ДРУШТВО

За пример свима! Просветни и здравствени радници из Штрпца одлучили да НЕ ИДУ у Лепосавић и Зубин Поток на „организовани дочек“ премијера


Поздрављам одлуку просветних и здравствених радника, којих у општини Штрпце има највише од свих запослених у буџетским установама, да се НЕ одазову позиву да у недељу 03. априла оду на некакав дочек техничког премијера Александра Вучића у Лепосавићу и Зубином Потоку.

Свима је јасно да је борба Срба на северу Косова и Метохије против интеграције у тзв. Косовске институције разбијена управо од стране политичке странке на чијем се челу налази Александар Вучић. Свако солидарисање у предизборној кампањи са издајничком политиком која се води у Београду а чији барјак носи СНС, представља директну конфронтацију са нашом браћом на северу Космета која и даље одолевају да се потпуно потчине Приштини. Нико нормалан то не жели.

Издржимо још мало, назире се слобода.

Strpce

3 replies »

  1. Достојанства мало има у нашем народу,части, поготову добро је да се бар негде чује и биће наде,премного је послушника,уљеза проданих душа.Но повешће они своје ботове,одрадиће то да преваре народ као и увек.

    Свиђа ми се