АКТУЕЛНО

Народ србски добио је власт по мери свога живота


срби на окуп ЛОГО ПЛАВИ

***

“Великаши, проклете им душе,
на комате раздробише царство,
српске силе грдно сатријеше;
великаши, траг им се утро,
распре сјеме посијаше грко,
те с њим племе српско отроваше;
великаши, грдне кукавице,
постадоше рода издајице.“[1]

      Прођоше још једни избори од којих је већина очајних и понижених Срба, своје наде полагала у људе који су се одрекли образа и части због власти. Велика излазност на изборима, показала је да су Срби заиста у великој заблуди, када верују да ће у окупираној земљи, избори донети промене. На велику жалост народа србског, после избора сви су добили оно за шта су се борили, осим самог народа. Евроунијатски режим господара Вучића, утврдио је своју власт и тако у наредне четири године може да доврши своју издају, да по налогу Вашингтона, Брисела и Ватикана стави тачку на уништење државе Србије уз, наравно, невиђену помоћ екумениста из “београдске патријаршије“. Такозвана опозиција, било евроунијатска или “патриотска“, прешла је изборни цензус и тако је обезбедила себи привилегије и погодности које нуди учешће у власти преко својих посланика у скупштини, а што је и био њихов циљ. Народ србски једино је добио власт по мери свога живота. Шта то значи, најбоље показује оно што је доживео наш брат у Христу, дан пред изборе.

Отишао је он са својом породицом код кума на славу. Како и доликује, тамо их дочека упаљена крсна свећа, послужише их житом и вином и, то је било све што подсећа на традицију народа србског која нас је сачувала од заборава у најтежим временима. Испод славске иконе, уместо кандила, упаљен је огроман плазма телевизор, на којем дефилују разврат, блуд и сви они греси који одликују данашње Србе. Гости, како који дођу, пошто се послуже житом и вином, одмах ваде свој телефон и питају домаћина за шифру, како би могли користити бежични интернет. Док се играју својим скупоценим љубимцима, мобилним телефонима последње генерације, повремено бацајући поглед на телевизор ради инспирације, прича се о свему и свачему, само се не помиње Бог и слава због које су се састали. И тако, у мору мука и проблема с једне стране, а с друге свет Великог брата, пун забаве и илузија, устројен по старој римској подмуклој методи “хлеба и игара“, народ не примећује да се одрекао слободе од Бога му дате, и да је постао роб својих страсти и похота, и марионета којом управљају господари овог палог света преко политичара. Тај грехопад народа србског, који је свету традицију заменио либералним менталитетом, заснованом на земаљским задовољствима, најбоље одсликавају Његошеви стихови из Горског вијенца:

…у ад ми се свијет претворио,
а сви људи паклени духови.

Црни дане, а црна судбино!
О кукавно Српство угашено…“

        Срби, подигните свој поглед са мобилних телефона, телевизора и рачунара, скините са очију екуменистичко-глобалистичку паучину и погледајте овај свет очима светосавским и схватићете да се  једино можемо спасти од пропасти у коју срљамо, ако се народ пробуди, покаје, очисти, достојно причести и сабере под један светосавски барјак у одбрану своје Православне вере и отаџбине. Тај светосавски барјак данас је подигао једини архијереј[2] у СПЦ који се супротставио издаји Бога и отаџбине од стране духовне и световне власти, а то је преосвећени владика Артемије. Он је високо подигао светосавски барјак, да га сви виде, позивајући србски народ да му се придружи у борби за православну веру и Србију по благослову Господа и Светих предака. Владика Артемије данас је Богом дани вођа, око кога треба да се саберу Срби, као што су то увек чинили у најтежим временима у својој историји, да би опстали и остали. 

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божију помоћ, догодине у Призрену!

Дана 13/26.04.2016. године.

Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“
месни одбор Шабац – Мачва


[1] Стихови из књиге “Горски вијенац“.

[2] Богу хвала, добили смо још двојицу архијереја верних Богу и роду, а то су духовна чеда владике Артемија и то хорепископ старорашки и лознички Николај и хорепископ новобрдски и панонски Максим.

————

27. 4. 2016. СРБИ НА ОКУП, за ФБР приредила Биљана Диковић

7 replies »

 1. Интервју на Првој Тв

  Шта нам сервира ткзв премијер 28.04.2016
  – Промена устава

  Цитирамо „нашег“ бившебудућег премијера :

  Он је приметио да је и лидер СРС-а рекао да би ушао у коалицију са СНС-ом ако би се та странка одрекла проевропске политике. (снсрадикалска шибица)
  „Разумем Шешеља кад то каже, али ја у томе нећу да учествујем, јер би то значило повратак на лошу политику. Ја имам одговорност за све грађане ове земље. Свакако је да у владу нећу да уводим свакога“, заључио је премијер и најавио да не можемо у ЕУ без промене устава.

  Шибицарење ова 2 снсрадикала методом топло хладно. „Војвода“ је против уласка у еу и нуди пулену сарадњу ако се одрекне проевропске политике , а његов ученик неће у владу свакога, јер би то значило повратак на лошу политику.
  Јасно је као дан зашто Скот и њему слични јединој и истински родољубивој странци Дверима не дозвољавају да уђе у парламент.
  Да би се неометано спровео план И З Д А Ј Е морају да се зачепе опозициона уста. Гласови Двери мора да се прелију СНС-у, који добија њихове мандате, да би се 2/3-ском већином променио Устав Србије.

  Шибица треба да се одради да „војвода“ не укаља имиџ јединог „патриоте“ у парламенту.
  Ткзв „војвода“ ће бити звоно које ће у празно да звечи,што већ 25 год.ради. Има да се буса у своје јуначке груди, а у ствари ће каналисати, амортизовати и саботирати евентуални гнев народа, када његов пулен и ученик вУЧКо буде ИЗБАЦИО КОСМЕТ ИЗ УСТАВА СРБИЈЕ.

  Из тога разлога чак превентивно прети да ће извести десетине хиљада четника ако се покраде изборна воља грађана, то јест ако Двери уђу у парламент.
  Али зато „војвода“ није изводио четнике на улицу кад је његов пулен и ученик вУЧКо потписивао велеиздају – бриселски споразум и распродао Србију за наше паре странцима и озаконио нато окупацију Србије.

  Његов ученик и пулен вУЧКо наставља даље са шибицарењем цитирамо га : „неће да у владу уводим свакога“ – али ће зато увести у владу војвођанере мађарске националности и одцепити и Војводину из Србије.

  Двери неће прећи целзијус, али ће зато Чеда Борис Чанак прећи целзијус.А за ЧБЧ странку верујемо да ни њихове маме нису гласале.

  Они су прво фол избачени из игре, да би се накнадно убацили у парламент. Потез да се стекне лажни утисак непристрасности и објективности, циљ је да се Двери компромитују „сарадњом“ са њима,а онда се Двери коначно избацују из парламента, да не би реметили план.

  Ето плодова ашке првостепене стендбај „ослобађајуће“ пресуде. Једног су наводно ослободили, да би смо сви ми постали сужњи.

  Али нека не забораве англосаксонску протестански менталитет, опасно је бити њихов непријатељ, али је још опасније бити њихов савезник и пријатељ. Имају примере Норијеге, Слобе, Ђинђића, свих неколико председника бивших република СФРЈ-а.
  Судбина је извесна у односу са њима, само да ли ће да се оствари животом глисте или орла, ствар је карактера, а њега преко 2.500.000. људи није препознало, него је гласало за.

  НАРОДЕ СРБСКИ УЖИВАЈ ДОБИО СИ ВЛАСТ ОНАКО КАКО СИ ЈЕ ЗАСЛУЖИО.

  Свиђа ми се

 2. Naslov teksta bi trebalo da bude: Narod srbski je dobio vlast po meri Vasingtona! Naravno da su izbori pokradeni u korist Vucica koji je americki vazal i njihov agent preko koga oni ostvaruju svoje ciljeve i planove. I u samoj Americi SVE predsednicke kampanje se zasnivaju na manipulacijama. Americka/e agencije su mu vodile kampanju, jer je to bio apsolutno americki stil. I to je placeno iz srbskog budzeta, od poreza naseg siromasnog naroda. Jer amerikanci ne rade nista dzabe! Tako su pomogli i Jelcinu da pokrade izbore, pa su to deeeebelo naplatili ruskom narodu: opljackali su ih ne do gole koze, vec ih oglodali do koske i sebi produzili zivot za 20 godina! Americki narod glasa, ali narod ne odredjuje predsednika vec partijski estabisment i oni koji vladaju iz senke. Na primer, Tramp ima najvise glasova od naroda, ali to ne znaci da ce biti izabran! Njegova Republikanska partija ga nece i protiv njega su i sada vise ni ne kriju da ce ga srusiti na glavnojm zavrsnom kongresu repubikanaca u novembru. Jer tu ce biti proglasen njihov predstavnik za predsednika ispred republikanaca, koji ce se boriti sa Klintonovicom, demokratskim predstavnikom za predsednika. Americki sistem glasanja je veoma komplikovan, jedino u toj zemlji na Svetu, narod ne glasa direktno kao u svim drzavama. Americki narod glasa, ali tkz. „super delegati“ kojih ima nesto vise od 500 odredjuju predsednika i nisu u obavezi (nikad!) da usvoje glasanje naroda, glasaju po svom nahodjenju i sta oni zele. Taj proces glasanja traje 2 godine i kosta, sada ova kampanja, $5 milijardi + dolara. Kad oni u njihovoj drzavi manipulisu sa glasanjem na razne nacine, za njih je sitnica da „izglasaju“ njihovog vazala Vucica, jer NE zele da narod izabere onoga koji ce biti protiv njih i ponistiti sporazume za Kosovo, sporazume sa Briselom, sporazume sa NATO i JAKO vode racuna da ne pobedi pro-ruski kandidat. NIJE NAROD KRIV! Jedino su trebali da bojkotuju izbore, da ne izlaze na glasanje, jer je to bio jedini nacin otproa Amerikancima. Ali…Ponekad se i ja cudim nasem narodu?

  Свиђа ми се

 3. Све изнесено је тачно. А та истина је грка и горка, а колико тек боли после прочитаног, то тело дрхтећи може да одреди. Јер поодавно је наше Србско биће разорено, а бојим се да су ово завршни послови политичког олоша и њихових послушника, на уништавању оног становништва које се још увијек, Србима сматра. А на жалост, мало их је, те не видим која је то снага и сила да одбрани Србију и Републику Српску, у којој ни мало није боље, нити је друкчије, него ли је у Србији.

  Свиђа ми се