АКТУЕЛНО

2. Политички некоректна анализа Ислама као насилне политичке идеологије- ИСЛАМОФОБИЈА „КУКАВИЧЈЕ ЈАЈЕ“ ОИК-а


II – ЗАШТО „ИСЛАМОФОБИЈА“ ТРЕБА ДА СЕ ЗОВЕ „ХРИСТОФОБИЈА“!?

КОПЉЕ ИСЛАМА- КОРИЦЕ ЗА КЊИГУ

Свих седам наставака ове „политички некоректне“ анализе, и хронолошка анализа исламизације и „азилантизације“ наших простора су садржани на 150 страница у управо објављеној књизи „Копље Ислама у Срцу Европе“ аутора Миодрага Новаковића. Кликом на слику добијате линк за куповину књиге (ускоро ће бити омогућена и бесплатна електронска верзија књиге на Скрибду)…

Ових дана нас са глобалистичких медија и политичких говорница на Западу и у Србији бомбардују једним страшним изразом, који би требало да нам утера страх у кости и спречи сваку критику (и голим оком видљиве) исламизације наших традиционално хришћанских простора, не само на Балкану, већ и на целом старом континенту- Тај политички коректан и орвелијански израз јесте: Исламофобија.

Као што је и западна замена теза (коју сам описао у претходном поглављу) у тумачењу ратова 90их на нашим просторима, срачуната да ућутка стварну жртву западног „хуманитарног бомбардовања“, етничких злочина свих других несрбских ентитета према србским, и пратећих западних обавештајно-субверзивних операција против наше нације, које трају до данашњих дана- Тако је и овај (глобалистички модификовани) израз исламофобија, срачунат да ућутка стварне жртве текуће исламизације наших европских простора, и стравичних терористичких аката над недужним цивилима, почињених у „Алахово име“.

У застрашивању своје популације (и успут политичке опозиције) исламофобијом, данас се просто међусобно утркују: дволични исламски школарци, западни квази-филантропи и наравно политички коректни (про)западни званичници. Док се они међусобно такмиче у својој политичкој коректности, бомбе одјекују у европским престоницама, жене и деца бивају силовани, или „само“ пребијани, од стране исламских азиланата који доласком под окриље њима мрске хришћанске цивилизације доживљавају наводни „културни шок“: Или бар на тај начин, неки западни квази-филантропи и политички коректни званичници, покушавају да оправдају свој катастрофално пропали „мултикулти експеримент“, чију ће стравичну цену тек да плаћају њихови суграђани, све заједно са будућим нараштајима.

***

Исламофобија се као израз први пут појављује 1912 године у Француској (Islamophobie) и оригинално је коришћен да опише (оправдану) предрасуду секуларних и модернизованих европских муслимана према стриктном Исламу. Модерни, и (про)западно прихваћени, опис Исламофобије данас гласи отприлике овако:

Исламофобија је најновија форма Расизма и Ксенофобије, мотивисана неоснованим Страхом од муслимана и Ислама. Исламофобија се такође манифестује кроз Нетолеранцију, Дискриминацију и Неприхватљиву јавну расправу усмерену против муслимана и Ислама. За разлику од класичног Расизма и Ксенофобије, Исламофобија је истурена платформа против Људских права и Достојанства муслимана“.

Овакво модерно тумачење Исламофобије је данас усвојено од стране водећих западних институција (и држава, као и „прозападних сателита“- попут садашњег србског режима): ОЕБС-а, Савета Европе, Комисије за људска права УН, и других.

***

Овде има само један мали проблем, ову дефиницију није саставила ниједна западна институција, већ је оваква формулација припремљена у кухињи „Организације за исламску кооперацију (ОИК)“, у режији Генералног секретара ОИК Турчина Омура Орхана, и први пут презентована јавности у Тирани, у мају 2013. Значи, овде се у најмању руку ради о исламском „кукавичјем јајету“ подметнутом (или пре ће бити- нарученом од глобалистичких „владара у сенци“) западним и међународним институцијама.

У сваком случају оваква „орвелијанска дефиниција“[1] исламофобије побија сваку логику здравог разума и емпиријске доказе који су свима нама доступни и очигледни- и који указују на противречност овакве формулације по готово свим тачкама, а у ширем контексту и на само-инкриминацију Ислама. Уосталом урадићемо једну кратку компаративну анализу горње формулације:

  • Исламофобија је најновија форма Расизма и Ксенофобије – Овде је апсурдна употреба појма „расизам“, пошто је Ислам вера практично свих раса- Истовремено знамо да су наши и европски простори преплављени „белим муслиманима“. О каквом „расизму“ се онда овде ради? Израз „ксенофобија“ (као „страх од странаца“) овде може само условно да се употреби, пошто знамо да су иницијално исламски избеглице прихваћени (већински) позитивно у скоро свим европским срединама, и да је „ксенофобија“ испољена тек када су такозвани „исламски азиланти“ почели са масовним нередима, нападима на локално становништво, чак и покушајима наметања примитивних „шарија закона“ својим европским домаћинима. Тако да се може слободно рећи да је у контексту последњих дешавања- терористичких напада, масовних сексуалних злостављања, пребијања и пљачки, од стране исламских азиланата и локалних муслимана (готово по правилу мушкараца војног доба- о том аспексту сам ранијих година урадио више исцрпних анализа)- испољена „ксенофобија“ према муслиманима била сасвим логична и очекивана.
  • Мотивисана неоснованим Страхом од муслимана и ИсламаПитање је да ли је– у контексту недавних стравичних злочина „Исламске државе“, проглашеног Џихада (светог рата) према свим неверницима на планети Земљи, и институционализоване примене антицивилизацијских и варварских мера кажњавања „неверника“, у оквиру „шарија закона“, код готово 40% исламског света (са око 650 милиона становништва)- свакако и веома добро документованог антицивилизацијског и ксенофобичног понашања једног значајног дела „исламских азиланата“ према европским домаћинима- страх од муслимана и Ислама уистину неоснован? Ми ћемо се касније у овој анализи посебно позабавити насиљем према „неверницима и апостатима[2]“ које је уграђено у скоро готово сваки аспект Ислама….
  • Исламофобија се такође манифестује кроз Нетолеранцију, Дискриминацију и Неприхватљиву јавну расправу усмерену против муслимана и ИсламаИ овде се ради о класичној замени теза, нетолеранција и дискриминација се систематски примењују према „неверницима[3]“ у скоро сваком поглављу Курана и других записаних исламских доктрина, које се стриктно и готово дословце примењују у државама са укупно од око 650 милиона становника (исламским државама које су у свој правно-уставни поредак уградиле варварске „шарија законе“). Наравно „немуслимани и лоши муслимани“ се у тим земљама дискриминишу и у пракси (сурово кажњавају- смртним казнама, телесним мутилацијама и физичком тортуром…) у разним формама. Овде треба нагласити да и у остатку исламског света, који заједно са ових 650 милиона чини око 1.7 милијарде популације, постоји формална верска и институционална дискриминација која тамо „још увек“ није заживела у форми исламске теократске праксе. Оно што политички коректни званичници и европски квази-филантропи не виде, или не желе да виде данас- Масовну нетолеранцију и дискриминацију, примењују пре свега „исламски азиланти“, али и муслимани староседеоци, према својим западним и хришћанским домаћинима. Не само током недавних масовних новогодишњих „сексуалних оргија“ широм северно-европских градова, већ и у свакодневном животу. Недавно је био упечатљив ТВ прилог на „Русији Данас“ из Шведске, где је шведски саговорник навео случај муслимана избеглице, коме су домаћини обезбедили веома пристојан и добро плаћен посао; На запрепашћење послодавца, млади муслиман је одбио да се рукује са својим новим послодавцем јер је у питању била жена. Да ли је овоме потребан било какав додатни коментар? Што се тиче „неприхватљиве јавне расправе“, ако погледате садржаје Курана, разних Хадифа, Сура, Суна, Таурата, Забура, Инџила идр…, видећете да се сва јавна расправа о хришћанима, жидовима у Исламу (и другим верским ентитетима) своди на то да су они „другоразредна људска бића, а њихови животи безвредни“…
  • Исламофобија је истурена платформа против Људских права и Достојанства муслимана – Ако се ова последња реченица разматра у светлу анализе свих претходних тачака, увидеће се њен потпуни бесмисао. Људска права муслимана у земљама домаћина могу да крше само институције државе која их је ту и довела на хуманитарној основи, и самим тим овакав став је контрадикторан; Зашто би „демократске западне земље“ примале стотине хиљада, (та цифра у Европи, само у прошлој и овој години треба да пређе два милиона) углавном исламских, избеглица- да би им потом наводно кршили људска права? Теза да се у хришћанској Европи и на Западу нарушава достојанство муслимана је такође провидна. Сами муслимани својим варварским обичајима, и то у срцу Европе- убиствима чланова породице „из части“, гениталним мутилацијама девојчица, обесправљивањем жена и њиховим умотавањем у Бурке (за које ћемо касније доказати да су локални варварски вахабијски обичај- осмишљен за опресију жена, и накнадно као ефикасан алат за интимидацију западног и хришћанског света- а не наводна религијска обавеза у Курану), сами по себи нарушавају „достојанство“ исламског религијског ентитета.

Наравно, ако узмемо у обзир да је оваква, западно прихваћена, формулација Исламофобије, настала у режији једне пристрасне исламске организације, и из неких чудних и веома сумњивих побуда усвојена од стране водећих западних и глобалистичких институција, онда нам је јасно да је она једнострана и суштински представља „конфликт интереса“ између оних који су је писали, и оних који су је прихватили…

[1] Џорџ Орвел у својој књизи „1984“ описује футуристичко тоталитарно државно уређење у коме постоји и „Министарство лажи“- „Орвелијанство“ је тако постало симбол за „званично обмањивање“ јавности….

[2] Апостати- „Отпадници“ од исламске вере.

[3] „Неверницима“ муслимани сматрају хришћане, жидове и припаднике свих других религија.

Написао Миодраг Новаковић

***

СЛЕДИ: III – „АПОСТАЗИЈА“- ИЛИ КАКО ИСЛАМ ПОД ПРЕТЊОМ СМРЋУ ДРЖИ ТАОЦИМА СТОТИНЕ МИЛИОНА МУСЛИМАНА

1. Политички некоректна анализа Ислама као насилне политичке идеологије- УВОД

ИСЛАМ
Врло је лако разумети напоре добронамерних и недобронамерних исламских школараца са Запада да се у име западне исламске заједнице ограде од монструозних злочина „Исламске државе (ИД)“ и других (глобалних) муслиманских терористичких организација. Једни то чине из страха од реперкусија држава чије гостопримство уживају, други то чине с намером обмане и стварања осећаја лажне сигурности код својих „кауринских домаћина[1]….

НАЈАВА ФЕЉТОНА Политички некоректна анализа Ислама као насилне политичке идеологије

ИСЛАМ
СРБски ФБРепортер ће у наредним седмицама својим читаоцима презентовати ексклузивну интернет презентацију „политички некоректне“ фељтонске анализе насилног аспекта исламске политичке доктрине. Анализа се бави политичким и медијским табуима везаним за политички (теократски) […]———————————–
————————-

РЕФЕРЕНЦЕ:

http://www.osce.org/cio/101935
http://www.oicun.org/74/20120116050228155.html
http://www.un.org/News/Press/docs/2004/sgsm9637.doc.htm
http://www.oic-oci.org/oicv2/page/?p_id=182&p_ref=61&lan=en
http://www.ihrc.org.uk/news/comment/10523-boston-bombing-islamophobia-and-sudden-ignorance-syndrome
http://www.merriam-webster.com/dictionary/contemporary
http://www.merriam-webster.com/dictionary/racism
http://www.nytimes.com/2016/03/20/world/europe/a-view-of-isiss-evolution-in-new-details-of-paris-attacks.html?_r=0
http://thehill.com/blogs/congress-blog/education/258583-saudi-textbooks-propagate-intolerance
http://www.libertiesalliance.org/2013/09/22/problematic-definition-islamophobia/
https://en.wikipedia.org/wiki/Apostasy_in_Islam#United_Arab_Emirates
https://en.qantara.de/content/the-german-islam-scholar-lamya-kaddor-why-i-as-a-muslim-woman-dont-wear-a-headscarf
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2695181/Why-I-Muslim-launching-campaign-ban-burka-Britain.html
http://www.catholic.com/documents/endless-jihad-the-truth-about-islam-and-violence
http://janmorganmedia.com/2014/05/proof-islam-evil-violent-intolerant-straight-koran/
http://gatesofvienna.net/2014/01/five-reasons-why-islam-is-a-cult/
https://www.alarabiya.net/articles/2009/06/24/76922.html
http://www.islam-watch.org/MA_Khan/Does-Quran-Incite-Violence-Debate-Mike-Ghouse-MA-Khan-1.htm
http://www.islam-watch.org/MA_Khan/Does-Quran-Incite-Violence-Debate-Mike-Ghouse-MA-Khan-2.htm
http://www.answering-islam.org/Quran/Themes/jihad_passages.html
http://cultbustersgalactica.yuku.com/topic/278/ISLAMIC-SHARIA-LAW
http://thehill.com/blogs/congress-blog/education/258583-saudi-textbooks-propagate-intolerance
https://en.wikipedia.org/wiki/Christianity_in_Somalia
https://en.wikipedia.org/wiki/Legal_system_of_Saudi_Arabia
https://en.wikipedia.org/wiki/Wahhabism
http://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/apostasy.aspx
http://en.islamtoday.net/artshow-262-3441.htm
https://islamu.wordpress.com/
http://www.theatlantic.com/magazine/archive/2006/07/the-persian-version/304961/
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B5%D1%82%D0%BC%D0%B0%D0%BD
https://en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Sifaoui
http://economictimes.indiatimes.com/articleshow/48224179.cms?utm_source=contentofinterest&utm_medium=text&utm_campaign=cppst
http://www.express.co.uk/news/world/555434/Islamic-State-ISIS-Smuggler-THOUSANDS-Extremists-into-Europe-Refugees
http://www.independent.co.uk/news/world/africa/isis-plans-to-use-immigrant-boats-from-libya-to-cause-terror-in-europe-and-close-shipping-routes-10053148.html
http://www.breitbart.com/national-security/2015/02/17/isis-in-libya-overrun-europe-with-immigrants-and-turn-it-into-hell/
http://www.novimagazin.rs/vesti/pastor-ko-ce-nadoknaditi-stetu-koju-nam-prave-migranti
http://www.academia.edu/7648815/Analysis_-_asylum_seekers_in_Serbia_and_Serbian_asylum_seekers_in_Europe
http://www.kirs.gov.rs/docs/lap/lap_najbolje_prakse.pdf
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/580122/Bugarski-rat-protiv-imigranata-Bodljikava-zica-duz-cele-granice-sa-Turskom
http://rs.n1info.com/a80427/Svet/Region/Madjarska-ocekuje-da-ograda-spreci-ulazak-300.000-migranata.html
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1583711-beograd-na-arapskom-zbog-azilanata-ugostitelji-izbacuju-natpise-na-njihovom-jeziku-foto
http://www.telegraf.rs/vesti/1623496-pljackaju-manastire-lome-i-napadaju-nas-ovako-se-srbi-zale-na-azilante-video-foto
http://www.telegraf.rs/vesti/1627226-da-li-ih-ima-300-ili-30-000-sta-mislite-koliko-azilanata-zaista-seta-srbijom
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/579424/Joksimovic-Politika-migracije-dobar-test
http://www.rtk.co.rs/sumadija/item/18113-obuka-za-izbegle-i-raseljene-u-topoli
http://facebookreporter.org/2015/06/14/%d1%81%d1%80%d0%b1%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%84%d0%b1%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b5%d1%80/
http://facebookreporter.org/2015/07/15/%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%83%d0%ba%d0%b0-%d0%b8%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%98-%d1%81%d0%b5-%d1%81%d1%80%d0%b1%d0%b8%d1%98%d0%be-%d0%b1%d0%b8%d1%9b%d0%b5/
http://webtribune.rs/znaci-to-je-bila-ta-tajna-operacija-p
http://srbin.info/2015/08/02/sve-vise-nadiru-migranti-ce-uskoro-islamizirati-srbiju/
http://www.fsksrb.ru/fond-strateske-kulture/drugi-pisu/ko-uvozi-imigrante-iz-islamskih-zemalja-u-srbiju/
http://facebookreporter.org/category/%d0%b0%d1%83%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8/%d1%84%d0%b1%d1%80-%d0%b0%d1%83%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8/%d0%bc%d0%b8%d0%be%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b3-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%9b/

2 replies »