ДРУШТВО

СНП Нaши на још једном списку! У антируској “публикацији” Соње Бисерко


SNP NASI

7. јуна. 2016. СНП Наши

СНП НАШИ нашао се и у најновијем антируском извештају “Потка српског идентитета – антизападњаштво, русофилство, традиционализам” у издању Хелсиншког одбора за људска права, чије је штампање помогао Џорџ Сорош, односно Фонд за отворено друштво.

СНП НАШИ су и овога пута трн у оку плаћеничким НВО због првог српског програма евроазијских интеграција.

Screenshot_3-1

Насловна страна „публикације“

И ово издање Хелсиншког одбора не разликује се много од осталих који су излазили. Засновано је на различитим шпијунским делатностима и прикупљању информација о деловању патриотских покрета и појединаца, а затим се извештаји штампају у публикације које се предају страним амбасадама и агентурама.

СНП НАШИ се на више места представљају као велики проблем евроинтеграцијама, а у извештају се нашло и наше саопштење против актуелног мафијашког режима Мила Ђукановића који је признао лажну државу Косово и увео санкције Руској Федерацији.

Screenshot_1

Screenshot_2

Скрин шот из „публикације“

Овакво прављење “публикација” је класично таргетирање свих политичких неистомишљеника, и позив на обрачун са њима.

СНП НАШИ захтева да држава коначно почне да ради свој посао, и да се овакво шпијунско деловање разних НВО строго санкционише.

Устав РС гарантује слободу политичког опредељења сваком појединцу, а која се грубо крши од стране Соње Бисерко, која све политичке неистомишљенике ставља у назови извештаје политичких непријатеља ЕУ и предаје их западним агентурама и амбасадама.

Овакво деловање разних НВО угрожава основне слободе и људска права грађана Србије да могу слободно да се изражавају и заступају своја политичка мишљења, јер ће се у супротном њихово деловање које није у складу са политичком визијом Соње Бисерко наћи у рукама неког обавештајца и службеника стране амбасаде.

Информативна служба

СНП НАШИ

_______
Повезано: http://www.helsinki.org.rs/serbian/doc/Ogledi17.pdf

%d bloggers like this: