АКТУЕЛНО

Још једна Вучићева срамота: Гашић директор Контроле летења?


gasic
Теоретски је добро за новинарке – више неће морати да клече, али је потенцијално лоше за запосленице у Контроли летења, јер постоје информације да је некадашњи министар одбране – Братислав „Волим Новинарке Које Овако Лако Клекну“ Гашић – главни кандидат за место директора Контроле летења Србије и Црне Горе, незванично сазнаје лист „Данас“. Практично – то можда и није добро за новинарке, јер шта ће се десити ако им посао буде да извештавају из Контроле летења? Зна се, онај који једном воли новинарке које лако клекну, увек воли новинарке које лако клекну… И премијера, који га на државне функције распоређује.

Гашић није желео ни да потврди ни да демантује ову информацију, већ је кратко рекао да „нема коментар“.

На питање да ли то може да се протумачи као тачно, бивши министар је додао да се новинари обрате прес служби Српске напредне странке, пише „Данас“.

Подсећамо, Гашић је са места министра недавно смењен због изјаве да „воли новинарке које лако клекну“ коју је упутио новинарки Б92 у Трстенику.

 

***

ФБР КОМЕНТАР:

ДА ЛИ ЈЕ ТО НАГРАДА ЗА „АФЕРУ ХЕЛИКОПТЕР“ И ПОГИНУЛЕ?

БАНДИЋ У NATO, ГАШИЋ У КОНТРОЛУ ЛЕТЕЊА!

helikopter-vojska-srbije-surcin-olupina-foto-reuters33-790x526


ОДГОВОРНИ?!

Фото РТС

Фото РТС- ПОГИНУЛИ

—————

12. 5. 2016. ВЕСТИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. „Још једна Вучићева срамота“ – Зар заиста мислите да та креатура зна и у свом вокабулару има реч „срамота“ ? Па и ви сте, као и овај наш народ изузетно наивни !

    Свиђа ми се

  2. Нажалост живимо у времену када је све постало лаж,воде нас људи са лажним дипломама или сумњивим?И то као да је све нормално,ето и то смо доживели,па после `45-те године су нас водили још не писменији па смо некако преживели. Не знам онда чему деца се муче да студирају,када је лакше купити диплому коју желиш и радиш посао уз чланску карту странке.Овоме времену ће се чудити будуће генерације ако преживимо биолошки опстанак,као народ.

    Свиђа ми се