih prava kao primarnih, posredno lišavaš uživanja zagarantovanih, elementarnih ljudskih prava????
   2) Kako se usuđuješ da se služiš verbalnom zloupotrebom reči, tj. da sračunato i namerno dezinformišeš građane Srbije?
   3) Kako se usuđješ da lažno optužuješ čoveka za nizrečene reči?!? Imputiranjem lažnih iskaza, tj. služeći se klevetom, optužuješ, krajnje dobronamernog i čestitog čoveka, za nešto što nije ni učinio! Za ovako nešto ti bi trebao da odgovaraš.
   5) Sobzirom da si znao da klevećeš Boška Obradovića, da lažno iznosiš neistinu, tj da lažeš, ti se zbog toga i nisi potpisao svojim punim imenom i prezimenom i zbog toga i nisi ostavio svoje lične podatke, kako te Boško Obradović ne bi mogao da tuži za klevetu.
   6) Bez obzira što si se ti potrudio da iznošenjem klevete na račun Boška Obradovića vešto prikriješ paklenu Gebelsovsku laž, ipak, nisi uspeo u tome!! Čitav tvoj komentar je čista obmana i laž i Gebelsova propaganda!! Nisu ti bile dovoljne irečene laži, nego si nastavio sa gnusnim provokacijama na račun pravdoljubivog i nadasve svrsishodnog govora Boška Obradovića, svrstavajući i njega lično, kao i celokupno zalaganje svih porodičnih ljudi, u fašistički kontekst!!
   7) Ko si ti da jedan rodoljubiv, plemenit cilj okarakterišeš kao fašistički i jednog plemenitog i zravorazumskog čoveka uporediš sa nacistom Hitlerom koji je pobio milone dece, milone ljudi, koji je ljudski rod i ljudsku civilizaciju hteo da satre i pretvori u svoje roblje???
   Tvoj komentar je komentar mržnje prema ljudskom rodu, njenom nastavku i njenom napretku. To se oslikava u samoj činjenici da kritikuješ čoveka koji zagovara i koji se bori za zdravu i normalnu porodicu kao jedino moguće zajednice za produžetak ljudskog roda, a ističeš i propagiraš bezdetetnost, bolesne naume zagovornika zaustavljanja porodične reprodukcije u ime seksualnog zadovoljenja homo-, sodo-, nekro- seksualaca i prdofila!!!
   Ti i tebi slični ste zlo ljudskog roada!! Umesto da se podvrgnute lečenju, jer je medicina, tj.doktori, dokazala da su sve seksualne orjentacije, sem heteroseksualaca, bolest!! I vi bolesnici ovim fašističkim, zločinačkim, pokretom želite da porodični, zdravi i normalni ljudi moraju i treba da se vama povinuju! Kakvo nasilje, kakav vandalizam, kakvazlokobna ideologija!! Svako pametno i moralno ljudsko biće će pre i nastradati suprostavljajući se klinički bolesnim pojedincima. Vi ste, medicinski dokazano, i fizički, i mentalno i duhovno bolesni ljudi koji treba da se lečite i to po sva tri elementa lečite! Vas treba da leče i psihijatri i neuriosihijatri,čak i da hirurzi vrše intervencije, a ne da nama normalnim i zdravim ljudima držite predavanja, da odlučujete sa državnih funkcija o našim životima, ili da nam paradirate sa devijantnim seksulanim nastranostima ispred nosa!!!
   Kako je medicina dokazala da su homo-, sodo-, nekro-seksualci bolesni ljudi, a prema bolesnicima treba postupati humano, onda, jedino rešenje za vas je da taj spisak uzmemo i sve vas hospitsalizujemo!!

   Свиђа ми се

 3. Наравно и после се неки љуте када се каже „Вучићу педеру“ ! Педеријада не може се одржати ако премијер не дозволи и благослови и наравно изфинансира од пара овог народа !

  Свиђа ми се