ДРУШТВО

Не пропустите – Вулинов перформанс на митингу СНС у Шапцу. Статисти/најамници довезени на представу са 64 аутобуса!


Митинг „напредњака“ у Шапцу

***

Телепромптер: СНС статисти допремљени на митинг у Шапцу са 64 аутобуса

26. март 2016. НСПМ

Александар Вучић и Српска напредна странка дефитинитно имају проблем са подршком грађана у појединачним градовима, па страначке митинге попуњавају СНС статистима из других градова.

Српска напредна странка одржала је у Шапцу данас други велики предизборни митинг. Као и са првим, који је одржан у Сремској Митровици, напредњаци су са 64 аутобуса на митинг допремили СНС статисте из других градова.

Према најновијим истраживањима, напредњацима је у протеклих пар месеци порастао рејтинг са 49,1 на 52,8 одсто подршке бирача, па се поставља питање због чега Вучић мора да транспортује исту групу статиста од митинга до митинга, ако СНС у готово свим градовима подржава више од 50 одсто грађана?

Подсетимо да су статисти на предизборни митинг СНС у Сремској Митровици допремљени са више од стотину аутобуса.

(Телепромптер)

***

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ОДРЖАО МИТИНГ У ШАПЦУ ПРЕД ПРЕСТРАШЕНИМ ГРАЂАНИМА ФОТО/ВИДЕО

25. 3.2016. Чивијаш радио

У 17 часова у хали спортова Зорка Шабац је одржан скуп СНС партије актуелног (ако буде памети и среће само до 24. априла) премијера. Препуна сала хале спортова тик у Шабачки базен који је коштао као олимпијски базен на Менхтетну или на врху Ајфеловог торња, (незванично а вероватно истинито близу 6 000 000 еура)

Хала спортова спортског центра Зорка је напуњена тако што су довезени најамници из целе Србије што се може идети по аутобусима који су дошли из Врања, Ваљева, Новог сада, Београда, чак је примећен аутобус са регистарском ознаком Ниша, да не помињемо превознике „Мики турс“ Мачва, „Експрес Дуга“ Петловача, Јоксимовић и остале локалне превознике.

Отприлике тих 3 до 4 000 грађана, којима је по нашем сазнању од учесника скупа плаћено по 1500 динара и по 3 сендвича са шунком и сиром (који се нашем саговорнику није свидео и како сам каже има укус устајалог) то је отприлике подршка коју је премијер скупио за новац грађана Србије, јер не верујемо да је извадио из свог џепа или џепа ивице Дачића, или можда од Томе дипломе од продаје ракије томоваче?

Све у свему, скупу није присуствовало више од 120 до 150 Шапчана јер фаце које су се изгубљено шетале зоркиним паркингом јасно показују да не знају где су и да ово није њихов град и терен. На видео биму су се смењивали све већи од већих Срба, почевши од Расима Љајића, доктором који је познат по масним тарифама спортисткиње у успону итд. Скуп су обезбеђивале ненормално јаке полицијске снаге, као да је у нашем граду бомбаш самоубица а не само ,,Бомбаш” (у жаргону – онај који лаже да би имао неку корист или заплашио саговорнике).

Срамота ме је било као Шапчанина и Србина да гледам те јадне људе који су ради дневнице и веома тешког социјалног статуса морали да дођу и прикажу се пред камерама а знају да ће их ради тога колико сутра (уколико немају други град где ће бити ангажовани) пљувати жене деца и комшије са којима морају живети и даље и којима морају погледати у очи, иако су осрамотили своје домове децу, супруге и нацију.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Александар Вучић је још једном поновио да за зaрушавање економије Србије није он крив, већ вероватно пресветли цар Лазар који мачеве за Косовски бој није хтео купити  у Крагујевцу, већ од неког немачког трговца претка Ангеле Меркел или у Мађарској од зачетника компаније Џорџа Сороша. Додао је да пензије никада нису биле веће и грађани Србије су то поверовали јер су плаћени да верују, јер и да нису, веровали би онако дубоко замишљени да ли је можда десило нешто са Мацом Дискрецијом што они нису видели, и у размишљању шта се дешава на Фарми док они дају подршку вољеном премијеру!

РТС јавни сервис (али одабраних) грађана Србије је уредно био на свом месту и висини задатка извршења добијених наређења а камермани добро увежбани да тих око три до четири хиљаде (пот)купљених грађана прикажу као 30 000 људи и жена, тј. као несебичну подршку грађана Шапца премијеру и његовој (страхо)влади.

Још једном напомињем – град је био блокиран као за време окупације аустроугарске, огромним бројем полиције са такође огромним бројем службених аутомобила као и обезбеђењем саме СНС партије чији су припадници били видно обележени у бојама партије као и једна за мене невероватна занимљивост – да им је кожа била изразито црне боје.

1 reply »

  1. „Према најновијим истраживањима, напредњацима је у протеклих пар месеци порастао рејтинг са 49,1 на 52,8 одсто подршке бирач…“

    KO je odradio ta „najnovija istrazivanja“? … zar danas, u ovo vreme opstih lazi kada je laz postala normala – treba da verujem u neke cifre, pa jos i sa decimalama..???

    Te lazne cifre su namenjene malodusnima koji rezunuju – a sta da izlazim na izbore kada se vec zna pobednik … kao da je u pitanju fudbalska utakmica s aunapred dogovorenim rezultatom…

    Свиђа ми се