АКТУЕЛНО

ЗАНИМЉИВО! РИК јуче обрадио 98.56% а данас 98,04% материјала – РАЧУНАЈУ УНАЗАД?!


НОВИ НАЧИН ОБРАДЕ ПОДАТАКА У СРБИЈИ – РИК ПРОНАШАО МОДЕЛ – УНАЗАД!!!

Извештај Републичке изборне комисије од јуче – 25.4.2016. о проценту прегледаног и обрађеног изборног материјала био је овакав 98,56%

rik1
Данас – 26. 4. 2016. се огласио РИК са изјавом да је од прегледаног 98,04%, објавио је РТС, СА ГРАФИКОНОМ:
rik2
Procena-rezultata-uzorak-98.04-RIK

ОВО У ЗДРАВ МОЗАК… НЕ ИДЕ! УМЕСТО ДА САБИРАЈУ ОНИ ОДУЗИМАЈУ ГЛАСОВЕ?!

***

Вест у целости преносимо са портала НОВОСТИ:

nn

Републичка изборна комисија (РИК) саопштила је вечерас да је на основу 98,04 одсто обрађених бирачких места, листа Александар Вучић Србија побеђује освојила 48,26 одсто гласова, а да ће своје представнике у Народној скупштини имати још 11 партија, коалиција и мањинских странака.

Према речима председника РИК-а Дејана Ђурђевића, ради се о прелиминарним резултатима добијеним са 8.213 бирачких места док није обрађено 1,96 одсто места.

Коалиција СПС-Јединствена Србија освојила је 10,97 одсто гласова, листа Српске радикалне странке 8,11 одсто, следи коалиција око Демократске странке којој је припало 6,06 одсто док је Покрет Доста је било освојио 6,05 одсто гласова бирача.

Посланике у новом сазиву Народне скупштине имаће и коалиција СДС-ЛДП-ЛСВ која је освојила 5,04 одсто гласова, и коалиција ДШ-Двери са пет одсто.

Савез војвођанских Мађара добио је 1,51 одсто гласова, листа Борко Стефановић-Србија за све нас 0, 95 одсто а Бошњачка демократска заједница Санџака Муамера Зукорлића 0, 82 одсто гласова бирача.

Према подацима РИК-а, листи Заветници-Милица Ђорђевић припало је 0,74 одсто гласова, Странци демократске акције Санџака 0,72 одсто док је Зелена странка добила 0, 64 одсто.

Листа У инат-Сложно за Србију-Народни савез освојила је 0,47 одсто, Партија за демократско деловање Ардита Синани 0,42 одсто, а група грађана За Препород Србије 0,35 одсто гласова.

Руска странка освојила је 0,36 одсто, листа Дијалог-млади са ставом 0,21 одсто гласова, Српско-руски покрет 0,2 одсто гласова бирача а Републиканска странка 0,12 одсто.

***

———–

ПОВЕЗАНО:

*Академик Јелена Гускова: ИЗБОРИ У СРБИЈИ – Москва зна ко глуми, а ко не

*ПОСЛЕДЊИ РЕЗУЛТАТИ ИЗБОРА – Извештај РИК-а, КОМЕНТАРИ СА ФЕЈСБУКА, „вести из несвести“ и афоризам

*СКАНДАЛОЗНО ЋУТАЊЕ РИК-а: ДОБИЛИ ЗАДАТАК ДА „СПУСТЕ ЛИСТЕ“ које не одговарају ВОЂИ… Недопустиво је да СНС објављује резултате уместо њих… У ОКУПИРАНОЈ СРБИЈИ И ОВО ЈЕ МОГУЋЕ (ВИДЕО)

*СРБИЈА: Ванредни парламентарни и редовни покрајински и локални избори 2016.

*Куповина гласова у Врању! (aудио снимак)

*Патриотски блок КиМ – Дешава се велика изборна крађа на Косову и Метохији

*Гласачки материјал за изборе на КиМ достављен – ОЕБС-у!

*Вести са Грачаничке страже: Понедељак, 25.4.2016.г… Кога год да сте изабрали погрешно сте изабрали јер сте без Бога јуче бирали…

*Слободан Антонић: Избори 2016 – пораз Вучића?

*Трагикомични избори у Обреновцу! Где су листићи? „Патролирање“, Чучковић у обиласку…

*Вeликa избoрнa крaђa, злoупoтрeбe и мaхинaциje у Дoњeм Mилaнoвцу?!

*Победиле су предрасуде опчињеног народа…

*“Нечисто“ и на гласачким местима на КиМ: Претили, отимали, намештали, крали…

———-

26. 4. 2016. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

 

 

 

 

4 replies »

  1. Како пронаћи начин гласања да је немогуће украсти један глас?То би нашем народу било потребније него насушни хлеб,да истински буде воља народа,да страни амбасадори и светски моћници не састављају власт по својој вољи.

    Свиђа ми се

  2. А да смо поробљена земља види се када нам страни амбасадори одређују ко ће ући у парламент,небитно дали је неко прешао цензус или не јадне смо дане дочекали и као народ и као држава.А власт не сме да реагује против страног мешања јер уживају њихову подршку. Неби ме чудило да нам нареде да сви учесници избора уђу у парламент.

    Свиђа ми се

  3. Oд ћоравих кутија до данас,нема никакве разлике,унапред се зна ко ће бити биран и изабран.Ко зна колико ће у Србији то остати на снази.Боже избави нас једном молимо ти се од ових немани.

    Свиђа ми се