АКТУЕЛНО

ПАТРИОТСКИ БЛОК: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ О ПРОТЕКЛОМ НЕВРЕМЕНУ У СРБИЈИ


giphy

ГИФ ФОТО: ХЕМИЈСКЕ БОМБЕ – САТЕЛИТСКИ СНИМАК

Протекло невреме у Србији забележено на бројним снимцима грађана погођених подручја, више него јасно указује да се против Србије води необјављени рат радиолошко-биолошко-хемијском методом (АБХ).

На Србију се свакодневно спроводи агресија наведеном методом што се недвосмислено уочава на небу изнад Србије у виду непрекинутих трагова авиона који заправо представљају тоне и тоне хемијских отрова  који остају иза агресорских авиона који јавно истоварују смрт на градове и села Србије, на грађане и природу Србије.

Сателитски снимци изнад Србије недвосмислено указују да је невреме вештачки изазвано климатским оружјем највеће терористичке државе на свету, која је окупирала Србију, за коју генерал Леонид Ивашов каже да може да спржи или потопи било коју државу на свету (сетите се само Обреновца пре две године).

Данас је на реду Србија, сутра цео свет. На помолу је нови глобални сукоб који се назива Трећим светским ратом и за који добри познаваоци прилика у свету кажу да је већ започео.

Оне грађане који опет сумњају у истину, или плаћенике који се подсмевају нашој бризи за опстанак човечанства називајући збиљу теоријом завере, позивам да добро погледају остатке ледених пројектила, величине од лешника до тениске лоптице, после града који је нанео непроцењиву штету пољопривреди и урбаним насељима. У свакој леденој кугли нашли би пластичну куглицу промера до 3мм која је била језгро око кога се кондензовала и ледила водена пара из ваздуха.

Грађани Ваљева и околине су сакупили те пластичне куглице и дали на анализу којом је утврђено да је то хигроскопна пластика која привлачи водену пару која се кондензује и леди око ње да би, зависно од висине, добила своју коначну величину за уништавање усева и наношења штете урбаним насељима.

 

На сву срећу, наведена пластика није била радиоактивна, чега су се грађани Ваљева прибојавали.

Оружје које користи највећа терористичка држава на свету се зове ХААРП, по енглеској скраћеници која означава појачивач (акцелератор) електромагнетних таласа који се налази на Аљасци у близини места Гекон. Можда би ти електромагнетни таласи заобишли Србију да на сваком другом објекту у градовима и насељима нису постављене базне станице наводне мобилне телефоније, са којом имају најмање везе, које представљају пријемне антене ХААРП-а.

Долази време жетве. Пољопривреда Србије, без обзира каква је, остала је скоро једина привредна грана која колико толико пуни буџет Србије. Зато је треба уништити да би се Србија бацила на колена, а онда нека нам је Бог у помоћи.

Малинари на југу Србије су то први осетили протеклом агресијом окупатора АБХ методом, сутра ће то и ратари у Војводини на својој кожи осетити.

Највећа трагедија србског народа је у томе да се наведена и описана агресија спроводи уз знање и сагласност врховног команданта Војске Србије, Владе и Генералштаба и свих који чине издајнички режим Србије.

Србија је окупирана издајом врховног команданта који је потписао капитулацију и дао сагласност за окупацију Србије уз саучесништво Владе и Генералштаба Војске Србије.

Ова издаја и потписивање акта о капитулацији и сагласности за окупацију Србије извршена је јавно, пред очима целокупне јавности. То значи да је сагласност за наведено дело дао Србски народ у целини.

Сада се Србски народ нашао на отвореном удару окупатора који му уништавањем летине покушава доћи главе глађу на јесен. Србском народу прети глад невиђених размера.

ЗАХТЕВАЈМО ПОД ХИТНО САВЕЗ СА РУСИЈОМ И БЕЛОРУСИЈОМ И ПРЕКИД СВАКЕ САРАДЊЕ СА НАТО АЛИЈАНСОМ И СВИХ АКТИВНОСТИ УСМЕРЕНИХ НА УЛАЗАК СРБИЈЕ У ЕВРОПСКУ УНИЈУ.

ОРГАНИЗУЈМО СЕ КАО НАРОД У БОРБИ ЗА СПАС ДРЖАВЕ СРБИЈЕ, ЗА СПАС СРБСКОГ НАРОДА И СВИХ НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА И ЗАЈЕДНИЦА КОЈЕ ДРЖАВУ СРБИЈУ СМАТРАЈУ ИСТИНСКИ СВОЈОМ ДРЖАВОМ.

ПОСЛЕ ОВИХ ДЕМОНСТРАЦИЈА МОЋИ У ВИДУ НЕЗАПАМЋЕНОГ НЕВРЕМЕНА И ТОРНАДА У ЈАГОДИНИ И ПАНЧЕВУ, СВАКОМЕ БИ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ ЈАСНО ДА ЈЕ ЈЕДИНИ ПУТ СРБИЈЕ САВЕЗ СА РУСИЈОМ И БЕЛОРУСИЈОМ!

ЗАТО

НИКО ВИШЕ НЕМА ПРАВО ДА ЋУТИ

ЗАТО

ШТО ПРЕ ТРЕБА СВИ ЈАВНО ДА ПРОГОВОРИМО

ЗАТО

ТРЕБА ДА ЗАХТЕВАМО ДА ОДМАХ СА ВЛАСТИ ОДУ ОНИ КОЈИ СУ ПРОТИВУСТАВНИМ АКТОМ СРБИЈУ ДОВЕЛИ У ОВАЈ ПОЛОЖАЈ

ЗАТО

СЕ СПРЕМAJТЕ ЗА ПОЗИВ У БЕОГРАД, ЈЕР САМО АКО НАС СЕ СКУПИ СТОТИНЕ ХИЉАДА, САМО ТАДА, ВОЈСКА И ПОЛИЦИЈА ЋЕ МОРАТИ ПОСЛУШАТИ ГЛАС НАРОДА И СВИМ ПРАВНО ДОЗВОЉЕНИМ СРЕДСТВИМА УСТАТИ У ОДБРАНУ СРБИЈЕ.

Само име Николе Алексића, човека који је једном већ победио највећу терористичку организацију на свету и растерао 30.000 НАТО војника из Македоније, чиме је спречио војну окупацију Србије ратне 1999. године, у потпису позива ће бити доказ правоверности позива. Не верујте више нити једном другом лицу које ће окупатор покушати да наметне побуњеном народу лажним позивом или наметањем на самом протесту да би наставио да влада нашим животима и будућношћу Србије. Гарант победе над окупатором, подржан од народа, војске и полиције, може бити само човек који је безброј пута до сада залагао свој живот и слободу за спас Србије!

 

КАКО РАДИЛИ, ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО!

 

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ПАТРИОТСКОГ БЛОКА

pb

27.6.2016. за ФБР приредила Биљана Диковић

2 replies »

 1. pa zasto neko nije snimio i tu plastiku?
  inace od pocetka juna sam u srbiji i nisam video kemtrejlse, ali zato u americi svo nebo isarano – kad je tukao grad nikakve plasticne kuglice nisam video, pa zato pitam

  Свиђа ми се

 2. Велики сам противник НАТО
  Велики сам противник ЕУ
  Пприжељкујем војни и економски савез са Русијом
  Е сад…
  Као пилот цивилног авиона В777, вам кажем да је просто невероватно ( хајде да се усудим да кажем немогуће) да цивилни авиони распарашују било какаве хемикалије. Авион на коме летим (јуче прелетео јужну Србију) једноставно нема где да прими било какву течност осим горива (140 тона) које сагоревају мотори и воде која се користи у авиону и не може се избацити све док се авион не паркира и приђе му специјална цистерна и очисти од употребљене воде. Каже ми супруга синоћ било јако невреме изнад Београда а то јутро летећи преко Европе сам видео да изнад Алпа се спремало „удружено“ невреме где се сигурно спојило у фронт од 500 км. Тресло нас је од Минхена до Грчке ( прелеће се преко брдовитих делова Европе) и то су потпуно нормалне појаве.
  ВЕРУЈЕМ да постоје начини да се изазивају метео непогоде, али ето оне погађају и Америку и то жешће него друге. Е сад или и Руси имају ту моћ или Амери не могу да спрече! Успут Америци НЕ ВЕРУЈЕМ АМА БАШ НИШТА!
  Да не дужим запрашивање са великих висина евентуално војни авиони, неке специјалне мисије АЛИ: на висинама од 10 хиљ метара дувају ветрови од најмање 100 км/ч углавно Запад-Исток тако да би требало да запрашују Хрватску да би то слетело у Србију… рецимо!
  Ово за пластичне куглице делује које помажу стварању леда на први поглед делује логично али би било веродостојније да се документује фотографијама!
  Ово све говорим у прилог Србској оправдано преко потребној орјентацији према Русији али не би требало тај по мени исправни пут рушити тезама које имају мало упоришта у стварности!
  О ХАРП-у не бих коментарисао јер немам знања из те области, осим интернета.
  За препород Србије и нормалну будућност наше деце! Поздрав свим пратиоцима Србском ФБ репортера!

  Свиђа ми се