АКТУЕЛНО

КРКОБАБИЋ КОРИСНИЦИМА НЕВИДЉИВИХ ПЕНЗИЈА: АКО ВУЧИЋ ИЗГУБИ РОДОЉУБИ ЋЕ ВАС „МАЉЕМ У ГЛАВУ“ (Орвелијански превод режимског текста- М. Новаковић)


Кркобабић: Заборавите и на пензије и на ваше голе животе, ако Вучић изгуби на изборима, спољни и унутрашњи родољуби свих боја који никад не спавају, набијаће вас на колац- Само Вучић може да вам обезбеди да имате оно што немате…

vucko

Пензија ће бити редовно невидљива и сигурно смањена на микроскопску меру,  само ако наша издајничка квази-партија коју воде ментални пацијенти и излапели грамзиви старци (попут мене „Миленчета Крко-дабогдацрко-бабићкогј“) буде имала довољан број својих излапелих и нешколованих представника, поручује председник, споропузећег али вУЧКОлизућег, ПУПС-а Милан Кркобабић.

Председник Партије уједињених, у политичком безумљу и ждерању будућности властите унучади, пензионера Србије (ПУПС) Милан Кркобабић упозорио је, од глади умируће, пензионере да „могу да забораве на невидљиве пензије“, али и на оно од чега највише зависе, откључане контејнере и милосрдне куке (које ће од сада власт да качи мало височије, да ако не буде кеса са бајатом храном,  бар споропузећи и од глади умирући могу да се обесе) уколико издајничка листа коју је направио чика Кирби из САД (или никад) а коју предводи СлепоВођа Александар Вучић изгуби на квази изборима 24. априла.

Кркобабић је на предизборној конвенцији, где је сходно прилици (и присутнима са оштећеним слухом) постављен разглас од 10.000 децибела, у Краљеву рекао да пензионери 24. априла не гласају за ПУПС и његове коалиционе партнере већ „за своју сигурну елиминацију за коју је обећао да ће бити по принциу хуманитарог убијања рогате марве“(биће коришћена безболна палица).

„Та пензија ће бити ултрасоничном бризином редовна тако да ће бити невидиљива, али не клоните духом, чак и  ако је не видите, она је тамо сигурно- само ако ова партија буде имала довољан број својих представника (са пеленама за  одрасле), а коалиција на челу са Александром Луцидним Вучићем, добије мандат да (страхо)влада- до коначног решења „србског питања“ у складу са политиком Вучје јазбине из Берлина. У противном, џаба ћете чекати поштара“ јер ћемо издати наређење да их БИА ликвидира ако им само падне на памет да се приближе пензионерском резиденцијама, рекао је председник ПУПС-а, такође и народу познат као „Пантелија који никад да долија“.

Позвао је пензионере на „озбиљност“ и безусловну послушност и њему Пантелији, и оном менталном пацијенту са чела „Деливери Јунета“ из Немањине 11 (наравно и чика Блеру, познатијем као „Енглески Фирер“) како би пензије у наредном периоду биле кобајаги повећане, по принципу „обећање лудом радовање“.

„Лидер ове коалиције одбеглих пацијената из Лазе  и Геронтолошког…, Алексадар Луцидни Вучић изразио је сумњу у исход резултата ових избора- што ће рећи „ус…о се“. У праву је што је коначно схватио да су пензионери последња линија одбране- прошлост, садашњост и будућност Србије (а не она покварена и школована омладина која би хтела живот у слободи, и да из Његове страхо-владе истисне све оне квази министре са фалсификованим дипломама- а којој је иначе обезбедио Шенгенске визе да их се што пре отараси), немојмо да се успавамо случајно пре РТС дневника у пола осам, и да не схватамо њихова психолошко-хипнотишућа предизборна упутства озбиљно, јер је једна битка за невидљиве ултрасоничне пензије већ добијена и спасили смо их,  оне сада могу само да сагоре због брзине светлости којима вам их шаљемо- али ви не губите наду, јер чак ако их и нема да се виде и опипају, ту су оне негде“, рекао је претећим тоном Кркобабић а.к.а Пантелија који никад да долија (Богу на истину).

За Вас и све Нас „прочитао између редова“ – ФБР (не)уредник Миодраг Новаковић

кркобаћ и пензионери

ОРИГИНАЛНИ „РТС“ ТЕКСТ:

Кркобабић: Заборавите на пензије ако Вучић изгуби на изборима

Пензија ће бити редовна и сигурна само ако ова партија буде имала довољан број својих представника, поручује председник ПУПС-а Милан Кркобабић.

Председник Партије уједињених пензионера Србије (ПУПС) Милан Кркобабић упозорио је пензионере да „могу да забораве на пензије“ уколико листа коју предводи Александар Вучић изгуби на изборима 24. априла.

Кркобабић је на предизборној конвенцији у Краљеву рекао да пензионери 24. априла не гласају за ПУПС и његове коалиционе партнере већ „за своју сигурну пензију“.

„Та пензија ће бити редовна и сигурна само ако ова партија буде имала довољан број својих представника, а коалиција на челу са Александром Вучићем, добије мандат да влада. У противном, џаба ћете чекати поштара“, рекао је председник ПУПС-а.

Позвао је пензионере на „озбиљност“ како би пензије у наредном периоду биле повећане.

„Лидер ове коалиције Алексадар Вучић изразио је сумњу у исход резултата ових избора. У праву је, немојмо да се успавамо и схватамо ствари неозбиљно, јер је једна битка за пензије добијена и спасили смо их, сада могу да иду нагоре“, рекао је Кркобабић.

4 replies »

  1. СНС у специјалном рату против Србије, Хитлер је имао свог Јулијуса Штрајхера – има и Вучић своју свињу за неуротизовање маса ! А рече мој другар Игор на ово фашистичко лупетање: Поштом ако не буде управљао Кркобакутић – неће радити поштански шалтери !

    Свиђа ми се