ДРУШТВО

Коме су се поклонили српски екуменисти?


18 март 2016. Борба за веру

‘Моја дужност је спасити свет’, рекао је за Daily Mail изданак британске краљевске породице, принц Чарлс који са својом садашњом супругом Камилом стиже у Хрватску 14. марта. Потпуно болесна изјава, као и све друге контроверзе око овог човека.

У току су велике припреме. Медији већ недељама извештавају о овом догађају као да долази краљ над краљевима. Несумњиво, многи ће им се клањати, неки ће љубити руке. Ипак је то принц, зар не? Но, какав принц…

spc_7200

Једну малу димензију изопачености принца Чарсла медији су обзнанили још 1994. године када је свет захватио невиђени скандал. Док је био у браку с принцезом Дајаном,Чарлс је тајно љубовао с Камилом с којом се одмах након Дајанине смрти оженио. У јавност је пуштен транскирпт разговора који најбоље описује ‘вредности’ које су ништа друго него потпуно изопачене. То је тада закључила цела планета јер је у разговору с љубавницом Чарлс рекао: ‘Душо, све бих дао да сам твој крвави тампон’. На страну све изопачености света, али како неко може такво нешто и помислити? Осим, ако нису управо оно што што се говори, дословно – династија жељна крви.

Крвави ритуали, злостављања, педофилија, убиства, нестанци деце и све то у глобалним размерима – то је што описује Велику Британију, велику краљевину, и то ништа не чуди ако узмемо у обзир да је човек који жели бити тампон у жени, лик коме се диви цела земља, лик коме се скандира – пред којим се клања. Одвратно.

Kovilj,17. marta 2016. - Princ Carls u vinskom podrumu manastira Kovilj. Princ od Velsa posetio je danas  manastir Kovilj na Fruskoj gori. Prilikom dolaska britanskog princa oglasila su se crkvena zvona, a njega je docekao otac Isihije, episkop backi Irinej Bulovic, mitropolit zagrebacko-ljubljanski Porfirije i vladika jegarski Jeronim. FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bk

Срдачан дочек у манастиру Ковиљ уз звона, појање хора и ракијицу; Домаћини: епископ бачки Иринеј, митрополит загребачко-љубљански Порфирије и владика јегарски Јероним; фото Танјуг

Велика Британија као предводник ‘светске масонске империје’ ритуално убија, силује и комада децу на њихову тлу. Наравно, није то само Велика Британија, но она је предводник и могли бисмо слободно рећи набављач деце за целу Европу. Године 2014. су то потврдиле и УН које су јавно опоменуле Велику Британију да престане с убијањем деце. Тада је УН-ов одбор за права деце – ЦРЦ (United Nations Committee on the Rights of the Child)) послао влади Велике Британије дипломатску ноту у којој се од ове европске земље захтева да прекине ланац препродаје и отимачине деце која на крају заврше силована и раскомадана на њиховом тлу.

Замислите као да је реч о казни за паркинг или неплаћеном рачуну. Они јавно пред целим светом упозоравају да се престане с ритуалним жртвовањем невине дечице, но сви медији једноставно су игнорисали ту страхоту. „Дневно“ је тада ексклузивно објавио причу Nigela Coopera, бившег директора одељења  за безбедност при НАТО-у који нам је рекао ‘Краљевска породица седи на челу одељења за отимање деце’. Украдена деца коју су власти узеле поред здравих и способних родитеља искориштавају се за следеће:

1. педофилија
2. сатанистички ритуали
3. тестирања на разне вакцине
4. проституција
5. сексуално искористе па убију
6. новац, профит, итд.

Princ-Carls-hram-Sv-Save-16 „Принц“ Чарлс најавио донацију за Храм Светог Саве… фото: Танјуг

Додао је да у Великој Британији, социјална служба, лекари, учитељи по школама, полиција, адвокати, болнице, педијатри, психијатри, хемијске лабораторије, сви су они ланчано повезани, а на самом врху ове ритуалне пирамиде седи енглеска краљица која је педофил као и већина високих службеника у УК-у. И то је велика јавна тајна о којој се не говори због једне специфичности која се зове ‘GAGGING ORDER’, а према којој сви који су унутар структуре те пирамиде, и социјалне службе, морају да ћуте о свему што се догађа. То је алат за ућуткивање, а родитељима се прети доживотним затвором ако проговоре.

Не заборавимо, управо принц Чарлс био је ‘најбољи’ пријатељ миљеника краљевске породице, једног од најпознатијих некрофила и педофила у историји, ББС-јевог водитеља Jimmyja Savilea чији је случај отворио Пандорину кутију у Великој Британији. Међутим, иако су многи јавно питали зашто је краљевска породица подржавала човека за којег се годинама знало да мучи, злоставља и убија децу, краљевска породица се само грохотом смејала./…/

По материјалу са „Дневно“

2 replies »

  1. Ушли см и ми у тај парамидални безбожно, масонски глобални свет.Већина људи у свим досадашњим а и у будућим владама биће из тих структура.И који је смисао наших избора,када је све унапред изрежирано ко може и сме бити у влади Србије.

    Свиђа ми се

  2. Obican, NORMALAN covek ima svoje limite o mogucem, koji kada se prekorace on kaze sebi „ovo nije moguce…“ – samo zbog tog prekoracenja u za njega „nemogucu zonu“, ne zbog konkretnih cinjenica.

    Ostali koji nisu obicni, koji su necim izuzeti od njih i time stavljeni IZNAD obicnih, kao sto je recimo krvno srodstvo koje se postuje samo zbog svoje istoriske jedinstvenosti, to dobro znaju – i to jos bolje koriste … a degradacija i hipokrizija su prirodni procesi svega sto traje

    Свиђа ми се