АКТУЕЛНО

ИНТЕРВЈУ: Никола Алексић – Америка има климатско оружје које може да спржи сваку земљу! (видео)


nikola

Гост емисије „Интервју“ био је господин Никола Алексић, извршни директор Еколошког покрета Новог Сада. Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о томе како је господин Алексић спречио копнену интервенцију НАТО снага на Србију, зашто је поднео кривичну пријаву против Била Клинтона 1999. године, ко је покушао да отцепи Војводину од Србије и да ли та опасност постоји и данас, зашто је Србија окупирана држава од 5. октобра до данас, да ли војска и полиција морају да стану на страну народа и да ухапсе државни врх због издаје, ко жели да створи крваве сукобе на неким будућим протестима у Београду, зашто морамо протерати све стране дипломате и окупаторе из Србије.

Више и о активностима Еколошког покрета, како су успели да заштите Петроварадинску тврђаву од продаје и рушења, који мафијашки лобији и прљав новац се крије иза свега тога, зашто је важно што је спречена изградња нуклеарне електране на обали Дунава, ко је од Фрушке горе желео да створи складиште нуклеарног отпада, да ли је глобално загревање највећа лаж у историји човечанства, како се тајним системом са Аљаске вештачки изазивају суше и поплаве, да ли је државни врх одговоран зато што не спречава запрашивање из ваздуха, али и о бројним другим занимљивим темама.


*************************************************************

Поштовани пријатељи,

Сви који верно пратите емисије и желите да помогнете рад продукције од данас то можете учинити из Србије и из иностранства. Трудићемо се да останемо доследни нашој идеји о слободном новинарству и ширењу истине без цензуре.

Унапред се захваљујемо на сваком прилогу који ће помоћи рад наше продукције, али исто тако предлажемо да нам пишете све ваше жеље, предлоге и конкретне савете како да учинимо емисије још бољим на нашу емаил адресу office@balkaninfo.me

Срдачан поздрав,
БАЛКАН ИНФО тим

*************************************************************
ZA SRBIJU:

Teša Tešanović
Komercijalna Banka A.D. Beograd
Broj računa: 205-9001020467818-62

*************************************************************

ZA DIJASPORU:

Teša Tešanović
Paypal – http://www.paypal.com
tesatesanovic@yahoo.com

 

28.8.2016. BALKAN INFO – Zvanični kanal, за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. ГОСПОДИНЕ АЛЕКСИЋУ ТРИ ПИТАЊА ТРЕБА ПОСТАВИТИ У ТОЈ СКУПШТИНИ ЈАВНО КАД ЋЕ ватикан и земље западне јевропе ДА ПЛАТЕ РАТНУ ОДШТЕТУ ЗА ПРВИ И ДРУГИ СВЕТСКИ РАТ ДРУГО ПИТАЊЕ ДА СЕ ПОД ХИТНО СРУШИ комунистичка одлука тзв авној И ПОД ТРЕЋЕ САДАШЊА ПРОШИРЕНА ЦРНА ГОРА ЈЕ РАШКА И СТАРА ЕРЦЕГОВИНА И ДА ЈЕ СТАРА ЦРНА ГОРА ОТЕЛА СРБИЈИ РАШКУ И СТАРУ ЕРЦЕГОВИНУ ЗНАМ ШТА ЗБОРИМ ТУ ЈЕ ПРОБЛЕМ ПОРЕД ТОГА ДА америка ИМА ОРУЖЈЕ КОЈЕ МОЖЕ ДА УНИШТИ СВАКУ ЗЕМЉУ НА СВЕТУ НА ЖАЛОСТ ПОСЕДУЈУ ПЛАНОВЕ НИКОЛЕ ТЕСЛЕ А МНОГИ ТЗВ ПОЛИТИЧАРИ НИЈЕСУ СРБИ ДНК ТЕСТ БИ ТО ДОКАЗАО А НА ТЗВ ВЛАСТИ СРБИЈЕ СУ БОЉУ ЕМИСИЈУ НИЈЕСАМ ГЛЕДАО СССС

    Свиђа ми се