Америка

Руски филм „Смртоносна прашина“ (необјављен код нас) – Право лице НАТО и његовог покретача САД (видео)


Uranijum

Поштовани читаоци, пред вама је документарни филм „Смртоносна прашина“ кога су 2014. године, у продукцији првог канала руске телевизије, снимили руски аутори Јевгеније Баранов и Александар Замислов.

Филм је одлично примљен у Русији. Код нас до сада није објављен…

У филму је узела учешће и проф. др Мирјана Анђелковић Лукић, дипломирани инжењер, технолог, доктор техничких наука и судски вештак за војне експлозиве, чијом љубазношћу га и објављујемо на СРБском ФБРепортеру, у знак сећања на најопсежнију терористичку акцију из 1999. године, коју су против нас предузеле САД и земље ЕУ.

(филм је на руском, али се може разумети)

***

Из описа филма:

Документарни филм о злочину против природе и човека. Као оружје за масовно уништење, оружја, уранијумско оружје у земљама на које је примењено након рата доноси болест и смрт.

Оружје са језгром од осиромашеног уранијума НАТО земље користе дуги низ година. Посебно су у томе „успешне“ САД. Они су ову технологију добили од нацистичке Немачке, која није успела да њоме овлада. Званично, америчка влада је до недавно тврдила да је то оружје безбедно за цивилно становништво. Али нагли пораст смртности од рака показао да то оружје убија недужне цивиле годинама након примене и да не штеди чак ни америчке војнике, који су га применили.

У Ираку, Авганистану,Југославији, на местима где је ово оружје примењено, наступиле су праве епидемије рака и епидемије рађања деце са ужасним аномалијама. Зашто се употреба таквог оружја не заустави? Испоставило се да је то најјефтинији начин да се САД реши нуклеарног отпада из нуклеарних електрана.

Овај филм показује право лице НАТО-а и њеног покретача- САД, тих зликоваца којима није место овој Земљи. Филм је посвећен свим жртвама уранијумског оружја.

1 reply »

  1. Сигурни смо у једно да ће овајј филм бити приказиван у Русији и још неколико земаља које подржавају Русију и Србију и које одлично знају које је зло НАТО и америка а остатак од 95 % свијета то неће преузети.
    Само уништењем НАТО-а и америке може се сматрати неком врстом правде коју очекујемо.

    Свиђа ми се