АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Србија: Отворена подршка укро-фашистима на Евровизији


Игор Војиновић, 20.5.2016.

Евровизијско такмичење, које je у суштини музички фестивал најнижег нивоа који служи политичком промовисању идеологије зла, и ове године је испунило своја очекивања. Проглашена је побједа пјевачице Џамале, представника укро-фашистичке хунте из окупираног Кијева, са пјесмом „1944“ која говори о „егзодусу“ кримских Татара 1944. повезујући то са руском „окупацијом“ Крима из 2014.

Иначе, да споменем да су кримски Татари у вријеме њемачке инвазије на СССР током Другог свјетског рата прешли на страну нацистичких окупационих снага и чак формирали своје нацистичке јединице које су починиле бројне злочине над народом за рачун Хитлера. Након Хитлеровог пораза и побједе Црвене Армије, одлучено је да се кримски Татари казне због издаје и злочина, те је Стаљин коловође стријељао, дио послушника затворио, а дио прогнао.

13231244_278090119204251_15846753_n

Кримски Татари у редовима нациста

Опште је познато да су комунисти у СССР цртали вјештачке границе по живом руском ткиву и стварали совјетске републике. Тако је настала и ССРУкрајина, којој је Никита Хрушчов чак припојио и Крим. Након распада СССР, у вјештачкој држави Украјини се спроводио процес асимилације и прогона руског народа, што је завршило „Руским прољећем“ 2014. и ослобођењем Крима.

Данас, када се Украјина урушила у крви пламену и пепелу, Запад покушава да повампири монструма, а за тај циљ користи се и Евровизијским такмичењем.

Велеиздајничка власт Србије служи Западу и све ради против Срба и Руса. Тако је за представника кијевске фашистичке хунте гласао и Евровизијски жири РТС (ЕУ ТВ Бастиље) у саставу Слободан Марковић (64) композитор и председник жирија, Никола Чутурило Чутура (53) пјевач, гитариста, композитор и текстописац, Марија Марић – Мари Мари (37) пјевачица, композитор и текстописац, Ана Миленковић (36) пјевачица и Владимир Граић (48) композитор.

Они се након свега невјешто правдају да им де допала музика и начин пјевања, а да нису знали о чему се пјева. Уствари, то им није оправдање, него отежавајућа околност. Значи врсни музички ствараоци нису разумјели пјесму, али су је оцијенили највећим бројем гласова. АПСУРД!

13249441_278090822537514_553446386_n

У суштини све ово говори о њима, да су добри музичари, али су ко људи баљега, што би се рекло у Старој Херцеговини. Требали су гласати по савјести и у складу са музичко-умјетничким стандардима, а не по директиви. Нема ту умјетника, чим нема зрнце достојанства и људскости. Мене је лично највише разочарао Чутура, који је још као гитариста Рибље Чорбе показивао врсне умјетничке квалитете, чак се никада није полтронисао, ни гурао са олошем, већ је говорио и писао о правди и љубави. Ето, на крају је успио сам себе тако да сроза, да је гори од оних с којима није хтио да се пореди више од 20 година.

Након свега, испоставило се да је Џамала са овом истом пјесмом раније више пута наступала прије Евровизије, што није допуштено, тако да јој због тога пријети евентуална дисквалификација, мада то неће промијенити општи утисак.

Уколико је за утјеху, гласови гледалаца у Србији били су за представника Руске Федерације.

1 reply »

 1. Овај Еуросонг у задњи 15г је парада содоме и гоморе, фашиста и бруталне крађе гласова.Да се разумемо нисам ја мрзитељ песме Евровизије где су учествовали; нана мускури,целин дион вики леандрос Лола новаковић данијел поповић,АББА Теач ин капа доле
  2006г су победили маскирани хеви метал бенд,2007 нажалост коментар ббц а је у праву био;у мртвој трци за победника одлучиваће лезбејка из Србије и травестит
  из украјине.
  Па онда лично победа сотона певачица аустрије Кончите шваргле упс вурст( оф д
  рекорд она има брата/ сестру близанца у Србији а то је вук драшковић)

  Колико пута су само покрадене Српске песме Жељку Јоксимовићу 2 пута украдена победа Јелени Томашевић 1 пут, па онда песмама које је Жељко писао
  хари мата харију и кнезу.Али највећа пљачка и фашистоидност Еуросонг је показао у 2 полуфиналу о.г. у Стохолму без премца Калиопи је била не у полуфиналу него по мени и међу 3 најбоље песме на такмичењу.Међутим нато
  фашисти су је елеминисали само зато што није певала на енглеском и те исте
  извитоперене будале су наместиле да ова курва фашистичка украјинска победи.

  Следеће године рвати могу слободно да пошаљу томпсона да их представља

  Али постављен се питање која је сврха учешћа Србије,то кошта РТС 300.000еура
  директору РтС лепо стоји капа са великим словом U.За те паре се могла потпуно опремити једна дечија онколошка болница.Опет без обзира што је наша представница певала на енглеском, енглези су оплели као уосталом све што је
  Српско.Сметало им је што је обучена у црно па онда наводно напаствовала педерка из британског дуета.

  Молим вас лепо покрените петицију да Србија никад више не учествује на еуросонгу

  Свиђа ми се