ДРУШТВО

Патриотски покрет – КМ Новинама: „А да мало једеш г***а“?


26. март 2016. КМ Новине

Такозвани Патриотски покрет Србије, на чијем је челу бивши командант Жандармерије Братислав Дикић, у више наврата узнемиравао је редакцију КМ Новина да би се све завршило крајње вулгарним речником.

Позивница на данашњу конвенцију. 

Позивница на данашњу конвенцију

Од првих писама, недуго по оснивању ППС, јасно смо ставили до знања да ми нисмо линија која ће послужити уским страначким интересима ко год да је у питању, напротив зато смо и основани како би још једна страна на интернету барем делимично ублажила тоталитарну и ускоинтересну политику српских медија.

На примедбу да посебно не желимо да сарађујемо са људима које води генерал полиције Братислав Дикић, а под чијом командом је Жандармерија омогућила да буде спроведена антиуставна политика Београда чији је крајњи циљ утврђивање лажне независности Косова и Метохије, добијали смо упутницу да погледамо шта пише у статуту ППС!

Конвенција на коју смо позвани

Конвенција на коју смо позвани

Требао је један маштовити политички памфлет да нас убеди да је све оно што је Жандармерија омогућила да се успостави, а потписано је Бриселским споразумом и што ми сада то живимо, мање важно и слабијег значаја од онога што су они написали. Овај више него комичан предлог нисмо услишили, што смо и потврдили пошиљаоцима саопштења питањем „да ли може једна писана страница да превагне над свим непочинствима Жандармерије под командом Б. Дикића?“

Нисмо добили одговор али смо замолили пошиљаоце да нашу адресу избришу из адресара.

Иначе, за овај покрет који предводе људи из полиције, карактеристично је да поседују и користе, а и незаконито јавно прослеђују даље, део приватних података цивилних лица. Многима није јасно како се њихова адреса нашла на листи овог покрета.

CeMCFDtXIAEt5hV
tviter
Ни адреса наше редакције није уклоњена. Недавно смо добили још једно електронско писмо у коме нас (позивница горе) позивају на њихову данашњу конвенцију:

Уместо потврђеног протокола узвратили смо кратким писмом следеће садржине:
Престаните већ једном да нам шаљете ваша саопштења. Нисмо заинтересовани, нити ћемо икада бити заинтересовани, за сарадњу са издајницима Косова и Метохије и остатка Србије. Да, мислимо на вас са Дикићем на челу.

Једноставно престаните са слањем на нашу адресу ове бљузгаве, вулиновске патетик-социјалистичке диктатуре „слободе“. 

(Иначе, према информацијама којима располажемо, а потврдили су нам ратни ветерани који су позвани па одбили да се прикључе ППС када су видели о чему се ради, Вулин је основао и овај покрет са циљем да ублажи значај и самим тим, незадовољство, ратних ветерана који су јако огорчени издајничком политиком Владе Србије. Отуд и помињање А. Вулина а све ово смо одмах изнели и пошиљаоцу писама када смо захтевали да престане да нас узнемирава и провоцира лажним патриотизмом).Дакле, с обзиром на то да нисмо заинтересовани ни за какву сарадњу са људима које смо навели и да не желимо да пласирамо лажни родољубиви садржај, и те како имамо право на овакакв одговор. Оштрину је подстакла чињеница да смо већ раније захтевали ово исто а да је захтев једноставно игнорисан. Овај пут нисмо игнорисани, ускоро је стигао одговор од пошиљаоца, извесног Жељка Вукелића, који преносимо у слици.

Dikicev-serator1
Конвенција ће бити одржана данас.
Епилог целе ове политичке приче је тај да је ППС пре неки дан ушао у коалицију са СПС, то јест Ивицом Дачићем – потписником Бриселског споразума.


Извор: КМ Новине

2 replies »

  1. Kолико имамо тих ткз,патриотских организација а дали се запитате колико србских земаља је под окупацијом’? Дали је и сама Србија окупирана?Колико и у којој мери има истински суверенитет и интегритет’?Зато се стидите ткз.патриоте Србска територија је све мања а вас је све више,на чијем сте списку плаћања,неће вам то проћи.

    Свиђа ми се