АКТУЕЛНО

ПОСЛЕДЊИ РЕЗУЛТАТИ ИЗБОРА – Извештај РИК-а, КОМЕНТАРИ СА ФЕЈСБУКА, „вести из несвести“ и афоризам


RIKKK

КОМЕНТАР ФБР:
Оним Србима који су гласали на шиптарским изборима Јахјаге и окупатора на србском Косову и Метохији НИЈЕ ТРЕБАЛО ДОЗВОЛИТИ ДА ГЛАСАЈУ – они су већ признали „шиптарску лажну државу Косове“!!! И каква су они имали документа – личне карте шиптарске – и са њима учествовали на изборима државе Србије?! ко је овде луд?! и шта је ту регуларно?!

starac-pajsije-foto-mitropolija-com

Републичка изборна комисија је на десетој редовној конференцији за новинаре, која је одржана у 19,40 часова, саопштила привремене резултате гласања на парламентарним изборима, са обрађених 98.56 одсто бирачких места.

Директор Републичког завода за статистику проф. др Миладин Ковачевић саопштио је резултате изборних листа:

1 АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ

48.23

2 ЗА ПРАВЕДНУ СРБИЈУ – ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА (НОВА, ДСХВ, ЗЗС)

6.04

3 ИВИЦА ДАЧИЋ – „Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма“

10.98

4 Др ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ – СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА

8.09

5 ДВЕРИ – ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА СРБИЈЕ – САНДА РАШКОВИЋ ИВИЋ – БОШКО ОБРАДОВИЋ

5.00

6 Vajdasági Magyar Szövetség-Pásztor István – Савез војвођанских Мађара-Иштван Пастор

1.51

7 БОРИС ТАДИЋ, ЧЕДОМИР ЈОВАНОВИЋ – САВЕЗ ЗА БОЉУ СРБИЈУ – Либерално демократска партија, Лига социјалдемократа Војводине, Социјалдемократска странка

5.03

8 МУАМЕР ЗУКОРЛИЋ / MUAMER ZUKORLIĆ – БОШЊАЧКА ДЕМОКРАТСКА ЗАЈЕДНИЦА САНЏАКА / BOŠNJAČKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA SANDŽAKA

0.84

9 SDA Sandžaka – Dr. Sulejman Ugljanin СДА Санџака – Др Сулејман Угљанин

0.78

10 За слободну Србију – ЗАВЕТНИЦИ – Милица Ђурђевић

0.73

11 Група грађана ЗА ПРЕПОРОД СРБИЈЕ – ПРОФ. ДР СЛОБОДАН КОМАЗЕЦ

0.35

12 РУСКА СТРАНКА – СЛОБОДАН НИКОЛИЋ

0.36

13 Републиканска странка – Republikánus párt – Никола Сандуловић

0.12

14 СРПСКО РУСКИ ПОКРЕТ – СЛОБОДАН ДИМИТРИЈЕВИЋ

0.27

15 Борко Стефановић – Србија за све нас

0.95

16 ДИЈАЛОГ – МЛАДИ СА СТАВОМ – СТАНКО ДЕБЕЉАКОВИЋ

0.21

17 ДОСТА ЈЕ БИЛО – САША РАДУЛОВИЋ

6.03

18 ПАРТИЈА ЗА ДЕМОКРАТСКО ДЕЛОВАЊЕ – АРДИТА СИНАНИ PARTIA PËR VEPRIM DEMOKRATIK – ARDITA SINANI

0.43

19 ЗЕЛЕНА СТРАНКА

0.64

20 У ИНАТ – СЛОЖНО ЗА СРБИЈУ – НАРОДНИ САВЕЗ

0.46

На основу наведених резултата, посланички маднадти били би расподељени на следећи начин:

 • Александар Вучић- Србија побеђује, 131 мандат;
 • Ивица Дачић СПС-ЈС – Драган Марковић Палма – 29 мандата;
 • др Војислав Шешељ – СРС- 22 мандат ,
 • За праведну Србију – Демократска странка, Нова, ДСХВ, ЗЗС – 16 мандата,
 • Доста је било – Саша Радуловић – 16 мандата,
 • Двери – ДСС – Санда Рашковић Ивић – Бошко Обрадовић –  13 мандата;
 • Борис Тадић, Чедомир Јовановић – Савез за бољу Србију – ЛДП, ЛСВ,СДС- 13 мандата;
 • Савез војвођанских Мађара-Иштван Пастор- 4 мандата;
 • Муамер Зукорлић- Бошњачка демократска заједница Санџака – 2 мандата;
 • СДА Санџака – Др Сулејман Угљанин- 2 мандата;
 • Партија за демократско деловање – Ардита Синани- 1 мандат;
 • Зелена странка- 1 мандат.

pol-1_620x0

Председник РИК-а проф. др Дејан Ђурђевић рекао је да је и поред низа дезинформација о неправилности којима су, како каже актери у политичкој утакмици бомбардовали јавност, до истека рока за приговоре, односно до 20 часова,  уложена само два приговора и то од једне странке. Оба приговора поднела је Српска напредна странка, за изборно место 24 у Врању и 57 у Јагодини.  Зато сматра да је у изборној ноћи на Републичку изборну комисију извршен притисак, са неоснованим наводима да је дошло до изборне крађе.

О регуларности избора сведочи и Извештај о прелиминарним налазима и закључцима које је сачинила Канцеларија за демократске институције и људска права ОЕБС и Парламентарна скупштина Савета Европе, а у ком се наводи да је Републичка изборна комисија изборни процес спровела на ефикасан начин и у складу са законом , као и да је објављивањем резултата у раним јутарњим сатима допринела транспарентности процеса, навео је Ђурђевић.

***

Одржана седница Председништва СНС – седници присуствовао Дејан Ђурђевић, председник РИК!

Београд – Како јавља Б92, у седишту Српске напредне странке у Београду одржана је седница Председништва којој је присуствовао и председник Републичке изборне комисије Дејан Ђурђевић, који је члан СНС-а.

Састанак је трајао више од сат времена, није јасно због чега толико дуго, али на састанку је био и Ђурђевић, који је и члан СНС.

Састанку су присуствовали и министри у техничкој Влади Србије Небојша Стефановић и Златибор Лончар.

То је прва седница Председништва после ванредних републичких, као и локалних и покрајинских избора.

Како преносе домаћи медији, према коалиционом споразуму, од 131 за сада освојеног мандата, СНС ће добити 98, СДПС 10, ПУПС 9, Нова Србија пет, а по три Покрет социјалиста, СПО ПУПС и СНП, преноси b92.net.

Према последњим резултатима РИК, СНС је освојила 48,25 одсто гласова на републичким изборима, док је на покрајинским освојила 44,29 одсто. Колико мандата добијају странке око СНС-а? СНС је на изборе изашла у коалицији са још шест партија – Социјадемократском партијом Србије (СДПС) Расима Љајића, Партијом уједињених пензионера Србије Милана Кркобабића, Покретом социјалиста Александра Вулина, Новом Србијом Велимира Илића, Српским покретом обнове (СПО) Вука Драшковића и Српском народном партијом (СНП) Ненада Поповића.

Познато је да ће напредњаци и њихови коалициони партнери имати новог шефа посланичког клуба, јер Зоран Бабић није био на листи и претпоставља се да ће бити у извршној власти. Међу посланицима вероватно неће бити ни актуелних министара Расима Љајића и Александра Вулина, као и још неколико лица с врха листе који сада имају функције у влади, али вреди истаћи да је Александар Вучић у финишу кампање рекао да ће бити „много промена у влади“, па би ускоро неки од одлазећих министара могли да заврше у посланичким клупама.

Претпоставља се да ће своје старе посланичке кадрове ангажовати СДПС, ПУПС, Покрет социјалиста, НС и СНП, који је у прошлом сазиву имао само једног посланика, који је накнадно прешао у ту партију.

Пре две године, такође на ванредним парламентарним изборима коалиција, око СНС-а освојила је 158 мандата, а сада би, према прелиминарним подацима, требало да има 131 мандат…

pol 3str-1

———-

ПОВЕЗАНО:

СКАНДАЛОЗНО ЋУТАЊЕ РИК-а: ДОБИЛИ ЗАДАТАК ДА „СПУСТЕ ЛИСТЕ“ које не одговарају ВОЂИ… Недопустиво је да СНС објављује резултате уместо њих… У ОКУПИРАНОЈ СРБИЈИ И ОВО ЈЕ МОГУЋЕ (ВИДЕО)

СРБИЈА: Ванредни парламентарни и редовни покрајински и локални избори 2016.

Куповина гласова у Врању! (aудио снимак)

Патриотски блок КиМ – Дешава се велика изборна крађа на Косову и Метохији

Гласачки материјал за изборе на КиМ достављен – ОЕБС-у!

———–

***

Bpjb1WlIYAAjaU3

КОМЕНТАРИ ИЗБОРА СА ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ ФЕЈСБУК

Марко Радуловић:

Да искористим прилику да свима који су гласали за СНС честитам то што ће заједничке фирме Синише Малог, Вучићевог кума и Вучићевог брата у наредном периоду удесетостручити своје милионске приходе преко енормних пљачки, док ће вама требати много среће да деци купите месечну карту и кифлу за доручак. Наравно, док вам деца кукају или одлазе преко границе, ви ћете веровати у државни удар који ће вам сервирати Драган Ј. Вучићевић и подржаваћете борбу против корупције која ће се састојати у томе да вам долазе извршитељи због неплаћене струје и воде. Честитам и Булету Гонцићу. Ни пас Сима у „Срећним људима“ није веровао у његове трикове у обичној серији, које је успео да прода лоботомираним масама преко малог екрана. Буле је победио за 30.000 евра на рачуну, а ви сте победили сами себе, што ћете врло брзо и осетити.

510x320_51068-gal-1387969804-480x320_116-Corax_24.7_

Јовица Цветићанин:

НЕМА ВИШЕ

Паштете и макароне су поједене, брашно потрошено, остао можда још децилитар-два најјефтинијег зејтина, две црвене (добијене јуче) неки су већ јуче попили и потрошили, неки ће то „развлачити“ још данас. И шта сутра? Нееемааа. Џаба ће извиривати на врата и чекати СНС „хуманитарце“. Нигде их неће видети наредне 4 године. Ни на ТВ нити у новинама, а на својим кућним вратима, хе,хе, хе…. нема. А наредне 4 године требаће плаћати све веће порезе, скупљу струју, комуналије, кирију, грејање, храну….. Зар мисле да ће им СНС активисти доносити новац да плате рачуне? Такви се у политици зову „корисне будале“ и служе само једној сврси и служе за једнократну употребу. Баш као и тоалет папир. Ма је.е се мени за те шупљоглавце што мисле задњицом уместо главом и којима је задњица вреднија и преча од образа. Мене мучи што утераше и осталим грађанима Србије, оним нормалним.

corax-izbori

Раде Јовановић, сатиричар

ДУБЛАФОЕРИЗАМ:

ПОБЕДИЛА ЈЕ ВЕЋИНА… ИЗГУБИЛИ СМО С В И!

ДАЛИ СТЕ ИМ ГЛАС… УМИРАЋЕТЕ БЕЗ ГЛАСА!

***

ИЗВОД ИЗ ТЕКСТА Разговор с поводом: Џевад Галијашевић – Стање је озбиљно, терористи су присутни са великом мрежом подршке и циљ им је да дестабилизују цео континент

Биљана Диковић: Сарадња власти Србије је против сваке логике и здравог разума, са онима који су нас бомбардовали, то води народ у тоталну пропаст, а не види само онај ко неће…

Џевад Галијашевић: Србија још увјек нема јасну политику. Овдје није правилно изјашњавање за Русију или за Америку, већ за одређене принципе. Морате ви принципе формулисати, морате са Русијом сарађивати, нема теорије еквидистанце.. Или – око чега желите сарађивати са САД и са Њемачком – око „признања Косова“, око „уласка Косова у ЕУ“?! То су промашене игре, зато и такви резултати, и награде итд…

Биљана Диковић: Вратимо се за тренутак на садашњу ситуацију у Србији, Републичка изборна комисија је управо прогласила две листе за изборе које у свом називу имају назив „санџак“ – претензију на територију Србије баш по том плану који сте говорили, под бројем 8 – МУАМЕР ЗУКОРЛИЋ/MUAMER ZUKORLIĆ – БОШЊАЧКА ДЕМОКРАТСКА ЗАЈЕДНИЦА САНЏАКА/BOŠNJAČKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA SANDŽAKA и под бројем 9 – СДА Санџака – Др Сулејман Угљанин / SDA Sandžaka – Dr. Sulejman Ugljanin. Да ли се слажете да је то директна сепаратистичка тежња али и претња држави Србији, на коју државно тело реагује тако што „одобри“?

Џевад Галијашевић: Да, то је тако, у ствари, примјена такве терминологије враћа Рашку област у Османско царство, враћа у османску власт, у османски период. Санџак је једна регија каквих је у време Османског царства било 350-400…

Биљана Диковић: Може ли се то с правом критиковати?

Џевад Галијашевић: Наравно, наравно. Овдје је на дјелу дио шире стратегије.

Биљана Диковић: У којој учествује врх државе Србије…

Џевад Галијашевић: Шта учествује? Шта учествује – директно Србија то гледа благонаклоно, барем кроз ове протекле владе у последњих петнаест година…

***

13062225_10208110484152137_3436516385930857930_n

—-

Извори: Б92, Блиц, Агенције, РИК, за ФБР приредила Биљана Диковић

15 replies »

 1. Ја написах коментар на овај чланак без „претећих, увредљивих и вулгарних израза“, али га неко од бораца за слободу штамп и против режимског мрака „демократски“ задржа у бункеру цензуре, у мраку редакције…

  Свиђа ми се

  • габро, верујем ти од срца, али мора да си нешто фино рекао онако српски интелектуално, без ружних речи, а како је говорила моја мама „забада се у срце“…“Без увредљивих израза“ још увек не значи да текст није увредљив у целости. Ја сам имао пар судара са овим људима из ФБР, али су ме раскринкали. Нисам прошао. Јој, што сам био љут, али највише зато што су ме прочитали. Више среће следећи пут. Ја сам одустао да им подмећем и да их тестирам. Веруј ми, ови људи то читају ко буквар. Не вреди ни покушавати. А ето видиш, ипак ме нешто стално привлачи на овај портал.

   Свиђа ми се

 2. Kako prenosi magazin “Pečat” postoje veoma ozbiljne indicije da je vlast u Srbiji pripremila tešku izbornu krađu. Prema navodima ovog lista postoji preko četvrt miliona nepostojećih glasova, preciznije 261.000. U namernu podvalu je kako prenose uključen i OEBS u sklopu dogovora o organizaciji parlamentarnih i predsedničkih izbora na Kosovu i Metohiji. Prvi signаl zа uzbunu je Jedinstveni birаčki spisаk, po kojem ove godine u Srbiji imа 7.026.579 registrovаnih glаsаčа; pre četiri godine, 2008, bilo ih je skoro 280.000 mаnje – 6.749.688.
  “Odаkle toliko više birаčа – preko četvrt milionа više – kаd su rezultаti prošlogodišnjeg popisа dаli sаsvim suprotnu sliku? „Sve nаs je mаnje“, jаvljаo je i RTS, pojаšnjаvаjući dа Srbijа dаnаs imа 200.000 stаnovnikа mаnje nego 2001. godine. A sаdа, odjednom, četvrt milionа glаsаčа više, nа novom Jedinstvenom birаčkom spisku. U njegovoj je izrаdi, inаče, osim nаdležnog Ministаrstvа zа držаvnu uprаvu (i ljudskа i mаnjinskа prаvа i lokаlnu sаmouprаvu) učestvovаlа i ovdаšnjа nevlаdinа orgаnizаcijа CeSid, među čijim finаnsijerimа su i Sorošev „Fond zа otvoreno društvo“, „Fond brаće Rokfeler“, „Nаcionаlnа zаdužbinа zа demokrаtiju“ i „Fridom hаus“, dve orgаnizаcije koje i u SAD-u intelektuаlci poput Noаmа Čomskog dovode u vezu sа Centrаlnom obаveštаjnom аgencijom (CIA)…
  Tа ogromnа, i ničim objаšnjivа rаzlikа u birаčkim spiskovimа 2008. i 2012, kаko sаznаjemo, nаstаlа je zаto što je birаčki spisаk dopunjen spiskom MUP-а Srbije sа Kosovа još iz 1996. godine, nа kojem je 261.000 imenа! Šiptаrskih imenа. Imenа nepostojećih glаsаčа iz Kаčаnikа, Dečаnа… kosovskih vаrošicа u koje srpskа nogа nije kročilа poodаvno. I toliko je više glаsаčkih listićа i odštаmpаno, nа osnovu Jedinstvenog birаčkog spiskа” – navodi se u magazinu “Pečat”.

  Izvor: Pečat

  Đ. P.: Постоји листа више од 900 000 непостојећих гласача, неки су мртваци, yа неки живе у диаспори и немају могућност да гласају. yОву информацију сам добио још давне 2000.e, после државног удара у Србији, а дао ми ју је један припадник обавештајне службе који је радио при САС-у у Аустралији с којим сам и данас у пријатељским односима. А тај податак је он добио од неких ликова из Ми6.

  Свиђа ми се

 3. Oд насилно преузете,заправо отете власти 1945године, од стране домаћих окупатора,сада њихове деце са страним окупатором, Срби немогу да дигну главу,немогу да направе прави избор да га поведу паметни и поштени Срби.Сплет разних масонских организација са слугама и шљамом из нашега рода,убијају нас у памет и разарају душу и тело нашег напаћеног народа.Само нам Господ може помоћи,вратимо се и верујмо у њега и наше Светосавље.

  Свиђа ми се

  • „оће то тако понекад“,

   хвала Вам на подршци. Ја сам пријатељ овог портала, али не могу и нећу увек да идем „низ длаку“ никоме.
   Да парафразирам, рекао сам да се победа мора спортсџки признати јер су грешке занемарљиве и не могу битно да утичу на резултат.
   Друго, рекао сам да се опозиција окрене себи и спрема за нове изборе, а избора ће врло брзо бити.
   Дискретно сам, онако између редова, отворио питање за кога ради знатан део опозиције, „политичка алтернатива“ и друштвене мреже, јер су њихова „борба“ и изборни резултати у великом несагласју. .

   Свиђа ми се

 4. Да нису избори фарса,у окупираној земљи СРБИЈИ све би било другачије,водили би их људи који воле и верују у Бога и воле своју отаџбину,а не они који су слуге запада,који диктирају ко ће ући у опозицију и ако немају довољно гласова.Зашто вођа не сме да тражи поновно пребројавање гласова.Познато вам је свакако. НЕ СМЕ.

  Свиђа ми се

 5. Немам где и не усуђујем се да поставим ово питање, него овде на ФБР. На свим другим порталима бих се вероватно лоше провео, ако би се уопште и провео.
  Мене живо занима колико је било гласача на овим изборима, а пре свега колико је од тог броја било Срба и зашто се пише у процентима, када знамо да су проценти важећи по америчким изборним законима, који владају у скоро целом свету, где није важно колико је бирача изашло на гласање.
  Или ово питање по савременим демократским и прагматичним нормама спада у групу у којој бих био дефинисан као „нациста“?
  Иначе, сви одабрани па изабрани на овим изборима, мало дању, мало ноћу, ће по мом схватању, исто радити као и ови до сада, који остадоше нетакнути у већини.
  Све и једна странка је добро знала, гарантујем, да су ови избори дошли као увод у финале.
  То финале су нам Вучић и Николић најавили још пре него што су се први пут обратили народу давне тамо неке године, након повратка и турнеје у Њујорк и Брисел и дословце су овако рекли-“ Ако нас изаберете(што значи да су већ изабрани и добили атест, само Тадић то није знао-што и није важно нити шта мења) ми ћемо променити УСТАВ СРБИЈЕ ради….итд?
  Још онда сам рекао да је то захтев САД-а, јер се по данашњем српском Уставу, иза кога се Тадић вешто мигољио и сакривао, не може признати отцепљење територије. Нико на то нема права. А Америка ради темељито и полако. Може им се. Нису они окупирани.
  Дакле, народ је то чуо, али народ у Србији фактички не представља никакву снагу све док му се то не смести из амбасаде и зато је муком ћутао. Није било готово никаквих реакција. А и кад му се смести, смести му се Октобар. Нити Српски народ има моћи да реагује. У Србији је народ поражен и окупиран, а политичари само посматрају коло које води окупатор и за то су плаћени. Чак несмеју ни у коло да се ухвате. Играле се делије је сада коло српских окупатора.
  Ове странке које су сада ушле у скупштину, све то знају и воде се следећом рачуницом.
  КиМ не можемо МИ сачувати и онда боље да мало то подржимо и заузмемо једина берићетна места у Србији. Они за собом вуку онај део Срба који себе још увек сматрају патриотама, и тако их потпуно неутралишу. Реч „родољуб“ је такође избачена из српског савременог јавног говора, а реч „патриот“ се обавезно преводи са „нациста“.
  Шешељ је то први схватио и зато је пуштен из Хага. Иако нам је тамо осветлао образ, сада ће урадити нешто друго на том истом образу. То је био услов пуштања из Хага, а не да руши Вучића како су многи сањали. Уосталом, тај човек више нема ни снаге ни ауторитета осим нешто преосталих и зарђалих флоскула, прилагођених савременом животу у Србији.
  ДСС-Двери су схватили да могу да се шетају и чисте БГД улице до краја времена, па су се напречац подемократисали и припуштени су готово преко ноћи, у задњем моменту у Скупштину Србије. Зна се шта су морали да обећају.
  Николић се води рачуницом да је у своме животу имаојединствену каријеру и јединствен животни пут и успон, који ни један председник нити монарх у људској историји није имао и зато је задовољан и пресрећан што ће отићи у прилично лепу председничку пензију и уживати остатак живота поред својих омиљених казана. И то још заштићен. Што би он то кварио када се цео живот мучио да то постигне? Уосталом, главна историјска кривица ће пасти на Вучића, и Николић се радо држи по страни.
  Остали у Скупштини нису од данас и они се чврсто држе подршке Вучићу и знају да ће потписати промену Српског Устава и сви бити награђени.
  Због тога су били ови избори, али остаје и питање.
  Колико Срба је учествовало на изборима?
  Иако то нема никакве везе. “Победници“ би били исти, па макар изашло и 100% Срба, али ипак ме занима.
  У окупираној држави се НЕ излази на изборе, без обзира што условна власт њих може да распише по наређењу.

  Одвојено, за сваки случај ако ФБР не објави први део коментара.

  Поздрав ФБР-у и могу да вам кажем да сам прилично нервозан када видим урушавање многих дојучерашњих родољубивих српских портала које сам посећивао. Једини непромењен и стално на истом путу је остао ФБР. Посебно признање главном уреднику који нам свима полако осветљава образ са чврстим ставовима као и свим осталим сарадницима.

  Liked by 1 person

 6. Ako ste poželeli svoje pokojnike –
  videćete ih na biračkim spiskovima.
  + + +
  Ako Koza laže Rog ne laže-
  srpske lične karte na Kosovu ne važe !
  + + +
  Neki viđeni ljudi – su viđeni za zatvor.
  + + +
  Sa Stefanovićevim doktoratom nemoj neko da se našali – Ministar policije nije Mali.
  + + +
  „Dotakli smo budućnost
  više ne mogu da nas zaustave ni laži ni strah“ –
  a ni Čedina koalicija kad uzme beli prah .
  + + +
  Sa Vučićem Srbija pobeđuje –
  ko
  (bije) taj dobije.
  + + +
  Ko ne bude glasao za broj jedan –
  sledeće 4 godine biće u glavu jeban.

  19. april 2016.

  Liked by 1 person

 7. Vuk – Čeda – Boris – Čanak –
  Četiri jahača srpske apokalipse.
  + + +
  Vučić je ukinuo Boga
  i proglasio da je on Bog – do mog !
  + + +
  Pitanje je dana –
  kad će se zbiti kolektivna Evropska sahrana.
  + + +
  Izašli bi mi na pravi put –
  kad nas Brisel ne bi čekao na krivini.
  + + +
  Nije se još takav srpski narod rodio –
  koji bi Vučićevoj izdaji Srbije ugodio ?
  + + +
  Da se intelektualna Srbija nešto pita –
  iza rešetaka bi se našla Vučićeva takozvana elita.
  + + +
  Mišljenja su razmenili –
  Njegova preosvećena gordost
  i Njegova neosveštena podlost .

  27. mart 2016.

  Liked by 1 person

 8. Znamo te Puško – kad si radikalski Pištolj bila.
  + + +
  U Vučićevoj kapanji nije bilo zlupotrebe đaka –
  sem što je na svakom đaku majica Naprednjaka.
  + + +
  Može li neko da zamisli kakav će u svetu odijum da ima – kad Vučić pičkin dim neće da prizna Krim ?
  + + +
  Od kad je Vučić u NATO krenuo –
  ni jednom nije Kosovo pomenuo.
  + + +
  Posle doktorata –
  red bi bio da položi i malu maturu.
  + + +
  Vučić 24. aprila očekuje izlazak mali –
  da bi mogao, još 4 godine, da žari i pali.
  + + +
  Svaki glas protiv Vučića vredi kao zlato –
  da u Srbiju nikad više ne uđe NATO.

  21. april 2016.

  Liked by 1 person

 9. Dosta nam je svega – Vučića i previše.
  + + +
  Premijer mediokritet –
  uništio nam identitet.
  + + +
  Od kako je Šešelj došao iz Haga
  Vučić ima noćne more –
  svake noći sanja kako gubi izbore .
  + + +
  Posle glasanja – nema lajanja .
  + + +
  Da Srbi nisu pali s Marsa –
  znali bi da su i ovi izbori farsa.
  + + +
  Nemoj da dozvoliš opljačkani, gladni narode –
  da te Vučić, i treći put, žednog prevede preko vode.
  + + +
  Rusofili, Vučić je Putinu rekao njet –
  posle izbora na prostoru Bubanj potok
  Vučić , za vas, svečano otvara „Goli otok.“

  23. april 2016.

  Liked by 1 person

 10. Narode tri puta si pogrešio , nemoj više –
  četvrta greška će na čitulji da ti piše .
  + + +
  Ako treba Vučić će da obiće svaki toalet –
  i da se posere na srpsku pamet.
  + + +
  Ako glasate za Naprednjake i evropske sluge –
  uputite se pravo na groblje nema vam druge !
  + + +
  Građani Vučić vam sve najbolje želi –
  od čegа gladni od tog` i debeli.
  + + +
  Narodne mase namučene –
  glasačke kutije su ozvučene –
  ne glasajte za (iz Brisela) naručene.
  + + +
  Vučić citira Ruzvelta –
  a građanima nudi Trumanova jaja.
  + + +
  Vučić sme svakoga da pogleda u oči –
  samo sa Milicom Zavetnicom nije smeo da se suoči.
  + + +

  23. april 2016.

  Liked by 1 person

 11. Ako Vučić u Nedelju pobedi –
  ko preživi živeće u bedi !
  + + +
  Ko za Čedu, Tadića i Čanka glasa –
  ni u “Lazi Lazareviću” nema mu spasa.
  + + +
  Ko nas kamenom –
  mi ćemo NJega hlebom u Zabeli.
  + + +
  Od kad nosi naočari uobrazio je da je Andrić Ivo –
  a nije reklama ni za “Jelen” pivo.
  + + +
  Narode zar kod ovoliko Vučićevih slika –
  još nisi prepoznao izdajnika ?
  + + +
  Narode Vučićeva pobeda neće ti biti slatka –
  sa Vučićem si krenuo na put bez povratka.
  + + +
  Mi stojimo postojano kano klisurine –
  proklet bio podpisnik Briselskog sporazuma.
  + + +
  Ako ste za prošlost uzećemo vam 10% –
  ili ste za budućnost pa da vam uzmemo 100%.
  + + +
  Tata mu ukrao ličnu kartu još pre zime –
  podrum vina u Jajincima registrovao –
  pogodite na čije ime ?
  + + +
  Izbori su pokradeni pre izbora retroaktivno
  rezultati će biti objavljeni suksecivno .

  24. /a april 2016.

  Свиђа ми се

 12. Kad si gladan nisi sam svoj –
  zato nikad ne glasaj za prvi broj.
  + + +
  Narode ako pobedi Vučić-
  uputi se odmah na groblje –
  bolje je da odmah umreš
  nego da završiš kao evropsko belo roblje.
  + + +
  Naprednjaci su za tri godine mnogo uradili –
  za sledećih 50 godina Srbiju unazadili.
  + + +
  Srbija će pobediti i budućnost u futuru drugom –
  u evropski pakao ćemo otputovati brzom prugom .
  + + +
  Vučić će na srpsku ljutu ranu staviti ljutu travu –
  u trave se razume kao Marica u krivi ku*ac.
  + + +
  Vučić se sa Evropskom unijom –
  spskom narodu popeo na ku*ac .
  + + +
  Ako ste okružili jedinicu umrećete od bruke –
  dokazali ste da ste veća budala od Vučićevog Đuke.

  24./b april 2016.

  Свиђа ми се

 13. Miodrag Tomić Stublinski
  . ·
  Srbija posle 24. aprila 2016. Više ne postoji –
  sa izdajnikom Vučićem poslednje dane broji.
  + + +
  Vučiću uskoro ćeš na ledu –
  slaviti ovu pirovu pobedu .
  + + +
  Ko nas kleo nije dangubio –
  kod Vučića se sav šljam sakupio.
  + + +
  Vučiću, krađa izbora je razotkrivena skroz –
  uzalud si glasačkim listićima ložio „Bugarski voz“
  + + +
  Vučiću i Sloba je mnoge izbore krao –
  zbog tih krađa je sa vlasti u govna pao !
  + + +
  Da ovi izbori nisu pokradeni bili –
  svet bi pomislio da su svi Srbi debili.
  + + +
  Vučiću, labudovu pesmu otpevaj do kraja –
  Primićeš ga uskoro u Briselu do jaja…
  25. april 21016.

  Свиђа ми се