Избори

СНП НАШИ – „Дил“ између Шешеља Вучића је више него очигледан


Шешељ је „буздован“ за обрачун са Вучићевим непријатељима

23. мај 2016. СНП НАШИ

СНП НАШИ када је пре пар месеци иступио из савеза са СРС, јасно је јавности рекао да је направљен дил између Војислава Шешеља и Александра Вучића. Војислав Шешељ добио је задужење да постана буздован у рукама Александра Вучића, којим ће бити ударан свако ко је против диктаторског режима у Србији.

Seslik
Сада је тај споразум више него очигледан, тако да је свакоме ко макар мало размишља својом главом све јасно.

У току кампање Шешељ је служио својој сврси коју му је наменио Вучић, буздован је ударао опозицију, али ни један озбиљан политички ударац није нанет СНС-у. А и што би. Са опозицијом није у дилу.

После избора, Шешељ се бави склапањем коалиција са СНС на локалном нивоу, и то је СНП НАШИ такође најавио. То је део договора Шешељ – Вучић како би СНС могао да опстане на локалној власти, и како би функционери СРС били ухлебљени на пар година, у замену за ћутање на издају која се дешава у СРС. На овај начин Војислав Шешељ отворено помаже издајничкој СНС и Вучићу, чува им инфраструктуру на локалу, и припомаже опстанак на власти.

Његови напади и у парламенту биће усмерени на небитне политичаре и опозицију, док ће изостати борба против издаје, пљачке, криминала и диктатуре коју спроводи породица Вучић и СНС.

Војислав Шешељ је директан саучесник Александра Вучића у издаји Косова и Метохије, али и криминалним радњама које се дешавају у Србији. Шешељ се није чак огласио ни поводом отимања одборника СРС из Апатина др Миодрага Павловића, да би на крају рекао како су га “познаници одвели да укаже хитну медицинску помоћ“. Иначе, Павловић је киднапован јер није желео да СРС уђе у власт са СНС у том граду. Али, пошто је отет, променио је и мишљење.

СНП НАШИ упозорава јавност да је Војислав Шешељ штеточина која ће дилом са Вучићем угрозити српске националне интересе, и која ће му омогућити кроз лажни опозициони рад да без много муке промени Устав РС и одрекне се Косова и Метохије.

Информативна служба
СНП НАШИ

4 replies »

 1. Својим гласом на републичким изборима наградио сам Шешеља за дугогодишњу робију.
  Сада смо квит.
  Мој глас више неће добити, али не због напрдњака већ због коалиције са демокрадама на Старом Граду.
  Милион сам му гафова опростио мислећи да он боље зна ситуацију од мене и да за политику ипак треба некада бити мудар а некада прагматичан.
  Мислио сам да жури да нешто направи за случај да га болест савлада, али ово је отишло предалеко.
  А то што је крстио децу Вучићу – **** ми се.

  Свиђа ми се

 2. Ако је Шешељу једини циљ ових избора био повратак и ухљебљење породице уласком у парламент,онда ће брзо и испасти из њега,а више му народ неће дати подршку.Анулир аће своју витешку борбу у Хашком трибуналу сврставајући се у савез са онима који упропашћавају Србију.Показаће дефинитивно право лице.

  Свиђа ми се

  • Шта још треба да уради, да би Срби прогледали !? Шта ?!

   Па из Хага је саботирао деловање своје радикалне странке ? Све је урадио да на изборима 2012 г радикали не уђу у парламент. То је и дало резултат, вУЧКо је без сметње починио велеиздају и потписао бриселски споразум.

   И шта више није јасно ? Јел треба некоме да се нацрта па да види шта овај ткзв „војвода“ ради и чијој је служби његова деструкција !!!

   Свиђа ми се

 3. Време је да Теша Тешановић позове у студио на тв дуел Ивана Ивановића и Немању Шаровића.

  Свиђа ми се