АКТУЕЛНО

ОБРАДОВИЋ: „Тома срамота од председника, Љајић се још само није кандидовао за патријарха СПЦ“


И патриотски блок ће имати свог кандидата: Бошко Обрадовић

И патриотски блок ће имати свог кандидата: Бошко Обрадовић

Одмах после парламентарних избора почеле су спекулације о томе ко ће кренути у трку за председника републике. Већ смо чули да ће кандидати бити Томислав Николић, Расим Љајић и Војислав Шешељ. А свог кандидата ће, по свему судећи имати и патриотски блок. Још само да се договоре ко ће то бити.

То је најавио председник Двери Бошко Обрадовић у интервјуу за „Чачанске новине“. Он је том приликом рекао да је актуелни председник „карикатура од државника и председника Србије“.

– Томислав Николић је једна од највећих срамота у политичкој историји Србије. Он је издао сва своја начела и предизборна обећања. Понижење је за Србију да има председника који је купио диплому. Каква је то порука младим људима у Србији – рекао је Обрадовић.

Лидер Двери је прозвао и лидера Социјалдемокртске партије Србије (СДПС) Расима Љајића за председника Србије оценио као „смешну“.

– Расим Љајић се још само није кандидовао за патријарха Српске православне цркве. То је смешно и невероватно да људи који су толике године у политици мисле да вечно могу да буду у политици. Он има две странке, мањинску и већинску – рекао је Обрадовић.

Он је предложио да се грађани „захвале старим лидерима странка“ и запитао шта они могу да им понуде ново.

Према његовим речима, патриотска опција треба да има свог председничког кандидата на предстојећим изборима за председника Србије.

– Да ли ће кандидат бити из редова Двери, неке друге опције или нестраначка личност спреман сам да разговарам – рекао је Обрадовић.

2 replies »

  1. Obradovic i Cekic a i ostali zelembaci koji ne znaju da obrisu nos, pljunite Rasimu pod prozor. Covek je veci patriota od mnogo drugih. Patriotizam se ne meri ni verom ni religijom a vi vasim komentarima ispadate rsisiti jer vas mrznja i pohlepa zaslepila. Ni Barak Obama nije belac ali je predsednik Amerike i bori se za dobro Amerike. Vama bi najvise odgovaralo da vi budete predsednici ali sam ubedjen da bi mislili samo na svoje d… a ne na Srbiju.
    Sramota sta sve sebi dozvoljavate da kazete.

    Свиђа ми се

  2. Господине Обрадовићу, Моје дубоко убеђење је да је Вучић прихватио Љаића у коалицију зато што су му Американци то наредили. Ево зашто то тврдим. Зитала сам „Викиликс и тамо све пише. О Тадићу, о љајћу да иде сваке недеље у АМ. Амбасаду на разговор по задатку. Ваљда обавештава их шта други политичари раде. затим. пре него су дошли на власт Николић и Вучић су Стефановића слали као курира да преговара са Американцима у Амбасаду да их Америка подрђи да дођу на власт. Постоје и бројеви телеграма који су ишли из Амбасаде за Вашингтон по том питању. Тако је и било. Страни медији су објавили да је Николић победио оног дана 2012. када су били избори али у 17 часова док су гласања још трајала. СНС није имала тада довољну већину да сами направе владу већ им је Дачић помогао а они га сада шутирају. То је и Шешељ изјавио да је Вучић у Радикалној странци газио људе само да он буде најважнији. Молим Вас Бошко набавите „Викиликс“ и све ће Вам бити јасно а и орјентација коме можете да верујете или не. Што се тиче Љајића, не знам који Србин ће желети да га гласа? Што се тиче Избора избори су заиста покрадени. Ево зашто тврдим. На ТВ „Коперникус“ радним даном постоји емисија „Са Ђуком на кафу“ Е, тај Ђука је изјавио, то сам лично чула да је Вучићев брат Андреја изучио како се избори добијају. Тај Ђукановић „Ђука“ је кућни пријатељ Вучићев иначе биће посланик и у овом сазиву. То је изјавио пре једно 5 месеци када није било сигурно дали ће бити избора. Надам се да ће овај Коментар Обрадовић прочитати ?

    Свиђа ми се