АКТУЕЛНО

Преписка генерала Младића са братом Игором из Русије (2/7)


Љубазношћу господина Игора Самојленка из Русије, СРБски ФБРепортер објављује његову преписку са српским херојем Генералом Младићем  тј. њему упућена писма (одговоре) генерала Младића.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

***

7.1.2015.г.

Поштовани пријатељу и Брате Игоре Самојленко, веома сам обрадован Вашом честитком, коју сам добио 6.1.2015. г. на Бадњи дан и одмах Вам шаљем топле и братске поздраве; Мир Божији Христос се роди, Ваистину се роди!!!

Мој брате Игоре, видим да сте инжињер конструктор авиона, да радите у МО Русије, Ступино у Подмосковљу. То ми је веома мило, а верујем да се Русија нашла у нелагодној ситуацији, како због рата у Украјини, тако и у општој хајци НАТО – Сатраписта који су кренули преко Украјине директно на Москву. Они (запад и САД) уводе санкције Русији окружују је, уцењују и подстичу рат преко Украјине и гомилају своје трупе и оружје уз границе Русије – подстичу мини државице Европе и света и намећу санкције Русији и блате руску државу, институције власти и уводе појединачне санкције појединим личностима из политике, финансија, индустрије, културе итд.

Зашто то чине?

Хоће медијски да сатанизују државни врх и пласирају „Гебелсове лажи“ које даноноћно лансирају преко својих ТВ и штампаних медија! Они су убеђени да изречена њихова лаж која се понови десетинама пута „постаје истина“! Та им тактка пуно помаже од 1988.године – од Перестројке – тј. Издаје передавке (Горбачов)?

Од 1988. па до сада куда се све проширио НАТО и њихови предатори! Где су сада у односу од  … Берлински зид!

Сада су уз руске границе! Колико им треба времена да са аеродрома појединих земања из окружења угрозе Москву! Видим да су снаге усавршиле своје беспилотне летилице (предаторе) којима извиђају простор ваздушни, снимају циљеве, убацују шпијуне и постављају локаторе – ласерске даваче и помоћу њих постижу нулту прецизност својих ракета – томахавки – које се могу збунити вештим маскирањем циља који им је мета! Често мењање објеката – лажних мета њих збуњује, јер чим им се „помери“ слика терена, оне се морају декодирати и 30 минута су неупотребљиве и промашују задати циљ. Њихове ракете и беспилотне летилице су роботи – чиста механика, и чим се око објекта њиховог дејства постави неки од лажних циљева (оруђе, макета, старо возило, хаварисано оруђе) робот не мисли, не уме да препозна терен и промашује. Ми смо врло успешно примењивали лажне мете (оруђа, авионе, камионе, итд.) и они су тукли безуспешно лажне мете – макете од даске, папира и мало лима!

Та искуства би ваљало што прије примењивати, као и електронско извиђање, јер они прате помно саобраћај преко електронских уређаjа (радио станица, ТВ сигнал, разговоре преко мобитела и слично), добро упрате фреквенцију и предатор иде директно на извор зрачења – на говорника!

Ми смо успешно ометали њихове ракете које су се ласерски водиле, поготово оне које иду на инфрацрвено зрачење, па су НАТО удари авијацијом били веома неефикасни, јер чим су снаге у додиру и када се запале штале сијена, наложе се ватре они би тукли у „празно“ у извор зрачења. Пример: буре напуњено песком, натопљено нафтом која се упали и они би тукли упаљену бурад и лажне мете!

Ја не бих потцењивао никако њихово космичко осматрање као и оно из Авакса, као и „конзервиране њихове шпијуне“ којих има пуно по свету – који осматрају објекте, изучавају територију и траже слабе тачке у систему земље коју обсервирају и припремају за своју жртву. Они убацују невладине организације и провокаторе типа геј парадера, убавују дрогу и наркотике међу омладину, пороке – алкохол, дуван, подстичу бунт младе генерације коју трују њиховим „вредностима демократије“, обећавају све и свашта и на разне начине блате све вредности дотичне државе! Своје ширење и ратовање по свету прогласили су „демократским тековинама“, а цео свет сада види какву су они донели демократију!!

Они своје НАТО снаге јачају уз границе Русије, Ирана, Северне Кореје, Кине, Индокине, Пакистана, Ирака, Сирије, Либије, дела афричких земаља и сада су свом снагом кренули преко Украјине на Русију, а тиме и на Европску унију – коју сукобљавају са Русијом!

Њихови планови су провидни, врло перфидни и САД све чини да што више посвађа своје „сателите“ и да их гурну у рат са Русијом!

Видим да је Конгрес САД изгласао огроман (мамутски) војни буџет као и у опремању украјинске војске свим врстама наоружања!

Ја се надам да Русија помно прати сва дешавања, па и поред добре воље и мировног плана из Минска они то крше и врше нападе на Луганску и Доњецку републику!

Украјинско руководство је опредељено за рат и насиље против дела Источне Украјине – ваљда им смета жеља тих Република које хоће да се припоји Мајци Русији!

Нисам сигуран брате Игоре да ће дати да ово моје присмо дође до Вас, али ћу све учинити да пређе бетонске зидове овог казамата, који су висине по 10 м, дужине километрима, а по зидовима је бодљикава жица, жице под напоном (струја), а сваки под камером – које свакодневно снимају дању-ноћу?

Без обзира на све њихове мере и процедуре, ја ћу се побринути да ово писмо дође до Вас!

 

Я С вами, Братья Руси. Слава России!

Ваш брат и саборац, сужањ ћелије А-2018 У Ден Хагу!

Пуно среће, мира, слободе и успеха Вама Игоре, Вашој породици и мајци России!

 

Ваш брат и саборац    Ратко Младић

 

1 reply »

 1. Бог те благословио Ђенерале, до коначне победе и ослобођења уз помоћ наше Матушке !

  Слава Господе, Крсту Твоме Часноме!

  Нека васкрсне Бог, и нека се развеју непријатељи Његови, и нека беже од Лица Његова они који га мрзе.

  Нека ишчезну као што ишчезава дим, као што се топи восак на домаку огња;

  Тако нека изгину ђаволи пред лицем оних који љубе Бога и осењују се крсним знаком, и који радосно говоре:

  Радуј се, пречасни и животворни Крсте Господњи, који прогониш ђаволе силом распетог на теби Господа нашег Исуса Христа, који је сишао у пакао и сатро силу ђаволску, и који нам је даровао тебе, Крст Свој Часни, за прогањање сваког противника.

  О! пречасни и животворни Крсте Господњи, помажи нам увек са Светом Владарком, Дјевом Богородицом, и са свима Светима занавек. Амин.

  Свиђа ми се