Видео

Пуковник Горан Јевтовић – Удар на владику Артемија ће остати забележен као можда најсрамнија тачка српске историје!


Интервју са Гораном Јевтовићем – 4. део
Издаја екумениста у СПЦ и издаја Косова и Метохије

Питање: „Колико је врх СПЦ наметањем свејереси екуменизма, отвореном сарадњом са евроунијатским режимом и прогоном владике Артемија из епархије рашко-призренске допринео издаји Косова и Метохије, заблудама и подељености србског народа?“

Интервју са Гораном Јевтовићем, пуковником у пензији.
Разговор је снимљен у просторијама СНО „Срби на окуп“ у Београду.

_____________

Повезано: Срби на окуп: Интервју са пуковником Гораном Јевтовићем (1. 2. и 3. део)

7 replies »

 1. Није ми јасно због чега тако мали број припадника нашег народа не гледа ширу слику? Сви који себе сматрају родољубима говоре : „ослободити ћемо Кос-Мет“. Мали број њих помиње остале НАШЕ КРАЈИНЕ које су исто тако ОКУПИРАНЕ као и Кос-Мет. Поред тога се наш народ гура у колективну шизофренију и нико се не труди да то заустави. А та шизофренија је узрокована управо овим што сам , као своје мишљење , горе навео.
  Једна од тема које се намећу ових дана су протести и „контра“ у Р.С.! Па зашто онда нико не повеже све те владике – екуменисте на челу са патријархом и њихову подршку (чак нећу рећи ни властима Р.С. него лично) М. Додику? Због чега је Додик толико здушно подржан од екумениста које „родољуби“ нападају а са друге стране исти ти „родољуби“ подржавају онога кога екуменисти подржавају? Нисам ни психијатар а ни психолог али и ово мало знања које посједујем ми је довољно да закључим да се овдје ради о шизофренији и то по свему судећи оној колективној!

  Свиђа ми се

 2. Камо лепе среће да јавне личности проговоре кратко и јасно ко господин ПУКОВНИК.
  Сваки крштени Србин је члан Цркве и има пред Богом обавезу да сведочи Истину тако и Г-дин ПУКОВНИК
  .
  Г-дин Јевтовић као Хришћанин и родољуб, а посебно као професионалац – контраобавештајац, има обавезу више да открије и расветли позадину смене ЈЕДИНОГ ЗАКОНИТОГ ЕПИСКОПА Рашко призренске епархије, владике Артемија и појасни разлоге нечасних улога епископа синодалаца СПЦ -е и последице настале као епилог такве деструкције.

  Нико од нас не сме више да ћути о стању у нашој СПЦ после смрти патријарха Павла.

  Господине ПУКОВНИЧЕ свака част! Погодили сте у центар, навели сте тачне разлоге и узрок на којима се темељи бриселска велеиздаја.

  И још једно, али и најважнијe, закључак интервјуа: Косово ће бити наше, а шта ако га повратимо а души својој наудимо и изгубимо је као јеретици – унијати ?

  Мислимо и о томе Срби !

  Свиђа ми се

 3. Пратим текстове господина Јевтовића, али ми се чини, НАЖАЛОСТ, да се заиграо, као Лазански и почео, да се бави и областима, које нису његов круг сазнања. Од озбиљног војног аналитичара, сада коментарише и догађања у Цркви? Чему и зашто?

  Свиђа ми се

  • Он није причао о догматима Цркве, већ о отвореној издаји екумениста коју спроводе заједно са евоунијатским режимом. Завршни чин издаје КиМ је почео протеривањем оног који је ту издају спречавао, владике Артемија, а коју су организовали екуменисти у СПЦ уз помоћ евроунијатског режима и шиптара, а по налогу Вашингтона, Брисела и Ватикана.

   Свиђа ми се

 4. Данас су ретки интелектуалци, као господин Јевтовић, који смеју отворено да кажу истину у вези владике Артемија, а посебно да помену издају екумениста у СПЦ.

  Свиђа ми се

 5. Зашто ли се војно лице меша у црквене послове? Беше ли господин Јевтовић и у некаквомСавезу комуниста?

  Свиђа ми се