Америка

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (4/7)


Mladic

Љубазношћу господина Игора Самојленка из Русије, СРБски ФБРепортер објављује његову преписку са српским херојем Генералом Младићем  тј. њему упућена писма (одговоре) генерала Младића.

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (1/7)

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (2/7)

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (3/7)

***

7.7.2016.г.

Поштовани пријатељу, БРАТЕ Игоре Самојленко,

Хвала Вам на дивној честитки поводом Видовдана, крсне славе Војске Републике Српске!
Видовдан је значајан празник у српском народу који се вековима борио од турских освајачких хорди!

Нажалост преко наших територија су се низали освајачи, час Османлије час германски и западни Сатрапи! Народски речено: „Како тад, тако и сад“! Скоро исти „модел“. Од Перестројке (ИЗДАЈЕ) па до данас НАТО Алијанса се проширила до граница Русије! Зашто су они тамо? Шта планирају, смерају и због чега су они ту? Куда су се усмерили? Па усмерили су се на Исток, на Русију, Кину, Азију!

Они се шире, уводе санкције Русији, окружују је и вребају прилику да је ослабе, исцрпе и у погодном тренутку угрозе и нападну, распарчају! За сада учвршћују сателитске снаге и јачају свoје и њихове капацитете да би били надмоћни и ефикасни у својим намерама. Њихове су намере агресивне и рушилачке и не треба их потцењивати! Питам се какве су НАТО саге и чега доброг учиниле куда су од Берлинског зида кренуле па до сада? Какав су хаос учинили, куда су се ширили? Какве су злочине, разарања, рушевине иза себе учинили? Колико су древних градова, села и држава оставили у рушевинама, пепелу, јаду? Колико су невиних људи, деце и жена и немоћних побили? Зашто су то урадили? Због њихове демократије и људских права или због енергетских извора нафте, гаса и свих драгоцености тих народа и држава! То су учинили и чине због планетарне пљачке и колонизације туђих територија!!!

Где је крај тој агресији и једнополарном преуређењу овога света!? Они (САД и НАТО коалиција) иду корак по корак ка тоталној нестабилности у свету! Они не знају да се зауставе и неће, хоће и даље да се шире, чак и по цену рата светских размера!

Ово што пишем, потпуно сам убеђен да су им мрачне намере ка православљу и да им је основни циљ Русија – Кина, то јест Евро-Азијско копно!

Да хоће, Администрација САД би могла врло брзо да повуче своје трупе на своју територију и да се створи мир на планети Земљи! Њима требају ратови ради пљачке туђих територија – колонија!

Ово што пишем схватљиво је сваком правдољубивом човеку на Земљи без обзира на верску, расну, културну припадност.

Ето, мој Брате Игоре, желим ти свако добро, здравље и напредак, као и твојој породици и целој Руској Федерацији!

Я С вами! Бог чува Россию!

Пуно поздрава од Вашег пријатеља и саборца

Ратка Младића