ВЕРА

Владика Артемије са монаштвом посетио Јасеновац (видео)


10. мај 2016. КМ Новине

При повратку из Републике Српске, Владика Артемије је, са својим монасима, посетио најцрње српско стратиште – логор смрти Јасеновац.

Vladika-u-Jasenovcu

Овде су Богу узнете молитве за покој душа српских страдалника у Јасеновцу и отпевани васкршњи тропари.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: ⏯

3 replies »

 1. Верници Србске Православне Цркве су дужни дасе боре за слободу свога отачаства и да га бране од непријатеља.У исто време су дужни су дасе боре против анархије,тира није и безакоња у држави.Али као православни никада не могу бити издајници свога отачаства,нити служити интересима освајача-туђина. Па погледајмо нашу световну и духовну власт како нас и куда воде,Бог ће им судити,али и народ не сме да ћути.

  Свиђа ми се

 2. Само Бог зна ко у самој Србској цркви иде првим путем,путем Исуса Христа,Светог Саве,Оца Николаја Жичког, Јустина Поповића.Ми као народ морамо то препознати,да нам јеретици не униште цркву и предају у руке папастима кроз лажни екуменистички пројекат.

  Свиђа ми се

 3. Прави и честити србски пастири воде своје монахе и обилазе стратишта србског народа, клањају се моштима србских мученика и читају молитве за покој душа стотина хиљада побијених православни Срба!

  Лажни пастири, вуци у овчијој кожи, воде своје свештенике и обилазе џелатску институцију која је организовала геноцид над србским народом, клањају се јеретику папи и моле за његов јеретички благослов, а у јавним наступима смањују број Јесеновачких жртава!

  Да ли ти је јасно Србине које данас истински пастир у Србској Православној Цркви?

  Свиђа ми се