Генерал Младић

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (3/7)


Љубазношћу господина Игора Самојленка из Русије, СРБски ФБРепортер објављује његову преписку са српским херојем Генералом Ратком Младићем  тј. њему упућена писма (одговоре) генерала Младића.

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (1/7)

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (2/7)

ARCHIV - General Ratko Mladic (Archivfoto August 1995). - Der wegen Kriegsverbrechen angeklagte bosnisch- serbische General Ratko Mladic hat bis 2002 den Schutz der jugoslawischen Armee genossen. Mladic habe sich bis Mai 2002 «ganz legal» in Armeekasernen aufgehalten, sagte Srboljub Nikolic, Oberstleutnant a.D. der jugoslawischen Armee, am Dienstag vor Gericht in Belgrad. Nikolic hatte damals den Befehl bekommen, die Entfernung des Angeklagten aus der Kaserne der Garde in Belgrad zu organisieren. Die Garde ist die Eliteeinheit der Armee. Foto: Drago Vejnovic +++(c) dpa - Bildfunk+++

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

***

24.7.2015. г.

Поштовани брате Игоре Самојленко,

Хвала Вам на дивној честитки поводом Видовдана, крсне славе Војске Републике Српске! Ваша порука и молитва је дивна, братска и из свег срца! Ја Вам се дивим и дубоко поштујем Вас, Ваше пријатеље и сараднике и у Вашем граду Ступино као и целу Мајку Русију која је нажалост на мети злотвора НАТО-а (САД, дела УЕ земаља и Римске курије). Када се осврнемо на прошлост, од Наполеоновог похода и агресије видећемо да од 1812. године па до сада запад (и САД) атакују на Русију! Зашто то раде? Зар нису научили лекције из историје у I и II Светском рату? А нису!

Шта они хоће ратом у Украјини? Некада је монструм Адолф Хитлер желео да дође на линију А-А (Архангелск-Астрахан), да седне на Урал! На срећу, Божијом помоћи, славна Црвена Армија је сломила фашистичке хорде у Стаљинграду, одбила их од Москве и Лењинграда и сломила фашистичку аждају у Берлину када је на Рајхстагу 9. маја 1945. године истакнута застава победника и тада је капитулирала њемачка фашистичка неман. Други светски рат је уништио око 50.000.000 људских живота од којих је око 30.000.000 са простора СССР-а! Слава им и хвала! Славна Црвена армија је у II Светском рату ослободила Европу од фашизма и до Перестројке свет је живео у миру, а након тога и Берлинским зидом НАТО и ЕУ су се „прелиле“ преко зида, проширили се уз своје ОС до Африке, Блиског и Средњег истока, Авганистана, Ирака, Сирије, Јемена, Сомалије, Либије и сада до Украјине! Куда даље намеравају!

По моме убеђењу они имају зле намере према Русији за сада хомогенизирају НАТО коалицију, уводе санкције Русији коју окружују, исцрпљују, застрашују јер довлаче своје борбене системе (тенкове, ракете, авионе, предаторе), гомилају их уз границе Русије и малих прибалтичких земаља – наводно чувају њихову „демократију“ као и у Украјини, Ираку, Сирији, Либији, Јемену, Авганистану итд.

Вјерујем да Русија прати њихове покрете и намере?!! Они су у набројаним земљама ради свог (НАТО) интереса, ту су ради себе и својих интереса, они посматрају Русију, Кину, Иран, Кореју и ту су да би у погодном моменту насрнули на Русију, Кину, Иран, ту су да би се дограбили природних и енергетских извори тих земаља, како би их поробили и пљачкали њихово благо као у земљама „Арапског пролећа“, простора СФРЈ и на путевима њиховог (НАТО) ширења. Докле ће се они ширити! Рат у Украјини је њихово недело, ту су не ради Украјине и њеног народа, ту су они ради Русије која им је главна мета!

Поштовани брате Игоре, на карти (Атласу) тражио сам Ваш град Ступино, нигде га нисам нашао, па бих Вас молио да ми напишете нешто о Вашем лепом месту Ступино!

Пуно срдачних поздрава од Вашег пријатеља
Ратка Младића