Игор Војиновић

Знајте, да још има нас, који се нисмо одрекли вјере светосавске и имена србског


Десета годишњица окупације Црне Горе од Монтенегра

Srpska-Sparta

23. мај 2016. КМ Новине
Пише: Игор Војиновић

Шта данас славе Мило, Кривокапић, Медојевић, Ракчевић, Вучић, Тадић, Драшковић, НАТО и ЕУ!?

Славе незаконски референдум, који је покраден ради отцјепљења Црне Горе и њено претварање у Миловину Монтенегро, злочиначку творевину засновану на лажи, мржњи, крађи, насиљу и убиствима.

Зато овако морам реаговати…

___

Копиладима Моше Чивута, Титогорцима, Милогорцима и Монтенегринима

Ви накоте Ватикански, ЕУ робље и бандо НАТО пакта.

Знајте, да још има нас, који се нисмо одрекли вјере светосавске и имена србског, нити Христа и Његоша.

Знам, да сам, прије свега православни Србин, па Старохерцеговац, Дурмиторац, а тек на крају Црногорац, као што су и сви моји стари били. Мој прађед Неђељко је рођен као Херцеговац у племену Пива, а умро је као Црногорац, јер је моја Пива тек 1878. пришла тадашњој Србској Спарти Црној Гори.

Да смо знали, да ће се Црна Гора изродити у антисрбски Монтенегро, никада јој не бисмо прилазили. Рађали смо се и умирали као Срби, да ли то била Херцеговина или Црна Гора, да ли је то била Књажевина и краљевина Црна Гора или Краљевина или република Југославија. Били смо и остали ПРАВОСЛАВНИ СРБИ.

Знајте, врло брзо ћемо изјавити саучешће Западу због смрти Монтенегра и славити слободу Црне Горе.

СРБСКА ЦРНА ГОРА ПОБИЈЕДИТИ МОРА! 

копиле

21. маја 2016.
Извор: КМ Новине

4 replies »

 1. Из твојих уста у Божије уши брате Игоре ! А онда и у свих Срба уши. Јер кад смо сБогом , ко то може бити против нас? Црногорац ,који није Србин и нечије је копиле,као што рече Војводић, као и остале слуге ватикана и западних тата и газда???

  Тешко и никако као и кроз историју, војска сатане не може противу србске војске Божије и као што је била, увек ће бити поражена ! До тога ће неминовно доћи јер је Спарта Србска а земља света Божија и не могу је вечно поганити ни Божије и србско име срамотити!

  Јер:

  „Свете правде строги су Закони,
  све је дужно њима сљедовати,
  преступнике мој бич наказује“ !

  и јер:

  „Гњев Праведни оружје је Правде“ !

  Прекршиоце Закона Христова , немоновно сустиже казна јер је то вјечни закон васељенски ! како некад тако до свршетка вијека !

  Свиђа ми се

 2. Бог те благословио,нека народ спозна истину и врати се на Светосавски пут,а на том путу су били и Његош и Петар Цетински и то је била права Србска држава,победите титоисте,дрљевићеве нестаће и монтенегра.

  Свиђа ми се