АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Небојша Јовић: Листа Српска и српски одборници у „косовском парламенту“ одговорни за „атентат на халу у Зубином Потоку“!?


Jovic

Небојша Јовић, 4.4.2016.
Коментар на текст објављен у листу Ало

Да су листа „Српска“ и српски одборници у косовском парламенту одговорни за „атентат на халу у Зубином Потоку“ –  једини је закључак који се може извући из текста овог, широм света по истини познатог, таблоида!

Alo

Значи, напад на халу у Зубином Потоку извели су „Срби који су блиски и сарађују са Тачијем“?!

Па шта чека Србија, шта чека ЕУЛЕКС? Зашто се не ухапси цела листа „српска“, односно сви одборници српски у парламенту тзв. независног Косова, јер они су блиски са Тачијем, они су пресудили да Тачи буде изабран за председника Косова и они са њим сарађују, па да се открије која су та тројица или четворица међу њима који су извршили терористички напад на „грађевину“?!!!

Тим пре што је недавно управо листа „српска“ идентификовала млађаног Јаблановића да је криминалац, да је од Tачија узео 100.000€ и као таквог га „протерала“ из својих редова. Да подсетим само да је исти, дакле као КРИМИНАЛАЦ (по „Српској“), УНАПРЕЂЕН И ПОСТАВЉЕН ЗА ДРЖАВНОГ СЕКРЕТАРА У (пазите сада) МИНИСТАРСТВУ ЗА РАД ДРЖАВЕ СРБИЈЕ!!!

Дакле, таблоид је указао на атентаторе. Међутим, пошто „Тачијевих Срба“ у парламенту има десетак и више, а за атентат на грађевину се оптужује њих 3 – 4, па се напомиње да се чак и имена њихова знају, ЗАШТО ОНДА ОВАЈ ТАБЛОИД, ОДНОСНО ЊЕГОВИ „ДОБРО ОБАВЕШТЕНИ ИЗВОРИ“ И СВИ КОЈИ ИМ ИДЕНТИТЕТ ЗНАЈУ, ЋУТЕ???

Да ли знају да је у овом случају, а и иначе, ћутање и неоткривање идентитета терориста (јер онај ко почини, како Ђурић рече, „терористички напад“, може се само терористом назвати) је кривично дело прикривања тешког злочина па се чак може сматрати и саучесништвом у овом делу?

Тако да – ИЛИ НЕКО ЧИНИ ТЕШКО КРИВИЧНО ДЕЛО ПРИКРИВАЈУЋИ АТЕНТАТОРЕ, ИЛИ ТИ ТЕРОРИСТИ, ИЛИ ТИ АТЕНТАТОРИ… И НЕ ПОСТОЈЕ?!!!!

Или лажу да имена и презимена њихова знају?

Или су можда они сами умешани у атентат, па зато не откривају идентитет, мада не приличи новинарима, а ваљда ни њиховим „поузданим изворима“, да врше терористичке нападе!

Све ово су само моја размишљања, никако тврдње. А да се не бисмо бавили претпоставкама и теоријама завере, ви господо морате рећи јавно:

Или:

 1. Да сте све сами, ван Космета, ово изрежирали, или
 2. Да сте директно умешани у атентат па зато не можете рећи имена починилаца, иако их по сопственим тврдњама знате, или
 3. Да свесно лажете и узнемиравате јавност наводним атентатом и сазнањем ко га је починио.

А до тада, док се јасно не одредите, као што ви прозивате цео север који већ деценијама на исти начин желе да инкриминишу и повежу га са криминалом и Албанци и НАТО… тако и ми можемо да сумњамо да иза „атентата“ стоје или ти „добро обавештени извори“ или неко од вас новинара.

И замислите шта би рекао свет на чињеницу да држава Србија не открива имена „терориста“ у овој ери борбе против тероризма!

Па, стварно, мислим…!

***

(На други поглед… 🙂 )

ДА ЛИ СЕ ТО МАРКО ЂУРИЋ ДИСТАНЦИРА ОД ВУЧИЋА???

m

ЗАШТО МАРКО ЂУРИЋ УМАЊУЈЕ ОПАСНОСТ КОЈОЈ ЈЕ ПРЕМИЈЕР БИО ИЗЛОЖЕН И ЗАШТО РЕЛАТИВИЗУЈЕ ТУ ОПАСНОСТ, НАЗИВАЈУЋИ ЈЕ „САМО“ ТЕРОРИСТИЧКИМ АКТОМ???

Ако прецизно анализирамо шта се све догађало у тој, умало кобној ноћи, Ј Е Д А Н А Е С Т сати пре доласка премијера, видећемо да то није био само пуки „ТЕРОРИСТИЧКИ АКТ“.

Наиме, с обзиром да је напад извршен у месту окруженом брдима, те да су се нападачи вероватно спустили са брда, и после извршеног „терористичког акта“ се на брдо вратили, јасно је да се овде ради о:

1. „ДЕСАНТНОМ ТЕРОРИСТИЧКОМ АКТУ“!

Пошто напад има елемената диверзије, онда је то:

2.“ДИВЕРЗАНТСКО-ДЕСАНТНИ ТЕРОРИСТИЧКИ АКТ“

Даље, с обзиром да је у нападу учествовало више лица, очигледно је да је у питању и:

3. „УДРУЖЕНИ ЗЛОЧИНАЧКИ ПОДУХВАТ ДИВЕРЗАНТСКО-ДЕСАНТНОГ ТЕРОРИСТИЧКОГ АКТА“

Пошто је, како кажу, мета био високи државник Србије, онда је то и:

4. „ДРЖАВО-УДАРНИ УДРУЖЕНИ ЗЛОЧИНАЧКИ ПОДУХВАТ ДИВЕРЗАНТСКО-ДЕСАНТНОГ ТЕРОРИСТИЧКОГ АКТА“!

Узмемо ли у обзир да је терористички акт на премијера извршен 11 сати пре његовог доласка, онда је то:

5.  „ДРЖАВО-УДАРНИ УДРУЖЕНИ ЗЛОЧИНАЧКИ ПОДУХВАТ ДИВЕРЗАНТСКО-ДЕСАНТНОГ ТЕРОРИСТИЧКОГ АКТА У ДУГОМ ВРЕМЕНСКОМ ТРАЈАЊУ“ (можда најдужи икада!)

Али има још! С обзиром да су у то време у хали били и многи радници (у 3:00 ноћу?) и да су се ту могли наћи и чланови њихових породица (можда супруге да им вечеру-доручак донесу или деца да виде бину где ће се народу обратити „Он“) и да су и они могли бити изложени нападу, онда долазимо до кључног назива:

6. „ГЕНОЦИДНО, ДРЖАВО-УДАРНИ УДРУЖЕНИ ЗЛОЧИНАЧКИ ПОДУХВАТ ДИВЕРЗАНТСКО-ДЕСАНТНОГ ТЕРОРИСТИЧКОГ АКТА У ДУГОМ ВРЕМЕНСКОМ ТРАЈАЊУ“.

А узмемо ли у обзир да је причињена и знатна материјална штета, долазимо до финалног и једино исправног назива овог напада, који гласи:

7. „ГЕНОЦИДНО, ДРЖАВО-УДАРНИ УДРУЖЕНИ ЗЛОЧИНАЧКИ ПОДУХВАТ ДИВЕРЗАНТСКО-ДЕСАНТНОГ ТЕРОРИСТИЧКОГ АКТА У ДУГОМ ВРЕМЕНСКОМ ТРАЈАЊУ, УСМЕРЕН И НА УНИШТАВАЊЕ ДРУШТВЕНЕ ИМОВИНЕ“!

А Ђурић, к’о Ђурић… само „терористички акт“!

1 reply »

 1. Шојић поново међу Србе,

  На лидера од снс г-дина Шојитћа организован атентат. Има млого непознатих, ал и две познате, то су :
  1. терористи означени као Срби и
  2. дежурна метчка Божана означена као Шојић.

  Путујући циркус с напреднога Шојитћа, организовано спонтано се реалиизује по целу Србију са све шофери и цел возни парк. С полупразни аутобуси раздрагани и весели путују по земље Србије и шире лажи, патетику и јефтину демагогију.

  Путујући караван шојићеваца се за ђабе возу, грицну сендвитч, попију по сокитћ, добију и цревндаљку и сити се изарлаучу за Шојићка. Пет у једно – мало ли је.

  Снс Шојић не ради само са свој памет, он има и туђ памет, а тај памет највише слуша.

  Представаљамо вам драги моји и драге моје – даме и госпођо тај памет: То је памет од његову ексенцију тони блер и ми 6. Не ми шест из Србију, него они 6 из енглеску.

  Његова ексенција му шошотће, оно што ексенцији из ми 6 у уши шошотћу. Тако се они шошоћкају од давно, од пре вишепартијску демократију, уши им се искиселише.

  Мистер Шојик зато зна који посао жандари треба да раде, а да за то оптуже неподобне Србе, а шта он треба да ради, а и да говори.

  Зато Шојик унапред зна, да су терористи који ломе гласачке кутије Срби, да Срби праве „антентат“ у удсуству жртве и бацају бомбе, јер му тако ови суфлери шушоћу.

  Мистер Шојику је изшошоћено да су Срби убили 6 дечака Срба из Пећи у кафићу „Панда“ и то он спроводи у дело, лаже за њих.

  Оптужује да су тероризам извршили Срби, а не шипци и његови пријатељи суфлери, да би ови који му ове гадости наређују оправдали свој злочин, који вапи на небо за правдом.

  Мистер Шојик је одувек Мистер Шојик, само то тада нисмо знали. Тада је мистер Шојику шошоћено да буде Србин од Карловца, Карлобага, Вировитице и остали авиони и камиони, и он је то тада био, фол великосрбин.

  Извињавамо се Мистер Шојићу из Белу лађу, симпатичном лику у улози политичара прева- ранта због погрешне компарације, који изгледа готово невино у односу на персонификовано зло, које се уз спољну помоћ наметнуло Србији као да је наше.

  После свих сазнања и аморалане ружноће која краси овај лик, који није презао да име свом детету да по имену анђела страдалог на ноши, од бомби истог оног злочинца, који му данас суфлира како да влада Србијом, извињавамо се Сретћку Шојитћу.

  Извињавамо се што мо га увредили, овај наш лик колико је ружан са све делима његовим, може да буде само К В А З И М О Д О !

  А ви Срби шећкајте се по Србији са Квазимодом, арлаучите за њега, гласајте и не мислите на проклество

  Свиђа ми се